Care e cea mai importanta scriere a lui Panait Istrati?
Recomandati-mi va rog o carte de logica si gandire critica buna, in limba romana si accesibila ca pret?
Buna imi puteti spune niste carti gen Regii Blestemati, Cavalerii Pardaillan?
mi-ati putea spune niste carti in genul celor scrise de Clive Cusller, Dan Brown, Jules Verne? Adica carti cu aventuri, mistere, enigme, fantasy.
Hei :P Pe langa cealalta intrebare, cu cartile de detectiv, acum vreau sa va intreb altceva : Care sunt cartile cele mai bune de la Editurile : Leda, Rao, Corint si Trei?
Am început să scriu o a doua carte pe Wattpad care se numește, , Sybil. O poveste obișnuită". Ce părere aveți de primul capitol? Să continui? (întrebarea este pentru cei care au cont...? (mai mult)
stie cineva ce speci literare se studiază in primul an de liceu?
Buna. Are cineva pdf-ul cartii "Iubirea ca o teapa" de Alan Cohen? Multumesc frumos.:*
Ziceți-mi și mie un site pe care pot citi și scrie anumite cărți sau povești.
Copilăria, adolescenţa, tinereţea - Lev Tolstoi Unde o gasesti in format electornic?
Cine îmi poate da cât mai multe site-uri cu cărți în domeniul IT?
Imi puteti da un link de la intreaga carte "Infernul lui Gabriel " de Sylvail Reynard. Mersi anticipat ☺ Dau Funda
Buna! A cumparat cine cartea "Cronicile din narnia" de aici? http://www.metropolis.ro/books/book.php?product_id=965 Daca da, este o singura carte care are toate volumele sau sunt toate volumele separate? ...? (mai mult)
Unde gasesc audio-book la TOT "La Medeleni"? Vreau tot si am vazut mai multe videoclipuri (2 ore fiecare) care mi se par exagerate. Multumesc anticipat.
Buna :) As dori si eu sa aflu care este varianta tradusa in romana a romanului "Allegiant" de Veronica Roth. Mersi anticipat!
Hey! Am cautat mult volumul al 3-lea din triologia Delirium, dar nu am reusit sa o gasesc in romana. Nu stiti vreo editura care a publicat cartea in romana?
Care e cartea ta preferată de la Stephen King?
Care sunt cartile pe care consideri ca ar trebui ca orice om sa le aiba in biblioteca lui si de ce?
am facut o carte in limba engleza (Un material pentru incepatori)...am ales diferite materiale din internet si le- am impreunat, am facut un design placut, si l- am imprimat. Vreau sa stiu...? (mai mult)
Hey! Stiti vreo carte tip Detectiv? Adica nu Sherlok Holmes, carti interesante, care te tin in suspans continuu...
Am inceput sa scriu o poveste pe Wattpad care se numeste "Ucigasa la 18 ani". Ce parere aveti? Aici este primul capitol : http://w.tt/1h2TKoc
Heii TPU.Sunt baiat si am 14 ani si ma gandeam sa imi cumpar cartea "Fifty Shades Of Grey". Credeti ca e de fete? Sau credeti ca daca voi spune cuiva ca am citit cartea asta va rade?
Salut TPU,imi puteti da nume de autori englezi care au scris decat o singura opera si respectiv titlul operei fiecaruia,
Scriu o poveste si am nevoie de ajutor. Ce piedica poate fii in calea unei relatii( am scris deja de un nou tip, )
Ce carti politiste (In afara de cartile Agathei Christie, Rodicai Ojog Brasoveanu, si ale lui Raymond Chandler) sau horror imi recomandat?
Salut am si eu o intrebare, multi se contrazic cand ajung a da un raspuns la aceasta intrebare. Cum se scrie corect iubito sau iubit- o? Unii zic iubit- o pentru ca cade litera î si se scrie cratima....? (mai mult)
Hey! Stiti daca pot gasi undeva volumul 5 din seria Percy Jackson si olimpienii?
Buna iarasi! Care este cea mai buna carte a Agatei Christie? N- am citit nimic de la ea. Am tot auzit ca scrie bine si ca sunt frumoase cartile, si...ma gandesc sa incerc si eu una. Si altceva .....Scrie...? (mai mult)
Hei! Vreau sa ii iau prietenei mele o carte, dar nu stiu ce sa aleg, pentru ca nu nu citim acelasi gen. Cartea ei preferata este Anna in Vesmant de Sange, deoarece are o poveste de dragoste la mijloc...? (mai mult)
Hei! as dorii sa scriu o carte de dragoste! Am totul planificat insa nu stiu cde titlu sa dau. E virba despre o fata care era bogata, insa din cauza tatalui ei care a semnat o hartie, toata averea ...? (mai mult)
Vreau si eu pagini cu figuri originale si bine făcut e...sau chiar adresa Web a unui fic care va.a placut vouă mult sau va.a emoţionat(P.S. vreau focuri romantice si emoţionant e nu gen bătăi sau...? (mai mult)
Eu am citit o carte numita, , Ordinul secret al fetelor de pe Strada Caramel, , scrisa de Primavera. Nu cred ca multi ati citit- o pentru ca nu este asa de cunoscuta. Dar as vrea sa stiu daca va...? (mai mult)
Pentru fanii Instrumente Mortale, cum se termina ultima carte? Clary si Jace vor fi impreuna? Si cu Simon ce se intampla?
Pentru cei care au citit Serlock Holmes. Este interesanta? FUNDA
De ceva timp. am început să citesc pe wattpad. Am citit triplu H, Pull the trigger. și altele. Însă acestea două mi- au plăcut foarte mult. Îmi poate recomanda cineva cărți la...? (mai mult)
Care e cartea care v-a" fermecat"? Si de ce?
Îmi poate da cineva de unde pot citi una dintre următoarele opere ale lui Shakespeare în română : King John, Edward III, Richard II, Henry IV, Part 1, Henry IV, Part 2, Henry V, Henry VI, Part...? (mai mult)
Am citit cândva o revistă, avea 100 şi ceva de pagini şi era scrisă de mai multe persoane (erau cateva pagini unde era o poza cu fiecare si scria ce au facut sub poza). Imi amintesc ca avea in ea...? (mai mult)
Umm, sper sa va placa De ce? De ce sa nu vreau sa fiu mai fericit?! Imi aduc aminte de acele vise oribile in care eram torturat… Acelea in care erau multe cadavre, in care imi ziceau ca este vina...? (mai mult)
Scriu o carte despre doi adolescenti si nu stiu ce final sa ii fac. As vrea ceva diferit de celalalte carti, ceva la care sa nu se fi asteptat nimeni. Nu vreau de exemplu finaluri comune: au...? (mai mult)
Stie cineva daca se va traduce vreodata "Stolen" de Lucy Christopher. Adica in UK a aparut in 2009 si la noi inca nu au tradus-o.
Ce carti scurte, dar interesante recomandati? 150-200 pagini, maaaaxim 300.
puteti va rog s-a imi spuneti cum a deschis Harry Potter camera secretelor?
Cartea Charlie si Marele Ascensor de sticla intra in categoria SF? Pentru ca in carte apar extrateresti si ascensorul acela nu e unul normal iar mare parte din poveste are loc in spatiu. Deci carte face...? (mai mult)
M- am apucat sa scriu o poveste pentru la scoala dar nu gasesc un titlu potrivit ( povestea este despre doi anolescenti care se indragostesc unu de altu dar pe percursul relatiel isi dau seama ca sunt ...? (mai mult)
cam cat dureaza sa citesti o carte ca Print si cersetor?
Deci la Romanul adolescentului miop trebuie sa citesc si addenda.Se leaga de roman sau e un fel de continuare?
pentru cine a citit romanul grafic Persopolis de Marjane Satrapi, ma puteti lamuri si pe mine cu ceva? As dori sa imi cumpar smbele volume in limba romana, dar cand am cautat in librarii...? (mai mult)
A citit cineva cartea de Gregg Hurwitz -Nu te increde in nimeni? Am nevoie urgenta de un rezumat :o3!
Care este cea mai citita carte din lume? Biblia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?