Ce faceti? Stiti de unde pot lua un site cu povesti de groază dar înafara de Spectrul Realității am citit tot de acolo.
:) A citit cineva Regina Margot de Al. Dumas? Imi puteti enumera, va rog, personajele care vi le amintiti si relatiile dintre ele? Care era situatia politica si religioasa de pe atunci...? (mai mult)
Heii TPU! Vreau sa imi spuneti despre cartea Cautand- o pe Alaska de Jhon Green. Cum e? Cat de lunga e? Despre ce e? Pentru ce varsta e potrivita? Nu vreau sa imi spuneti tot rezumatul actiunii, vreau...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca aceasta carte are ambele volume.http://www.librarie.net/p/199876/Ultima-noapte-dragoste-intaia-noapte-razboi-Camil-Petrescu
Stiti cumva cam cand apar si in Romania urmatoarele carti? 1. City of Heavenly Fire 2. Hollow City 3. Clockwork Princess 4. The Kill Order 5. Heir of Fire 6. The Infinite Sea 7. Volumul...? (mai mult)
Hey si maine dam evaluare nationala la romana imi puteti da o ex de evaluare care ar putea fi aproape la fel?
Am o poezie ma fratilor pe care am scris- o la plictiseala. O postez aici pentru ca stiu ca parerile sunt sincere. Deci nu ezitati :)) Te voi cânta întruna, o tu, iubito dragă, Copilă a tristeții,...? (mai mult)
Buna TPU va rog s imi spune tisi mie cie e iubita lui Harry Potter.
La profilul uman in programa intra prelungiri ale clasicismului si romantismului, respectiv Octavian Goga/George Cosbuc. Intrebarea mea este, in eseu trebuie inclusa toata "povestea" cu Titu...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste carti frumoase de mitologie si istorie si pretul lor daca se poate..Acord funda;)
Care e diferenta dintre aceste doua carti? 1. http://www.librarie.net/p/87875/Enigma-Otiliei-George-Calinescu 2.http://www.librarie.net/p/86541/Enigma-Otiliei-George-Calinescu
Heiia. Acum că a venit vara, vreau să încep să citesc cât de mult pot. Acum vreo săptămână- două, vorbeam cu părinții mei despre cărți și l- am întrebat pe tata ce carte o citit el,...? (mai mult)
Hei! Știți vreo carte despre microexpresii si limbajul trupului? Cum sunt cele din Lie to me.
Salutare la toată lumea. Cine se folosește de aplicația wattpad? As vrea si eu o carte de acolo in care se povestește dragostea dintre un băiat matur si o adolescenta. Citesc "profesorul " si imi ...? (mai mult)
Cine știe niște povesti de groaza? Nu prea infricosatoare. Cea mai buna primește funda.
Cei care au citit Amurg de Stephenie Meyer...cum vi s-a parut? Va placut?
Veti citi mult ca lectura scolara de vacanta, in aceasta vara? Cam ce?
Buna,imi spune cineva din ce carte e citatul asta? :https://www.facebook.com/499962966804817/photos/pb.499962966804817.-2207520000.1434805678./589945267806586/?type=3&theater
Care e romanul vostru favorit si de ce?
As dori si eu o lista cu carti care sa merite sa fie citite?
Heii TPU, am si eu o intrebare care consta mai mult in opinia voastra. Deci aici ma adresez copiilor de clasa a 8- a. Ce credeti ca ne v a la compunerea de la S1 la Evaluarea Nationala de limba romana?...? (mai mult)
Seria Divergent sau The Hunger Games(Jocurile Foamei)? Voua care v-a placut mai mult? Argumentati-va parerea!
As vrea sa cumpar si eu urmatoarele carti : 1. Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi - Camil Petrescu 2.Alexandru Lapusneanul - Costache Negruzzi 3.In vreme de razboi.Ion Luca Caragiale ...? (mai mult)
Hei, mereu mi- am dorit sa scriu o carte dar nu stiu despre ce, n- am inspiratie.Nu stiu despre ce sa scriu, despre cine (personaje), si un inceput. Deci, cine imi zice si mie despre ce sa scriu, ...? (mai mult)
Stie cineva cand apare noul volum al seriei "Fifty Shades of Grey" din perspectiva lui Grey in Romania?
Cum se numeste cartea cu Romeo si Juliet, in care converseaza prin mesaje?
Caut si eu un blog motivational pe care am intrat azi dimineata si nu am retinut cum se numeste. ceva cu "maria citeste" am cautat de am innebunit. are un cap de fata mare in dreapta, pe prima pagina ...? (mai mult)
Mai stiti alte site-uri pe care poti scrie carti si pe care le poti publica in fara de wattpad?
Heeey! Imi puteti da cateva sugestii de carti pe care sa le citesc? CEva in genul Divergent, Jocurile Foamei, Labirintul etc. Va rog, am ramas in criza de carti, nu mai am ce sa citesc si simt ca...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste carti de psihologie? Ceva mai interesant si care sa-ti capteze atentia va rog Ex:Limbajul trupului.Si unde le pot gasi gratis.Multumesc anticipat!
Am inceput sa scriu o carte, ce parere aveti, merita sa continui? http://www.wattpad.com/139146495-ciudatul-sa-fie-asta-realitatea
imi poate recomanda cineva si mie niste carti bune pentru adolescenti?
Imi puteti recomanda si mie niste carti care le -ati citit si care v -au impresionat mult?
Cate volume are romanul "Papillon" de Henri Charrière?
Ce parere aveti despre "Cartea interzisa" de Guido Mina di Sospiro, Joscelyn Godwin?
Care e cartea voastra preferata din operele lui Mircea Eliade?
Cineva de pe aici mă poate ajuta să găsesc carțile " Libellus Fidei " (Mărturisirea de Credință) și " De Libero Arbitro" (Liberul Arbitru) Scrise de către Pelagius (Călugăr celt ce a trăit ...? (mai mult)
Îmi puteti recomanda niște cărți va rog dar fără aiureli gen "flutiri", "fifty shades of grey " sau" suge- o Ramona".de preferat filosofie, Știința, istorie și sa fie relativ ușor de înțeles...? (mai mult)
Pentru ce ce au citit Strania Poveste a lui Bbenjamin Button de Fitzgerald, e usor de inteles? Trec in clasa a7.a si as vrea sa o citesc.
Carti gen Tara Duncan cu fiinte supranaturale (elfi, vampiri de preferat) actiune, un personaj principal o fata si sa aiba si putina dragoste dar destula comedie.
Am scris o carte si as vrea sa imi fac singur coperta inainte sa o dau la editura, dar nu stiu cum se face.Ma puteti ajuta cu niste informatii? Multumesc!
Ce parere aveti despre cartea Stephen King - Sub Dom?
Spuneti-mi si mie niste carti bune de citit din literatura universala
Vreau si eu o poezie de dragoste sa aiba si rima!
Stiti vreo editura buna la care as putea publica o carte?
Ce carti imi recomandati, gen "Jurnalul unui pusti". Am citit toate volumele lui, dar vreau alte cari la fel ca el. RECOMANDARI?
As incerca o carte de Stephen King pentru ca am auzit ca sunt foarte bune dar nu vreau sa am cosmaruri. Sunt chiar asa horror? Imi recomandati apocalipsa?
Cine stie vreun site in care iti poti publica o carte? gen scribd dar pe web
Recomandati-mi niste carti mai por**o, necenzurate...
Imi trebuie o poezie de ramas bun pentru profesor. idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?