Unde pot gasii cartile lui Claire Chilton in romana. Pentru ca am vazut ca a scris cateva cu supernatural dar sunt in engleza. Daca im puteti da macar una as fi bucuroasa. Funda primeste cel care imi...? (mai mult)
Acum cateva zile m.am apucat sa citesc seria Damnare de Lauren Kate, dar am foarte mari probleme incercand sa gasesc numerele 3, 4, 5.NU vreau formate pdf! As vrea sa stiu daca aveti idei ...? (mai mult)
Buna utilizatori TPU! Am o intrebare pentru voi: Ce carti pentru vacanta de vara spre clasa a 5-a? As prefera mai mult carti cu haz.
Ma puteti ajuta, va rog? Aveti idee daca a fost tradusa in romana si daca da de unde pot cumpara cartea "Ultimul olimpian" din "Seria Percy Jackson si Olimpienii"? Am cautat- o si nu o pot gasi....? (mai mult)
Cum se recunoaste o carte buna si frumoasa?
Îmi puteţi da nişte idei pentru o carte de tip S.F., aventură, şi orice alt gen în afară de tip dragoste, horror şi mister? O scurtă introducere mi- ar prinde foarte bine! :) P.S: Vă rog...? (mai mult)
Mesajul asta- i paradox, analog la lumea- nconjuratoare Vrei sa te coci la minte, risti sa- ti prajesti creierii la soare Astrul arzator al mediei ce te scoate la plimbare In acest muzeu demonic, ...? (mai mult)
Carti care v-au impresionat?
Salut am 13 ani si caut sa-mi imbogatesc biblioteca dar nu prea stiu ce carti sunt potrivite ma puteti ajuta dandu-mi o lista?
Stiti romane care sunt celebre? Spuneti-mi si mie cateva.
Știe cineva cărți despre citirea gândurilor? Cum să citești oamenii?
Salut, as dori niste carti psihologice online, despre emotii, controlarea acestora, despre liniste, etc!
Va place sa cititi carti? Cat de des cititi?
Va place literatura? Ce va place la ea? Ce literatura consumati cel mai mult?
Ce lecturi se cer la romana pentru clasa a 10 a, la profilul "stiinte ale naturii"? Funda.
Hei, mi- am comandat niste carti online si in urmatoarele zile le voi primi. Intrebarea mea este urmatoarea : cu care ar trebui sa incep? Care vi se pare mai interesanta dintre urmatoarele: 1. Pe aripile...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati despre viata la tara? vreau sa vad obiceiurile, traditiile, efectiv cum traiau taranii nostri de altadata :D
Cartea La medeleni Vol 2 este și pentru copii de 11 ani? Mulțumesc.
Carti faine, de pe wattpad, proza scurta, dar necunoscute?
Hey! Am primit de la un prieten cartea " Jurnalul unui adolescent timid" si nu am inceput sa o citesc. Daca ati citit cartea cum vi se pare?
Stiti cumva daca a cincea care a seriei Amurg,("Might Night Sun") de Stephenie Meyer a fost sau va fi pana la urma terminata? Pana acum nu sunt disponibile decat 12 capitole. Multumesc! Pup XD
Salut, ce carti interesante credeti c-as putea cumpara de la chioscurile de ziare din Gaesti sau de la librarie.
A citit cineva romanul "Spitalul municipal" de Barbara Harrison? Merita citit? Cum vi s-a parut?
Unde pot gasi Baltagul pentru eBook Kindle (de preferat gratis sau cat mai ieftin :) )? Va rog, dau funda(daca conteaza cu adevarat)
Mi- am comandat marti o carte de la Editura Trei prin curier rapid (nici nu puteam alege altul) si nu a ajuns comanda, am sunat ieri si mi- a zis o doamna ca nu a plecat comanda de la ei, dar...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de romanul Ion! Cate volume sunt? 2? Eu am gasit 2 PDF-uri cu aproximativ 250 ambele. Sunt tare confuza. Sa fie 2 volume sau o carte cu vreo 500 de pagini?
As vrea sa scriu o poveste pentru Wattpad dar nu am absolut nici o idee de titlu. Daca ati putea sa imi dati niste idei, ar fi super! Nu conteaza daca sunt in engleza sau romana. Multumesc!...? (mai mult)
Cum pot citi mai repede? Vreau sa citesc intr- un minut o pagina si sa o inteleg dar daca citesc prea repede nu inteleg si daca citesc prea incet nu am chef sa stau si nu retin asa mult.Imi puteti da ...? (mai mult)
De curand vreau sa-mi cumpar seria "Imperiul Galactic" scrisa de Isaac Asimov. Inteabarea mea este: Care este prima carte? Fundatia sau Imperiul?
Cartile care le-ai citit foarte repede sau "cu ochii inchisi"fiindca te-au fascinat, care sunt?
Cartile care te-au marcat/influentat care sunt?
Stiti cumva daca a cincea care a seriei Amurg,("Might Night Sun") de Stephenie Meyer a fost sau va fi pana la urma terminata? Pana acum nu sunt disponibile decat 12 capitole. Multumesc!
Cine stie cum se numeste al doilea volum din "Vanatoare nocturna" de Jeaniene Frost? Stiu ca primul vol. se numeste "La jumatatea drumului spre mormant".
Buna seara TPU! M- am reapucat pe citit seria 'Casa Noptii' scrisa de Kristin Cast si P.C. Cast. Singura problema pe care o am este ca nu gasesc in format online sau pentru download al treilea volum din...? (mai mult)
Ce carti cititi? Aveti o carte preferata? As vrea sa citesc carti electronice, fiindca timpul nu mi permite sa alerg prin biblioteci. Recomandari?
Buna, TPU. :) Am doua intrebari bune la care ma straduiesc sa gasesc un raspuns de ceva timp, insa nu- mi reuseste. Ma puteti ajuta voi? 1. Cum as putea sa incep o poveste? Din ce moment? 2. In ce...? (mai mult)
Imi puteti recomanda cateva carti care pe voi v-au impresionat in mod deosebit? Nu conteaza genul.Multumesc!
Spuneti-mi si mie cateva titluri de carti de fictiune sau SF care le-ati citit si v-au placut?
Ce gen de carti preferi sa citesti?
Ce parere ai despre cartile de fictiune sau SF? Va plac?
Hey! Care este cartea voastra preferata si mi- ati recomanda- o si mie? Sau dati- mi niste titluri de romane pentru adolescenti, preferabil de dragoste. De ex pana acum am mai citit: Fericirea mea esti...? (mai mult)
Ati putea sa imi spuneti si mie carti de genul a SINGUR PE LUME? Multumesc!
Buna TPU ma puteti ajuta si pe mine cu un site de unde pot sa citesc Tropicul Cancerului?
Voi ce carte ati citit in saptamana asta? Eu a citit "Heidi fetita muntilor". E super! :)
Din seria Cronicile Wardstone, Povestea Taratorului nu a aparut inca in Romania?
Am nevoie de un site pe care sa pot scrie o poveste, dar sa fie pe calculator! stiti unul? Dau funda
Daca mi.ati putea recomanda niste carti de tip motivational, gen pentru sportivi, momente grele, gandirea pozitiva, sa nu renunti. Stiti despre ce vorbesc. Va multumesc anticipat!
Buna seara, TPU! Caut o carte in care personajul principal sa fie de sex feminin si sa ii tortureze pe ceilalti sau sa aiba probleme cu consumul de droguri, alcool precum filmul Gia, sau precum cartea...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu seria de carti Assassin's Creed tradusa(in principiu online, daca nu, la magazin). Ca am cautat si nu am gasit. Daca puteti sa- mi lasati linkuri utile, as fii recunoscator, multumesc...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati sa citesc? Gen ..suge-o ramona, morții mă-tii! !
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!