Ați putea va rog sa-mi recomandați niște cărți care ar trebui să le citesc în această vara...pentru elevii care trec în clasă 8
Mi-ati putea recomanda o carte care este plina de SF, poveste de dragoste frumoasa, actiune, aventura... Si sa nu fi iesit vreun film dupa ea.
Heii poate nu e categoria tocmai ok dar alta nu am stiut care sa o pun... Am nevoie de un titlu pentru o carte pe wattpad. Titlul il vreau in romana. E vorba de o fata care intalneste un baiat, vorbesc...? (mai mult)
Cum se termina cartea piciul de alphonse daudet
As dori sa imi spuneti opiniile voastre in legatura cu romanul Alchimistul ( Coelho). Deja am citit cartea, am o opinie formata, vreau doar sa vad ce spuneti voi.
Hey TpU! Vreau sa stiu, daca se poate, in cate din cartile lui sir Arthur C. Doyle, Sherlock Holmes este personaj(principal, secundar, etc)? Din cautarile mele pe internet, am vazut ca ar fi doar...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Cine stie de pe site as putea achizitiona sau citi online cartea "The long walk"de Stephen King?
Unde pot citi online in romana sau engleza A rose for Emily de William Faulkner? Si inca o intrebare (optionala). A citit cineva Pogoara-te, Moise de acelasi autor? E tare?
Cine mai are ca hobby lectura cartilor?(cititul)?
Ai biblioteca personala acasa? Cate carti ai in ea? Ti-ai citit-o pe toata? O mai si innoiesti?
Cum alegi ce carte sa citesti si de unde le iei? Le cumperi sau le imprumuti? Cheltui bani pe carti?
Dupa ce recunosti o carte buna?
Cum ti se pare cititul? Cat de des citesti? Ce genuri preferi?
Hei. Stie cineva cand vor aparea traduse volumele 5 si 6 din seria "Sange albastru" in Romania?
Cine imi recomanda si mie cateva romane de dragoste sau frumoase pe care sa le citesc?
am revenit cu o noua intrebare. Vreau sa ma apuc sa citesc o carte noua. As vrea sa imi recomandati una. Deci, am 14 ani, si vreau sa fie o carte romantica.Sa fie despre "o aventura de-...? (mai mult)
Imi puteti da o lista cu carti de dragoste? Dar nu vreau carti gen "madrie si prejudecata", vreau carti gen After, Niciodata Impreuna? sau seria Casa Noptii
va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu ceva;) Presa hidraulica ( desen, aplicatii, functionare ) Frana hidraulica (desen, presa, functionare ) Multumesc anticipat. :D Dau funda ^_^
Va plac cartile de dezvoltare personala? Va ajuta?
Va plac cartile motivationale?
Ce parere aveti de cartea si filmul Secretul?
Unde pot sa gasesc in format electronic cartea lui "Umberto Eco - Semiotica"?
Care a fost prima? Româna sau moldoveneasca? Ce limbă vorbea Ştefan cel Mare?
Știe cineva sa îmi spună de unde pot cumpara volumul 2 din a ghost and a goth de Stacey Kade? (In limba engleză)
Cateva titluri de carti care v-au placut?
A citit cineva cartea Secretul de Rhonda Byrne? V-a ajutat? Cum vi s-a parut? Ati reusit sa aplicati principiile legii atractiei?
Ștefan cel Mare și Sfânt vorbea limba română sau limba moldovenească?
Cum sa citesc cât mai repede 2 romane într-o săptămână?!? URGENT! FUNDA
Este Carturesti in Iasi si Suceava?
Imi puteti recomanda cateva carti interesante? Sunt clasa a 7 a.
. am o mare nevoie de ajutor: trebuie sa fac un rezumat despre nuvela "Povestiri", de Vasile Voiculescu. Pls ajutati-ma ca imi trebuie neaparat. Ps:fundita! :)
Hei, știți unde pot găsi cartea după care s-a regizat filmul "Su ve ateș"?
Am inceput sa scriu o carte pe wattpad dar nu stiu cum sa o continui, este cineva care vrea sa colaboreze?
Vreau sa fac o poveste cu varcolaci, lupi. vrea cineva sa se alature?
Stie careva daca a aparut volumul 3 din shadow falls in romana? (Daca nu cand apare?) Multumesc anticipat!
.. De o vreme in coace am inceput sa citesc de pe wattpad si as vreas sa incep sa si scriu numai ca nu am ideei va rog sa ma ajutadi dau funda celui mai bun raspuns
Salutare, TPU! Ce carti legate de filosofie imi puteti recomanda? Nu trebuie o tema anume, orice subiect mai dificil. Intreb fiindca m- am gandit sa incep sa scriu chiar eu ceva si vreau deja sa intru...? (mai mult)
As vrea sa daruiesc o carte prietenului meu si nu prea stiu ce sa cumpar. Nu as vrea romantism, chestii siropoase, el e mai mult cu misterul, cu psihologia, cu politica :)). Ma puteti ajuta? :)
Spuneti-mi niste carti de clasele5-8 ca: Ciresarii, Triologia Leggender, Taramul Fanteziei Naroade, Calaretul dragonului, Cuore inima de copil.
Cine ştie toate romanele de Sandra Brown şi pe ce site le-aş putea găsi (cel puţin câteva)?! Mulţumesc anticipat!
He! Tocmai am terminat de citit primele 2 volume din seria Nemuritorii de Alyson Noel. Stie cineva de unde as putea cumpra si urmatoarele volume? Au aparut in Romania?
as vrea sa scriu o carte pentru adolescenti. Subiectul ar fi unul pe care multi dintre noi probabil l- am mai intalnit in filme si seriale si anume acela cand mai multi baieti se bat pe o fata. ...? (mai mult)
am 13 ani si sunt interesat sa citesc carti. As vrea sa imi dati idei in legatura cu ce carti sa citesc. Cartile mele preferate pe care le am citit sunt Divergent, Insurgent, Experiment,...? (mai mult)
Funda.Am citit Contele de monte criosto toate volumele si mi-a placut ft mult.Ce carti bune mi-ati putea recomanda dar tot de DUMAS?
Care cartea e mai frumoasa Toate panzele sus de Radu Tudoran sau Marile sperante de Charles Dickens
vreau un site de unde as putea cumpara cartile Harry Potter, multumesc anticipat! :)
Buna! Am o intrebare pentru cititorii romanelor de dragoste, in special. Imi puteti spune titlurile unor romane de dragoste a caror actiune se petrece la o ferma sau la tara, ca si, , Pe aripile vantului"...? (mai mult)
Ceva carti pentru dezvoltare personala, daca au si o micuta descriere ar fi perfect?
Ce carte in engleza imi puteti recomanda?
Ati citit cartea Fluturi de Irina Binder? Cum vi se pare? Eu am citit/o si sincer, finalul mi se pare foarte sec.Ce spuneti voi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?