Bună. M- am apucat de scris o carte cu titlul conacul bântuit. Este vorba de un grup de prieteni care merg cu bicicletele prin pădure și se rătăcesc apoi găsesc un conac și intră cu gândul că...? (mai mult)
Salutare! Cum vi se par cărțile " Splendida cetate a celor o mie de sori" și "Vânătorii de zmeie", de Khaled Hosseini? As vrea sa le citesc, însă mi- ar placea sa aud și niste păreri personale....? (mai mult)
Buna. Stie cineva unde as putea sa gasesc cartea "Castelul Miscator al luI Howl" scrisa de Diana Wynne Jones in limba romana in format pdf? Multumesc.
Imi poate recomanda cineva o carte in stil fantasy,romantic si actiune care daca se poate sa o pot citi si pe pdf,sau sa o downloadez, sau daca stiti o carte in care se vorbeste despre sabi?
Salut! Am dat un test la română la un capitol la care nu sunt așa de bun. Voi lua o nota destul de mică ținând cont că sunt premiantul clasei. De când am dat testul mă macină gândul ca voi fi...? (mai mult)
BUna ziua nu stiu cati dintre voi ma pot ajuta dar... Care sunt cele mai utilizate CARACTERE CHINEZESTI? PS as dori ca raspunsul sa fie dintr o sursa sigura gen wikipedia nu asa gen la n tamplare adica...? (mai mult)
Buna. Imi poate recomanda cineva o bibliografie pentru orasul Brasov in perioada medievala?
Buna ziua, am o intrebare cam complicata deci cum scriu chinezii adica ei scriu cu hieroglife si ata, t adica nu scriu ceva gen hieroglifa si apoi jos numele adica ei scriu doar cu hieroglife sau si ...? (mai mult)
Este corect gramatical "ceva câine" în contextul "Autorul fusese urmărit de ceva câine."? Sunt într-un argument cu colegul meu de cameră, el spune că nu. Dacă e greșit, de ce?
Buna ziua la toata lumea. Ma numesc Sergiu, sunt la Romasi as dori sa stiu, sunt persoane care stau in Italia, valabil si pentru persoanele care sunt in Romania.Citi dintre voi ar dori sa citeasca ...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot comanda carti in coreeana in Romania? Gasesc doar literatura coreeana tradusa in romana, manuale ale limbii sau povesti scurte/pentru copii. Caut literatura coreeana in limba...? (mai mult)
Salutare! Ce cărți polițiste, pline de acțiune și care te țin în priză ați citit?
Bună dimineața. De câteva luni bune, fără voia mea, am devenit deținătoarea unui număr mare de cărți rusești (100+ ) și nu mai le suport în casă! Am încercat să caut on- line soluția...? (mai mult)
Salut! Cărți citiți în vacanță de primăvară?
Salut, TPU! Vreau sa va pun aceasta intrebare ca sa vad daca aveti experiente asemanatoare cu a mea, in legatura cu Nostalgia a lui Mircea Cartarescu! Recent am terminat toate povestirile si trebuie ...? (mai mult)
Buna seara TPU! Recomandati-mi va rog cateva cărți despre autodisciplina. Pe care le știți sau le-ați citit. Mulțumesc anticipat!
Este "obișnuință instinctuală" un pleonasm?
Salutare TPU! As dori sa stiu pe scurt despre ce este vb in cartea SOLENOID - MIRCEA CĂRTĂRESCU ca sa stiu daca este genul meu de carte sau nu. Multumesc!
Salut, TPU! Am citit acum ceva timp o carte despre o femeie casatorita cu 2 copii(fete mai exact), care era ceva pilot in armata si a fost chemata pe teren impreuna cu prietena ei cea mai buna, care...? (mai mult)
Salutare! Care este seria voastră de cărți preferata?
Salutare! Daca ați citit cartea, ce părere aveți despre "Lolita", de Vladimir Nabokov? Am primit-o cadou. Am căutat recenzii, însă as vrea sa aud și alte păreri.
A citit cineva "Război şi pace"? Dacă da, cum vi s- a părut? Mie mi- a plăcut foarte mult. Nu degeaba se spune că este unul dintre cele mai bune romane care s- au scris vreodată. Despre autor aş...? (mai mult)
Daca cineva este familiarizat cu povestea Warhammer 40.000, știe cate carti și/sau povesti oficiale sunt (excluzand pe acelea fan-fiction)?
Ați citit Fapturile Văzduhului? Dacă da, cum vi s-a părut? Eu sunt la cartea a doua. Sunt singura care nu îl suporta pe Cardan? :))
Ce cărți citiți? Ce cărți recomandați?
Vă provoc la scris poezii! Lăsați imaginația liberă și postați poeziile scrise de voi!
Ce carti mai cititi? Ce carte cititi acum?
Bună, știți cumva niște piese de teatru sau opere cu crime? : ))) Cu actiunea undeva prin sec 18-19
Puteți sa îmi recomandați niște cărți, dacă puteți sa mi le și descrieți cât de cât =) Am 15 ani...
A citit cineva cartea Harry Potter si piatra filosofala? Cum vi s-a parut? V-a prins? Si pentru ce varsta este recomandata? Daca ai peste 20 te captiveaza?
Buna! Imi poata cita cineva urgent niste informatii din "Caractere", de La Bruyère, pentru tipologia "nesimțitul" si o asociere cu un personaj din literatura românească?
Am nevoie de un titlu pentru o zi de vara pe plaja la rasaritul soarelui.Ma poate ajuta cineva va rog?
Ce parere aveti despre scriitoarea Leigh Bardugo?
Salut.Am o întrebare. De cine sunt corectate simularile oficiale?
Buna TPU. Ce este punctul de vedere neutru și punctul de vedere auctorial? Mulțumesc
Salutare! Daca aveți conturi pe Goodreads, va apare și vouă "page unavailable"?
Bună. Ce cărți ați citit recent, care v-au plăcut? Am nevoie de cărți noi care să citesc.
Salutare! Ați citit cartea Verity, de Colleen Hoover? Daca da, voi ce părere aveți în legătură cu finalul? Verity era chiar o psihopata sau acel jurnal al ei fusese doar un exercițiu al scriiturii,...? (mai mult)
Buna! Mai este careva căruia îi place G.Bacovia? Și care sunt operele voastre preferate de la el?
Care este scriitorul vostru roman preferat? Al meu:Mircea Eliade!
Hei,deține cineva cartea "coursebook advanced innovations" de Hugh Dellar? Voiam sa o cumpăr dar nu mai este în stoc
Hei! Stie cineva daca si cand se va traduce seria de carti Heaven official's blessing? Momentan le citesc in engleza dar as vrea totusi sa stiu. :)))
Unde pot sa gasesc cartea "Improbable" sau "Gnosis" de Adam Fawer in romana?
Care este poezia voastra preferata scrisa de George Bacovia? Ale mele:Plumb, Liceu si Strigoii!
Ce parere aveti de cartea Sapiens - scurta istorie a omenirii? E o carte buna? Am vazut ca e bestseller
Pareri Haruki Murakami?
Imi puteti da exemple de schite de Ion Luca Caragiale din cartea momente si schite? Am nevoie de 2, dar unele mai usoare, nu f grele
Salutare, as vrea sa ma apuc de scris o carte, de cam 50 de pagini, o poveste despre viitor, mai exact covid 20 se va numi. Vreau sa știu de ce am nevoie, în ce program o pot redacta, cum pot ...? (mai mult)
Antonim indraznet va roggggg rapid
Buna dragutilor! Ce carti de documentat "fantasy" ati recomanda? Ma refer sa fie informatii despre cristale, broaste, plante etc. Sau ce carti fairy stiti? Eu stiu The Tale of Squirrel Nutkin. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
tonyc7 întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?