Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 27 Noiembrie 2024 sunt:
Am nevoie de un titlu pentru o zi de vara pe plaja la rasaritul soarelui.Ma poate ajuta cineva va rog?
Ce parere aveti despre scriitoarea Leigh Bardugo?
Salut.Am o întrebare. De cine sunt corectate simularile oficiale?
Buna TPU. Ce este punctul de vedere neutru și punctul de vedere auctorial? Mulțumesc
Salutare! Daca aveți conturi pe Goodreads, va apare și vouă "page unavailable"?
Bună. Ce cărți ați citit recent, care v-au plăcut? Am nevoie de cărți noi care să citesc.
Salutare! Ați citit cartea Verity, de Colleen Hoover? Daca da, voi ce părere aveți în legătură cu finalul? Verity era chiar o psihopata sau acel jurnal al ei fusese doar un exercițiu al scriiturii,...? (mai mult)
Buna! Mai este careva căruia îi place G.Bacovia? Și care sunt operele voastre preferate de la el?
Care este scriitorul vostru roman preferat? Al meu:Mircea Eliade!
Hei,deține cineva cartea "coursebook advanced innovations" de Hugh Dellar? Voiam sa o cumpăr dar nu mai este în stoc
Hei! Stie cineva daca si cand se va traduce seria de carti Heaven official's blessing? Momentan le citesc in engleza dar as vrea totusi sa stiu. :)))
Unde pot sa gasesc cartea "Improbable" sau "Gnosis" de Adam Fawer in romana?
Care este poezia voastra preferata scrisa de George Bacovia? Ale mele:Plumb, Liceu si Strigoii!
Ce parere aveti de cartea Sapiens - scurta istorie a omenirii? E o carte buna? Am vazut ca e bestseller
Pareri Haruki Murakami?
Imi puteti da exemple de schite de Ion Luca Caragiale din cartea momente si schite? Am nevoie de 2, dar unele mai usoare, nu f grele
Salutare, as vrea sa ma apuc de scris o carte, de cam 50 de pagini, o poveste despre viitor, mai exact covid 20 se va numi. Vreau sa știu de ce am nevoie, în ce program o pot redacta, cum pot ...? (mai mult)
Antonim indraznet va roggggg rapid
Buna dragutilor! Ce carti de documentat "fantasy" ati recomanda? Ma refer sa fie informatii despre cristale, broaste, plante etc. Sau ce carti fairy stiti? Eu stiu The Tale of Squirrel Nutkin. ...? (mai mult)
Există * cartea Infernul lui Dante versiunea narativă? (povestit, nu recitat)
Salut TPU, de unde pot sa descarc carti pdf free sau cărți audio?
Care sunt cele mai bune carti de astronomie pe care le găsesc pe acest site https://b- ok.xyz/ (adică download pdf) Dar cele mai bune carti (în general) citite de voi despre știința? Pe care le găsesc...? (mai mult)
Cum vi se pare aceasta poezie creată de mine? Sunt încă- n viață Unde sunt? Eu plâng? Cine m- a înjunghiat Am fost eu sau tu De ce te comporți prost? Nu am vrut să jignesc Dar amândoi...? (mai mult)
Salut, TPU! Aceasta intrebare este pentru cei care au citit seria Dune! Ce parere aveti despre Paul Atreides? Il considerati un personaj negativ asa cum il considera multi, care il compara chiar cu Hitler?...? (mai mult)
Ce carti ati citit de mai multe ori?
Buna)Imi puteti recomanda niste carti mai cu actiune, mister? Gen o carte asemanatoare cu Fata din tren - Paula Hawkins
Buna! Am terminat de citit cartea"Fata din tren", de Paula Hawkins si pot sa spun ca nu ma asteptam la finalul acesta. Voua cum vi s- a parut?(daca ati citit- o). Mie mi s- a parut ca este o lectura...? (mai mult)
Salut! Îmi puteți recomanda niște cu vocabular complex și contexte grele? Ceva care ar putea să- mi îmbunătățească vocapularul încât să te poată să facă să poți vorbi în termeni cât...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda, va rog, ceva carti politiste?
Buna! Ce cărți ați citit, dar care v-au relaxat și v-au făcut să nu le mai lăsați jos până la ultima pagina?
Salut, TPU! Am scris o poezie, ce parere aveti? Insanity Alone, in my hotel room at 3AM, unable to remember who I am or unwilling to. Waking up with my dreams shattered ...? (mai mult)
Buna! Ați citit. Căderea uriașilor, de de Ken Follett? Daca da, cum vi se pare? Am bacul anul acesta, mai citesc la școală prin pauze și când am ore pe care nu prea le facem, cumar fi sport...? (mai mult)
În "Geniu pustiu" Eminescu îşi exprimă nostalgia după o lume plină de armonie: "De- aş fi rămas în munţii mei - să- mi fi încântat inima cu doine şi capul cu fantasmagoriile basmelor, poate...? (mai mult)
Hey TPU! Doar ce am terminat de citit cartea " PACIENTA TĂCUTĂ" și am o întrebare, ce se întâmplă la sfârșit cu Theo? Se sinucide? Mie așa îmi dă de înțeles...
Care editura ajuta cu redactatul, editatul și publicarea unei cărți?
Dacă ai scrie o carte ce temă ai aborda? Ps:poate mă puteți ajuta și sa scriu cartea. Dau fundă pentru ajutor! (Pt. adolescenți)
De ce unii autori nu sunt ținuți minte chiar daca operele sunt foarte populare? Stiți cine a scris Pinocchio? Am întrebat 15 oameni nu au știut niciunul
Care sunt autorii / cărțile voastre preferate din literatura română? Mie îmi place foarte mult cum scriu Constantin Chiriță, George Șovu, Sergiu Someșan, Liviu Iancu, Dan Doboș, Dan lungu,...? (mai mult)
Câte pagini cititi într- o ora sau în cât timp citiți o pagina? Eu citesc o pagina în 2- 3 min. Pe ora citesc 20- 30 pagini. As putea citi mai repede dar totuși trebuie sa înțeleg ce citesc....? (mai mult)
Merita sa cumpăr cartea tata sărac tata bogat? Aceasta ma invata în ce este bine sa investesc și în ce nu?
De unde pot descarca cărți pdf? Am încercat sa descarc aceste 2 cărți și nu am putut Corpul Nu Uită Niciodată de Bessel van der Kolk, Ce e Dificil la Lucrurile Dificile de Ben Horowitz. Altele...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Lasă lumea în urmă" de Rumaan Alam? Dacă da, cum vi s-a părut?
Îmi puteți recomanda niște cărți bune, care merita citite? Poate sa fie orice gen de carte. Dar dacă știți și carti de dragoste, dragoste adolescentina puteți sa îmi recomandați. Cărțile...? (mai mult)
De curiozitate. Din cauza ROMANII sau Din cauza ROMANEI?
Bună, recent am început să scriu o carte. Pentru început am terminat doar prologul. Care nu este extrem de lung. Întrebarea este, câte cuvinte ar trebui să am în primul capitol, dar și în ...? (mai mult)
Imi puteți da niște sfaturi pentru a începe sa scriu o carte?
Ce cuvant ar merge cat sa fac urmatoarul "vers" sa rimeze? "Asa risipa umana. Ochi fara o fata..."
Cum se notează sunetul corect? Gen atunci când ești pe roller coaster și îți vine să strigi: wiii!, înțelegi? Câteva alte exemple și vreau să știu, cum se numesc cuvintele astea?
Salut! E cineva pe aici care a citit cărți despre ororile din gulagurile rusești? Recomandati- mi una sau mai multe cărți pe subiectul asta, doar dacă ați citit cărți pe subiectul asta ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?