Hei TPU, am de citit pentru vacanta in jur de 4 carti, si din rezumat nu imi place niciuna... cum sa fac sa le citesc, la mancarea care nu iti place te tii de nas, dar la carti? Tin sa mentionez ca...? (mai mult)
Un loc în care pot să-mi public scrierile? Sunt scurte și morbide, deci nu este pentru orice catgorie de vârstă. Aș vrea totuși să evit Wattpad, fiind un loc destul de "canceros".
Hey TUP vreau sa incep o noua carte pe wattpad si nu prea am idei. Cele mai bune idei primesc funda. :)
Puteti sa imi spuneti niste carti adolescentine bune sau de dragoste(fara+18).Multumesc anticipat
Buna TPU nu am putut poasta din prima o parte din romanul meu dar va rog vreau pareri daca as putea fi o scriitoare proferoara de romana a spus ca am imaginatie, este un roman SF dar primul capitol e ...? (mai mult)
Buna TPU asta e o parte din romanul care vreau sa il scriu sa imi duceti cum vi se pare daca ar prinde la public
Hey, am de citit pe vacanta niste carti pentru scoala si nu imi plac (mi- a povestit profa cate ceva) cum sa fac ca sa le pot citi. Urasc sa citesc ce nu imi place. Cum sa devina cartea mai placuta ...sau...? (mai mult)
Ce carti emotionante, cu final tragic si personaje originale stiti? Sau sa aiba macar una din caracteristicile mentionate. Funda. :)
Winnetou de David Copperfield se gaseste si pe net? ca am cautat si am gasit doar filmul :(
Am nevoie de titlurile a 5 povestiri de Mihail Sadoveanu va rog
Vă rog să îmi recomandați cărți gen, , Orașe de hârtie" și, , Căutând- o pe Alaska". Tot carte de dragoste despre o persoană, , misterioasă și imprevizibilă" să fie. Să fie cu...? (mai mult)
Ce cărți cunoașteți cu vrăjitoare, magie, gen povestea să se petreacă în evul mediu sau ceva asemănător?
Buna TPU am inceput sa scriu un roman SF primi capitol l- am facut de o pagina mare si inca una dar nu completa Adică cam 2 pagini eu zic ca ajunge pentru introducere nu? ce spuneti ajunge? Am scris...? (mai mult)
Hey TpU! Am 14 ani si as vrea sa- mi recomandati niste carti bune. As vrea in special carti romantice, aproximativ de 400 de pagini. Dar, nu conteaza foarte mult ce gen de carte este. Vreau sa precizez...? (mai mult)
Buna, TPU! Cine poate sa imi spuna si mie niste carti scrise de Agatha Christie(in afara de "10 negrii mititei", "ucigasul ABC" si "Cadavrul din biblioteca")? Pentru cele mai multe carti care o sa...? (mai mult)
Chiar am nevoie rezumatul cartii, Hobbitul, pana marti. Daca nu o sa mă uit la film. Dau funda clui care mi-l da.
Ce carti ati citit si v-au placut? Vreau si actuale
Imi place sa scriu, pana acum am scris diverse opere pe anumite pagini, site- uri, etc. Mi- ar place sa am o carte publicata in viitor insa pana acolo mai am un drum lung. Daca aveti o pasiune asemanatoare,...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu "Jurnalele Vampirilor" cartile.Primele volume cate pagini au? Adica cat are spre ex "Trezirea" cartea intreaga si cate pagini are aceeasi carte, dar editie de buzunar?...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog sa creez o revista... dati-mi un plan pentru a crea o revista pentru scoala cu numele"Vara in actiune".
Hey, are cine cont pe wattpad? Daca da, puteti sa imi recomandati ceva gen S.F., povestiri paranormale etc?
Unde pot gasi si eu o pagina cu toate lucrurile noi din clasa a IV-a? urgent dau funda!
Cum se numeste persoana care pretinde a fi erudit, ca stie multe, dar, de fapt, nu stie nimic? Multumesc!
A mai citit cineva Constientizarea din seria OSHO? Pareri?
Am terminat o carte, are 44 pagini, am scris- o pe un carnetel doar ca un inceput, povestea este cam asa:O corabie este atacata de pirati, din echipaj supravituiesc doar doi, acestia sunt lasati in deriva...? (mai mult)
Hei TPU. Vreau sa scriu o carte pe wattpad. Imi dati si mie niste titluri? Sa stiti ca primesc cu drag si cateva propuneri de ale voaste, imi trebuie multa imaginatie! ^.^ Dau funda.
Bună :) Tocmai am terminat de citit cărțile :fericirea începe azi, fericirea mea ești tu și te aștept. As fi vrut sa citesc și chimie perfecta dar nu am găsit cartea în pdf :( Pe voi ce cărți...? (mai mult)
Am si eu nevoie de o parere: care dintre cele 2 carti sa le cumpar? 1. Contact Extraterestru, vol.1, scris de Dr. Steven M. Greer SAU ...? (mai mult)
Hey! Fani Wattpad Scriu o noua carte Tiger's Eyes https://www.wattpad.com/myworks Am postat abia 3 capitole... Cum pot deveni ma renumita? si ce parere aveti despre subiectul cartii? ♥♥♥ mersi anticipat...? (mai mult)
Unde pot gasi opera "Black Beauty" intreaga si in romana?
Unde pot posta si eu povesti? adica un site unde poti posta povesti, poezii etc...
Imi puteti recomanda ceva carti despre cele 2 razboaie mondiale, holocaust respectiv Adolf Hitler?
Bună! Pentru ce clasă sunt urmatoarele cărți? -Corigent la limba română -Epopeea lui Ghilgameș -Bolintineanu-MUMA LUI ȘTEFAN CEL MARE-Legende istorice-Basme(e doar o carte, ăla e titlul)
Scriu o carte pe wattpad despre o psihiatrie si am nevoie de niste idei pentru descriere. Este vorba despre o fata care este acuzata ca fiind psihopata pe baza unor date medicale false. Aceasta...? (mai mult)
O sa trec clasa a V a si am emotii si mi-e cam putin frica ca nu voi sti cum va fi clasa a V a.Cine ma poate ajuta va rog.
Buna, vreau sa scriu o carte, am scris ceva dar mai am mult sa o finalizez, este o carte de aventura cu povestea a doi oameni care au fost capturati de pirati si lasati intr- o barca sa moara, in fine ...? (mai mult)
Imi puteti recomanda si mie 2, 3 romane gotice? Funda pentru cel care imi recomanda mai multe.
Vreau sa va rog, cei care stiti carti cu tema "depresia la adolescenti" sau stiti un site unde as putea sa gasesc asemenea carti sa imi spuneti. Am licenta anul viitor si as vrea sa ma apuc de citit....? (mai mult)
La 14 ani pot citi Alchimistul sau alte carti de Coelho?
Am 14 ani si as vrea sa citesc Rosu si negru- Stendhal Departe de lumea dezlantuita- Thomas Hardy Rebecca- Daphne du Maurier Panza de paianjen- Cella Serghi Adela- G. Ibraileanu. Credeti ca sunt ...? (mai mult)
BUNA.Vreau sa dau la UNATC.Vreau sa fiu actrita. dupa terminarea celor 4 ani, pot sa merg in alta tara la casting, poate pot sa joc intr- o telenovela? cam ce se studiaza in acesti 4 ani, ce fel de ore?...? (mai mult)
Parere carte - SINGUR PE LUME de Hector Malot. Fundita
Unde pot citi Warcraft in romana?!
Hey! cunoaste cineva aplicatia Wattpad? cred ca da ok https://www.wattpad.com/user/TurcanTincuta asta e linkul meu am inceput sa scriu, , Purtati de valuri, , mie imi place dar nu stiu daca are sens...? (mai mult)
Hey vreau sa scriu pe wattpad o noua carte dar nu stiu daca subiectul e captivant. O fata este adoptata la varsta de 4 ani dintr- un orfelinat. Ea este un copil complicat, gindeste altfel. Desi are 4 ...? (mai mult)
Hei TPU.Am 14 ani si am inceput sa citesc "Maidanul cu dragoste"de G.M.Zamfirescu.Mi se pare cam greu si nu prea inteleg nimic.As putea sa- l continui sau sa citesc altceva? Ce imi puteti recomanda sa...? (mai mult)
cunoaste cineva vreun site unde se gasesc carti digitale in limba romana sau in engleza? Pot fi pentru Kindle sau Kobo ori in format PDF, Word, nu conteaza! Multumesc tuturor!
As vrea sa-mi comand cateva carti de pe Coltul Colectionarului,anticariat online caci ma atrag preturile foarte convenabile, cartile noi fiind scumpe.Credeti ca se merita,adica, e o varianta sigura?
Ce carte citesti in prezent?
Ce gen de literatura preferi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!