Hey, imi place foarte mult sa scriu povesti. Cum sa fac sa ma perfectionez? Povestile mele nu sunt chiar foarte bune. Pe facebook am vazut povesti chiar reusite. Vreau cat mai multe sfaturi!
Bună, Care opera este cea mai reprezentativa pentru Edga Allan Poe?
Hei am 15 ani și sunt fatã dați-mi și mie niște titluri de carți bune (dar nu de pe wattpad)
Am 15 ani si îmi place mult să scriu diverse compuneri pe diverse teme. E cineva interesat de astfel de lucruri? Nu prea știu ce să citesc vara asta. Dacă e cineva interesat, să lase ...? (mai mult)
Îmi puteți spune pe scurt despre ce este vorba în Pravale-Baba de Ionel Teodoreanu? Mulțumesc!
Hei! Scuzati daca am gresit categoria, dar nu sunt foarte sigura unde se incadreaza. Deci cautam niste E- Books bune, dar nu prea am cum sa caut fara un titlu sau un autor. Daca stiti vreun E Book buun,...? (mai mult)
Stie cineva cand va aparea volumul 4 al cartilor '50 de umbre ale lui grey'? pe net scrie 18 iunire,dar eu nu am reusit s o gasesc nici online de citit, nici de cumparat...
Acum cativa ani se gasea pe piata o cutie (ca un cufaras) cu 5 cartulii cu povesti de fratii Grimm. Se numea "Micul meu sipet cu povesti de fratii Grimm" editura Ovale din 2007 parca. Era in 2 variante:sipet...? (mai mult)
Stiti ceva carti gen "setea" de carrie jones? sau carti cu vampiri/varcolaci dar sa fie si de dragoste.
Salut TPU, am si eu o intrebare : am cumparat niste carti de pe Olx si domnul nu mai avea volumele 4, 5 din Harry Potter in romana si a spus ca nu se mai fabrica si m- a cam intristat dar am si noroc...? (mai mult)
Vreau si eu sa mi recomandati cateva carti citite de voi, vreau sa fie cat mai interesante, orice gen atata timp cat sunt foarte frumoase! Va rog sa mi da ti descrierea pe scurt a...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine cu unele fabule de George Alexandrecu!
Puteti sa-mi recomandati niste carti care trebuie citite in clasa a 9
TPU! Stiu ca asta ar putea parea o intrebare tampita, dar o sa v- o adresez totusi, in speranta ca se va gasi un untilizator capabil care sa raspunda la ea. Eu am o carte pa WattPad ( cred ca ...? (mai mult)
Bun.Pentru inceput salut TPU, am si eu o intrebare: Stit unde as putea sa citesc si eu cartile: Vrajitoare la ananghie; Zei americani; Coralline si Mai las- o moale cu fantomele? Pe ultima am citit-...? (mai mult)
Unde pot citi annie96 is typing in romana? Imi puteti da mesajele, va rog? Stiti un site unde le-as putea citi traduse? Funda! Multumesc!
As vrea sa-mi cumpar o carte care include si aventura, suspans, romantism, actiune, Stiti vre-una interesanta? (funda)
Cand se vor traduce si celelalte carti din seria "setea" de carrie jones? funda!
Hei tpu.Stiti carti de genul "Frankenstein"? Dau funda
Stiti niste carti LGBT traduse in romana pe care le pot gasi in librarii? Multumesc!
as dori ceva lecturi interesante si placute de citit. sfat : mi- e imi plac pc- urile in general si chestiile despre ele dar ma multumesc si cu orce alta lectura interesanta. ca sa dati un ...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de citit toate volumele cartilor Harry Poter. Stiti cumva daca merita? Cum sunt? Si nu, nu am vazut filmul (cred ca sunt singura )
am cautat la chioscuri cartile 75 de sfaturi si nu mai erau. Puteti sa imi spuneti daca le mai pot gasi undeva pe internet de cumparat?
Imi puteti spune, va rog, cuprinsul volumului Nostalgia, de Mircea Cartarescu? Funda si multumesc anticipat!
Ce carti trebuie citite in clasa a IX-a (profil economic)?
Stie cineva un site cu carti care face livrare in Spania?
Cum se numeste specia/ opera literara care relateaza o intamplare istorica adevarata, reala, dar in care personajele nu sunt persoane ce au existat in acea perioada, ci reprezinta plasmuiri ale...? (mai mult)
Parere despre cartea,, Viata lui Pi,, de Yann Martel
Romanul,,Singur pe lume,, este adevarat?
Am citit recent Ultima noapte de dragoste, prima. si Codul lui DaVinci. Mi- au placut amandoua. Imi puteti recomanda alte carti, asemanatoare? Si unele cu un "impact psihologic", caee sa ma influenteze,...? (mai mult)
Bună TPU, știţi cumva când apara Captivated by you de Sylvia Day pdf în română? Mulţumesc anticipat. Dau fundă. :-*
In cat timp credeti ca pot termina de citit o carte care are 712 pagini? Aproximativ spuneti. Oare cat o sa-mi ia?
Ce alegeti? O carte sau un film? De ce?
Care e cartea care ti-a placut atat de mult incat ai citit pe aceasta de mai multe ori sau mai doresti sa o mai citesti inca odata?
Am nevoie de niște carti de dragoste contemporane :iubire în adolescenta. Mi- ar placea cărțile un care o fata iubește un băiat însă acesta nu are sentimente pentru ea sau un love triangle....? (mai mult)
:D Nu stiti unde pot gasi Colina de Marin Preda?
Ce parere aveti? Sa o continui sau nu povestea asta? https://www.wattpad.com/myworks/44052778-stai-sunt-vampir
Salut nu am apucat sa citesc o carte pina la urma a trecut ceva timp deci am si uitat ce carte era si sper ca cineva sa imi spuna care este cartea. Deci povestesc primele 30 de pagini ~O adolescenta pe...? (mai mult)
Vreau sa citesc o carte dar nu stiu pe care.Ce imi recomandati?
Stiti daca a aparut cartea "Ugly love"'de Colleen Hoover in Romania? Si daca alte carti de ale acestei autoare au mai aparut? (Inafara de Slam)
Ce carti imi reconamdati despre Elena din Troia,asediul Troiei si Razboiul Troian? Sunt in special interesat despre Elena din Troia, despre cum a trait etc. Multumesc anticipat si ofer funda.
As vrea sa stiu si eu daca credeti ca as putea deveni o scriitoare.Este primul meu capitol pe net, vreau pareri sincere! https://www.wattpad.com/145590512- stai- sunt- vampir- capitolul- 1- ce-...? (mai mult)
Am imprumutat cartea "Taramuri ascunse" de LYNN AUSTIN de la biblioteca, dar observ ca ii lipsesc cateva pagini. Unde as putea gasi, pe Internet, cartea de citit online? Va multumesc anticipat!
Vreau cateva titluri pentru povesti de dragoste. Dau funda pentru cele mai originale. :D
unde pot gasi cartea Paul Ekman - emotii date pe fata in format electronic :)
as dori sa imi recomandati si mie nste carti care merita citite, dar nu gen Baltagul, Don Quijote si altele asemanatoare, tin sa mentionez ca am 14 ani.
Ce carti va propuneti sa cititi neaparat?
Merita sa citesc cartile,, Jurnalele vampirilor" de L.J. Smith chiar daca am privit deja serialul? dau funda pentru un raspuns argumentat si care ma va ajuta
Caut pe net varianta digitala (pdf/txt) a piesei lui Carlo Goldoni - "Hangita", denumita si "La locandiera", in engleza sau romana, insa nu am reusit sa o gasesc prin maruntaiele interwebului. ...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi volumul 4 din "Îngerul nopții" de Becca Fitzpatrick online, în română? Mulțumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!