Carti online recomandati-mi va rog site-uri cu carti online, mersi mult.
Stie cineva un site unde as putea gasi volumul iuresul sabiilor hard cover din seria cantec de gheata si foc la un pret cat de cat ok? Celelalte volume le- am gasit la preturi reduse dar de asta chiar ...? (mai mult)
1. Care sunt cele mai interesante carti citite? Ma duc maine sa-mi iau cartii si nu stiu ce cartii sa aleg! 2. Unde pot gasi niste teste pentru vacanta clasa a 7a mate/romana? FUNDA
Hei. Despre ce este vorba in cartea Anii Framantarilor volumul 1 Mostenirea din Preierie. Funda cel mai detaliat raspuns
Poezie dedicata siteului TPU.ro. Astept critici literare din partea dvs :3. Achtung! Daca- mi spuneti ca nu eu am compus sau ca am copiat de pe net, atunci nu sunteti oameni.Imi cer iertare anticipat ...? (mai mult)
Hei! A citit cineva dr. Sleep de Stephen King? parere, dau funda :*
Salut, deși nu cred ca am pus întrebarea la categoria potrivită.mă rog am nevoie de o idee măcar pentru o carte orice fel de carte...
Buna dimineata! Ma gandeam sa imi iau 2 carti cu Violetta din sezonul 3. Imi puteti recomanda pe care sa le iau? Multumesc anticipat!
Ce credeti despre seria "Cantec de gheata si foc" de George R.R. Martin? Eu am vazut Game of Thrones si ma gandesc sa citesc si cartile in engleza.
Hey. vreau sa scriu o carte, cel mai greu pas pentru mine este titlul :)). vreau sa fie unul perfect. Vreau sa pun pe hartie experientele mele legate de dragoste, de faptul ca sunt lesbiana, cum am...? (mai mult)
Care este poetul vostru preferat? Ce ar putea un adolescent de 17 ani sa citesca in vacanta asta? As vrea ceva care sa iti transmita puternic o anumita stare si sa iti faca placere sa citesti. Astept...? (mai mult)
O carte care te-a marcat?
Cei care ati citit cartea, , Orasul bantuit" (IT) de Stephen King, cum vi s- a parut? Merita citita? Adica sa nu fie plictisitoare, cu multa descriere inutila. Are mister, suspans? Si cat de...? (mai mult)
Ce parere aveti de Un veac de singuratate de Gabriel Garcia Marquez?
Buna, TPU. :) Vreau sa fac o carte pe Wattpad, dar nu stiu ce ii captiveaza pe adolescentii din ziua de azi. Cateva subiecte? Dau fundita pentru cele mai multe, originale si interesante subiecte....? (mai mult)
Bună, vreau și eu câteva cărți online bune, ceva romantic spre erotic, erotic, sau orice v-a atras atenția. Mulțumesc.
Hey TpU! Caut o carte(pentru citit in vacanta aceasta). Sunt clasa a 8- a(acum trec a 9- a) si as dori o carte de genul cartilor:Seria "Jurnalul unui pusti" sau cvartetul"Karazan" Nu stiu exact genul...? (mai mult)
Am inceput sa citesc Inelul Vrajitorului(THE SORCERER'S RING) de Morgan Rice. Am citit prima carte si restul nu le mai gasesc numai in engleza stie careva un site de unde pot lua sau cumpara...? (mai mult)
Îmi puteţi recomanda nişte cărţi interesante de citit? Pentru vârsta de 14-18 ani?
Ce carti imi recomandati sa imi cumpar? Adica o carte cu adolescenti/vampiri(gen "jurnalele vampirilor") sau o carte gen " Sub aceeaşi stea".As vrea sa imi comand de pe un site cartile, dar transportul...? (mai mult)
Sint un fan al cartilor SF si de aventura.Imi puteti da niste sugestii dar nu vreau niste carti ca Sherlock Holmes....clasice.Multumesc anticipat!
nu stiti nu au aparut noi parti din seria Twilight in afara de cele 5 care erau?
Hei. Puteti sa-mi rezumati(mai indetaliat) cartea Anii Framantarilor volumul 1 Mostenirea din Preierie. Funda cel mai bun rezumat
Ce parere aveti despre "Don Quijote de La Mancha" opera literară a scriitorului spaniol Miguel de Cervantes? merita citita? Vreau argumente pentru raspuns.Dau fundita.
Unde pot sa gasesc filosofia sexului scrisa de Radu F Constantinescu in format pdf? si cum se cheama cealalta carte scrisa de el?
Mă puteți ajuta să îmi fac un program de citit pe nişte lecturi primite ca temă pe vacanță. Menționez că am cartea "20 de mii de leghe sub mari" de Jules Verne.Mulțumesc
Ce ziceti de cartea pe care am inceput sa o scriu. Am scris pana acum doar primul capitol dar sper ca prinde- ti ideea. Se numeste 2015:Cronicile unui nemuritor. Va astept pareri (laude sau critici). ...? (mai mult)
Ce carti avem de citit pentru clasa a 9 la literatura daca sunt la. Mate info intensiv engleza?
Ce ziceti de cartea pe care am inceput sa o scriu. Am scris pana acum doar primul capitol dar sper ca prinde- ti ideea. Se numeste 2015:Cronicile unui nemuritor. Va astept pareri (laude sau critici)....? (mai mult)
Va rog sa- mi dati exemple de carti care ar fi asemanatoare cu : cronicile familiei kane ( Piramida rosie, Tronul de foc ), Cercul secret si Dijiniii lapii fermecate. Daca doriti sa- mi dati si pagini...? (mai mult)
Vreau sa imi dati niste exemple de carti de mister, interesante, cu momente de suspans, gen "Strengarii de pe Baker Street". A fost o serie foarte tare. Va multumesc, dau funda celui mai bun...? (mai mult)
Ce reviste credeti ca sunt potrivite unei tipe de 18 ani (de citit si colectionat): Avantaje, Unica, Beau Monde, ELLE, Marie Claire, The One, Harper's Bazaar?
Hey! In ultima vreme am observat ca imi place sa citesc. Luna asta as vrea sa imi comand niste carti si nu pot alege intre: The Maze Runner si Jocurile Foamei. Ce sa aleg? Si ce carti bune de Stephen ...? (mai mult)
as dori sa imi recomandati niste carti bune, va voi lasa o lista cu ce am citit si mi- a placut ca sa vedeti cam ce gusturi am: Crima si pedeapsa - Dostoievski Padurea spanzuratilor, Ion - ...? (mai mult)
Bună,TPU! Recomandati-mi niste carti pentru adolescenti. Fundita
Imi puteti spune si mie carti de dragoste care merita citite? Inafara de: "invitatie la vals", "elevul dima dintr-a saptea","scrisoare de dragoste","maitreyi". Multumesc!
Am si eu o intrebare XD... cand apare Percy Jackson partea V, ultimul olimpian?
Hei.am de gand sa scriu o carte pe wattpad, dar pana acum mi.au venit in minte mii de posibilitati..si as vrea sa aleg intre fictiune adolescenti sau o carte in care sa imi exprim gandurile... daca vreti,...? (mai mult)
Ce carti din literatura universala ati citit si v-au placut?
Hei. Imi poate da cineva idee de titlu pentru o carte cu vampiri? Mai pe scurt este vorba despre o fata care intra intr- o padure despre care se vorbeste a fii blestemata insa curiozitatea o impinge sa...? (mai mult)
Sall! Cate volume are Contele de Monte Cristo?
Va rog sa imi dati niste recomandari de carti de dragoste (eventual si SF), dar in care actiunea sa fie contemporana. De exemplu "Sub aceeasi stea" sau "Amurg". Totusi, sa fie de 14- 17 ani. Repede, ...? (mai mult)
Salutare TPU Sambata 27.06. 2015 am dat comanda de o carte de la site- ul editura paralela 45. Cand credeti ca va ajunge coletul prin fan curier daca acesta sosete de la PITESTI iar eu sunt la...? (mai mult)
unde pot sa gasesc CALISTRAT HOGAS -IN MUNTII NEAMTULUI pdf?
pentru cunoscatorii serii Percy Jackson si Olimpienii, a aparut volumul 5 la editura Excaliburg? Intreb deoarece celelalte 4 volume de la Excaliburg le am.
Imi poate spune cineva cateva carti(care sa te atraga, sa te tina in casa...) pe care sa le citesc in vacanta de vara?(am 15 ani)
Salut, pentru cei ce prefera sa citeasca pdf, voi cititi pe un ecran mai mare(calculator, laptop) sau pe telefon?
dati-mi si mie idei de nume sau cuvinte car sa contina rina in ele
Hei,TPU! Vreau sa comand carti de pe eMAG,imi apare ca transportul este gratuit,cartile fiind trimise de catre Libris,al carui cost de transport este gratuit. Deci transportul este gratuit, nu?
Bună TPU.Aș vrea să încep o carte și mai târziu, dacă o termin, să o public. Întrebare mea este cum aș putea face să o public mai târziu, deoarece vreau să mă ocup de toate detaliile până...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!