Stie cineva sa compuna poezii cu rima? Vreau si eu un in care sa aduc fani pe o pagina numita Noi Doi.
Îmi puteți recomanda niște cărți horror? Mulțumesc anticipat!
Dau Funda: Salut. Imi puteti spune cateva carti despre istoria vikingilor,legende, cultura lor, si despre zeii lor.
Buna iarasi! Vreau doar sa va intreb ceva... Legata d "Mincinosii "de E. L. Lockhart.Unii spun ca este o lectura obligatorie si ca nu le- a placut. Mie personal, dupa descriere imi place, dar nu ...? (mai mult)
Letopisetul Tarii Moldovei. Ce este asta? Nu pot intelege o iota. Toate cuvintele sunt regionalisme, gresite lol? Ce pot face s-o pot intelege. multumesc
Stiti cand v-a aparea ultimul vol din seria Instrumente Mortale
Ce cărți ați mai citit?
Imi poate da cineva niste titluri de carti? Sunt pasionata de citit. Funda
Ce poveste de dragoste as putea sa scriu?
imi puteti spune cate pagini are romanul Maitrey de M. Eliade? Am gasit un pdf cu 80 pag. si nu sunt sigura ca e complet... (fundita)
Imi poate da si mie cineva un site bun, de pe care sa citesc carti?
Salut, recomandati-mi niste carti care v-au placut. nu conteaza genul, vreau orice, mai putin de dragoste. am 21 ani. Multumesc anticipat. dau funda.
Unde pot găsi reviste playboy în România? :)))))
♚Descriere♚ Kevin, este un băiat de bani gata, ce orice fata l- ar vrea.El pune un pariu cu prietenul sau Marko, ca nu o poate avea pe Khristine, o fata de 22 in ultimul an de facultate! Khristine...? (mai mult)
Caut un citat/replica si nu am reusit pe google mai nimic. Era ceva de genul : Ramai unde iti este apreciata prezenta, pleaca..., si intoarce-te... Nu stiu cat sunt aproape de adevar. Astept ajutor!
Care carte e mai interesanta, dintre: Tess D'urberville de Thomas Hardy, Lorelei de Ionel Teodoreanu si Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi de Camil Petrescu? Pe care s-o citesc prima?
Buna, TPU! Mai demult am citit o poezie de Adrian Paunescu, dar nu imi amintesc cum se numea.Am cautat pe internet si tot nu am gasit.Tin mine cateva versuri din poezie:, , Am o fata si un fiu/Sa nu-...? (mai mult)
Pentru cei care au citit Under the Dome de S. King... Ce parere ati avut despre carte? P.S. Am citit- o, deci putem sa vorbim deschis... Ce v- a impresionat? Ce v- a placut? Credeti ca sfarsitul...? (mai mult)
Cand apare Maximum Ride 4,, The final warning". Nu o gasesc in romana si in engleza mi.e cam greu sa o citesc avand multe expresiide tip american. Si 2, cum vi s.a parut partea a treia?
Citeste cineva Harry Potter? La ce carte sunteti? Eu sunt La Harry Potter si Pocalul de Foc, adica 4
Hey TPU! Vreau sa incep sa citesc carti in engleza, dar nu am nici o idee cu ce carte sa incep. am nevoie de carti mai usoare pentru adolescenti, cat mai fantesy. Nu ma refer la cartile de gramatica. ...? (mai mult)
Bună TPU vreau sa citesc niște carti frumoase și interesante care sa fie ușor de înțeles și plăcute în același timp. Mă interesează cărți din domeniul psihologieI (sa am ce invata din ele)...? (mai mult)
Care este cartea voastra favorita? Imi puteti recomanda niste carti bune de citit?
Vreau sa citesc o carte de istorie (obiectiva) despre istoria comunismului in Romania. Ce imi recomandati?
As dori sa citesc si eu romanul Somnul și moartea De A.J. Kazinski...stie cineva de unde pot sa descarc pdf-ul sau un loc unde as putea sa o citesc gratis pe internet?
Despre ce as putea scrie o poveste captivanta in 15 pagini A4? Vreau cat mai multe idei. Dau funda pentru cele mai bune raspunsuri!
Imi puteti spune cateva povesti terminate pe wattpad? Daca s.ar putea sa fie cu fanfiction dar nu cu one direction. Multumesc!
Doar primul volum din seria After este tradus in romana?
Imi puteti spune si mie niste povesti de groaza? Vreau sa le pun pe mucarp. Asi prefera sa nu fie prea lungi! www.mucarp.zz.mu Dau funda! Daca vreti sa fiti autori pe site trimiteti o poveste...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara cartea The storybook of legends de la shannon Hale?
As avea nevoie de o parere. Eu scriu o poveste pe care o aveam de mult in cap dar nu sunt hotarata daca sa fie la liceu sau cu adulti (gen un personaj e avocat). Intelegeti voi. Ma gandesc totusi...? (mai mult)
Stie cineva cum s-a intalnit Sherlock Holmes cu doctorul Watson?
vreau sa stiu, am voie sa ma inspir dupa un serial cand scriu o carte?
Puteti sa-mi spune-ti si mie un site de unde pot citi (E.T.A. Hoffman – proza fantastica:,, Urciorul de aur)
Stiti cumva un roman SF, o distopie contemporana, foarte asemanatoare cu seriile Divergent sau Jocurile Foamei, dar personajul principal sa fie masculin, nu feminin?
Imi puteti zice unde pot gasi cartea "Lorelei" de Ionel Teodoreanu pe internet? (nu rezumatul sau recenzia, cartea intreaga ) Funda! :D
Are cineva una din cartile astea in format pdf? Impreuna pentru totdeauna- J.A. Redmerski Patima intunecata- Toni Anderson Ma pierd in tine- Jasinda Wilder Ma regasesc in noi- Jasinda Wilder Geometria...? (mai mult)
Stiti cumva daca pot gasi "Love is a dog from hell" de Charles Bukowski- in original, adica in limba engleza- pe ceva site romanesc? Specific ca libris si eMAG nu au opera decat in limba ...? (mai mult)
In puteti spune exprezii vorbe intelepte dar sa imi spuneti si de cine au fost spuse? Dau funda
Am o intrebare mai ciudata :D cum sa incep sa iubesc cititul? Problema este ca am peste 10 carti de citit pe vara si am citit putin pentru ca cartile sunt plictisitoare dar trebuie sa le citesc...? (mai mult)
Filmul "Felix si Otilia" este reaizat dupa romanul "Enigma Otiliei" dar are legatura cu toata actiunea din roman? Am inceput sa citesc carte si la mine in oras va fi la cinema in aer liber si doresc sa...? (mai mult)
Imi recomanda cineva niste povesti bune de citit pe Wattpad? Orice gen.
Buna as vrea si eu rezumatul operei literale cantec sfant de Stefan Octavian Iosif va roc imi trebuie urgent.
sunt la liceu iar doamna diriginta ne- a spus sa citim vara asta "O moarte care nu dovedeste nimic" de Anton Holban Sunt doua volume, al doilea se numeste Jocurile Daniei Cele patru capitole...? (mai mult)
Buna ziua as dori sa aflu daca stie cineva daca exista o carte in care sa fie o lista cu toti domnitoii tarii noastre din celel mai vechi timpuri pana astazi. De exemplu, primul arata DECEBAl, sa zicem,...? (mai mult)
Ok.Deci am o intrebare pentru persoanele ce au cont pe watpad.Am o carte si bine- inteles ca mai am si eu greseli, asa ca le modific.Chestia e ca, cand ma uit eu apare modificat, dar cand se uita cititorii...? (mai mult)
cum vot vedea se litera se afla in spatele simbolului acesta? � stiu ca se poate afla pe office world dar am uitat cum
Literatura a fost una din pasiunile tineretii mele. As dori o lista de scriitori internationali, contemporani, importanti. (Pe cei romani ii stiu). M- am pensionat de curand si vreau sa raman conectata...? (mai mult)
Cine imi poate da insusiri care incep pe rand cu literele K,A,R,N,M, O?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!