Heii! Imi puteti scrie si mie te rog niste exemple de carti de critica literara? Plizzz.Am nevoie pentru intervalul aceste veri de a citi.Multumesc pentru exemplele date.
Ai vreun citat preferat? Daca da, care e acesta?
TPU! Imi poate spune si mie cineva cateva carti de pe wattpad, finalizate sau nefinalizate, nu conteaza. Orice gen de carte in afara celor de groaza si fan- fic- urile cu 1D. Cel care da ...? (mai mult)
Stiti carti SF? Chiar am nevoie.
Ce carti care sa ti dezvolte imaginatia cunoasteti? As vrea sa fie adecvate varstei de 14 ani.
Hei! Imi puteti spune va rog cartile care au legatura cu Stapanul Inelelor(in afara de Fratia Inelului, Cele doua turnuri si Intoarcerea regeului), deoarece vreau sa le citesc si nu vreau sa omit ceva....? (mai mult)
HEI! citesc Casa Intunericului de Stephen King si sunt pe la pagina 150 si ma cam plictisestee, are rost sa o citesc in continuare?
Ce concursuri de proza la care pot participa si elevii se desfasoara in perioada aceasta? Multumesc!
A citit cineva toate cartile Jocure foamei? Am niste intrebari :D
Hey, prieteni virtuali! Cine imi recomanda niste carti bune?;;)
imi puteti da va rog niste carti de arte martiale in format PDF?(in romana daca se poate :D, dar e ok si in engleza), multumesc anticipat, ofer funda!
Am citit multe carti de fictiune pt adolescenti dar nu mai stiu ce sa citesc. Cartile in genul carora as vrea sunt: Academia Vampirilor Sange Albastru Casa noptii Cercul secret Umbra noptii Jocurile...? (mai mult)
Bun, deci uitati care este treabaaa: am o carte in PDF (in engleza) si eu nu prea o am asa bine cu engleza, si chiar vreau sa o traduc cumva(nu cu google translate.) dar sa fie tradusa bine Are cineva...? (mai mult)
As dori sa imi dati vreo carte cu viata lui Einstein + alte personalitati care le mai stiti
Buna cine stie de wattpad am sa va recomand o carte sper sa va placa http://w.tt/1GBwWRf dati o fuga pe watt si lasati si voi o parere va multumesc. asta m-ar ajuta mult
Salutare.am si eu nevoie de cateva pareri daca sunteti draguti.mi- a trecut prin cap sa ma apuc sa scriu o carte.ideea o am, adica structura, evenimentele in mare si deznodamantul, mai pe scurt, cred...? (mai mult)
vreau si eu cuvinte care rimeaza de ex albastru-maiastru si lucruri de genu
|A citit cineva cartea "Aventurile lui Manson, jumangheata si barba de muschi? e frumoasa?
Ce poezie de Eminescu este? - Si totusi totusi draga, de nu te-as fi vazut, alta garantie de amor n-as fi avut.
Cea mai buna carte de citit pentru vara asta?
Îmi place la nebunie seria Septimus Heap. Aveți idee de ce nu s-a tradus volumul 7, sau dacă se va traduce și seria ToddHunter Moon? Și cartea Magykal Papers? Multumesc
Hey! Recomandati-mi va rog ceva carti cu tema exorcizarii, gen: "Exorcistul", "Despre dragoste si alti demoni". Mersi.
Studiu... Sa zicem ca vrei sa citesti o carte ce contine aventura, fictiune (sf), mister si un strop de dragoste si umor. Care dintre aceste tipuri de inceput ti- ar placea : A) Descrierea timpului,...? (mai mult)
Care carte este mai buna dintre:La rascruce de vanturi de emily bronte,Falsa identitate de ahatha christie,Coliba unghiului Tom, ion,Ciresarii vol 3, Dincolo de nisipuri, Pe drumuri de munte?
Unde pot gasi apocalipsa de stephen king? Pe dol.ro nu mai este in stoc.
Intr- un roman sunt o gramada de personaje si in cateva capitole unora li se prezinta si o scurta poveste, poveste care pare mai interesanta decat cea a personajului principal, nu vi se pare? Nu vreti...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati sa citesc vara asta? am terminat cu examenele (deci am 15 ani...fac 16) si vreau sa citesc o carte. nu stiu ce as putea sa citesc si vreau ceva legat de adolescenti, de dragoste,...? (mai mult)
Vreau si eu o carte buna de dragoste, aveti ce sa imi recomandati?
A aparut Cercul Secret vol. 5? Daca nu, atunci cand apare?
As vrea sa- mi spuneti niste romane/carti de dragoste care v- au impresionat. As vrea ceva gen "Fericirea incepe azi", "50 Shades"... Si vreau sa fie povestite la persoana 1 (de o fata, preferabil)....? (mai mult)
Buna, pentru cei ce au citit Fetele Gallagher, mai sunt inca 2 volume netraduse: Out of sights, out of time si United we spy, si morr de curiozitate sa aflu cand le vor traduce....stiti voi cand? Funda...? (mai mult)
Unde pot gasi toata colectia din Romanele mesei rotunde in pdf sau online sau alte carti despre regele Arthur. Dau funda :)
Am citit ultima noapte de dragoste/intaia de razboi. Mi- a placut foarte mult, dar doar prima parte. Ce alte carti in care se trateaza problema intelectualului ce analizeaza si problematizeaza orice...? (mai mult)
Ce varsta trebuie sa ai ca sa citesti Paper Aeroplanes? (Avioane de hartie) de Dawn O'porter?
Hei. Stie cineva daca cartile "3MSC" sunt traduse in romana? Daca da, imi puteti da un link de unde sa le comand. Multumesc anticipat.
Pot găsi Biblia Satanica in Iași?
vreau sa imi spuneti carti iteresante ( gen serialul de pe disney channel,, Evermoor") cu orce ciudatenii. funda
Buna am o intrebare : unde pot gasi cartea "Pantaloni Calatori " volumul doi? funda! multumesc anticipat! 1
Care e cartea voastra preferata? Eu am 14 ani si nu stiu ce sa mai citesc.Ce imi recomandati?
Heii! Vreau sa stiu cam pentru ce varsta este cartea Academia Vampirilor si cei care au citit- o sa imi spuna daca este captivanta. Vroiam sa ma conving uitandu- ma la film sau serial dar dup- aia nu o...? (mai mult)
Rima pentru numele Crina?
Imi puteti spune niste filme pe care le-as putea prezenta la scoala? Si daca stiti niste carti in limba engleza, va rog sa imi spuneti. Multumesc,
Cine a scris "Motanul Incaltat" si "Cainele din baskerville"?
Imi puteţi spune nişte cărţi foarte bune
am dat azi examen la romana, am lucrarea aproape perfecta, poate fi anulata din cauza unor stersaturi cu picul?
Deci acum ceva timp am mers in carturesti si am citit printre randuri rezumatul unei carti si era vorba despre o fata care a fost transportata impreuna cu parintii ei la lagarul din Siberia...asta...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste carti ok, sa nu fie sf sa pot invata ceva din ele (adica sa nu fie o poveste de dragoste si atat de exemplu) am 14 ani.
Doresc sa- mi comand cartile A song of Ice and Fire ( seria dupa care s- a facut serialul Game of thrones). Si practic nu am gasit pe net toata colectia, in romana. Ma puteti ajuta si pe mine cu...? (mai mult)
Merita citia cartea "Crima si pedeapsa" (nu vreau spoilere). Doar daca e frumoasa
Ce roman imi sugerati pentru vara? Ceva ce va impresionat ...mentionez ca intru a 9-a
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!