Cine a citit "Dama cu camelii" de A. Dumas fiul poate sa ma lamureasca s pe mine in legatura cu un aspect? Armand mergea sa se intereseze de starea de sanatate a Margueritei inainte ca ea sa- l cunosca...? (mai mult)
Hei TPU,imi puteti de pe ce site pot citi legenda din Camalot, Cavalerii mesei rotunde sau cum se numeste cartea si de cine e scrisa
Am o mica priblema... Deci as dorii sa trageti o privire aicihttp://w.tt/1ekujND Ce parere aveti? Fiti sinceri ok?
URGENT- >FUNDA! Deci pe wattpad exista o poveste yaoi intre doi gemeni. Este in engleza si nu o mai gasesc, am citit cateva capitole si acum am pierdut- o. Pe cei doi ii cheama Mao si Aki, iar Aki a ...? (mai mult)
Ce parere aveti de cartea " Doamna Bovary "? cei care ati citit-o cum vi s-a parut? Sincer vreau s-o citesc pentru ca e un clasic si vreau sa stiu daca are erotisme in ea, daca are o dau cuiva :)
Cine stie niste carti foarte faine de fictiune sau fantezie. Daca nu stiti sunt bune si orice fel de carti dar sa fie bune. Dau funda si vot!
Heii TPU... Vreau povesti horror :3 Fie si reale si inventate :)) Care sa ma sperie
Hei! este cineva pe aici care utilizeaza wattpad? Stiti cumva carti care sunt transcrise? Gen "Sub aceeasi stea" sau "Chimie perfecta "?
Buna :) Ma puteti ajuta cu o poezie despre clasa a V - a?
Cand apare Darren Shan, Muntele vampirilor? Fundita
Pentru cei care au citit Cronicile vampirilor.Cartile au mare legatura intre ele? ceva de genul, nu poti afla sfarsitul povestii daca citesti doar o carte? O am pe prima si de asta intreb.Stiu ca le pot...? (mai mult)
In seria Warriors de Erin Hunter sunt doar doua carti traduse in romana?
Ce ati citit de Albert Camus? Cum vi s-a parut? Ce ati citit de Thomas Mann? Cum vi s-a parut? Ce ati citit de Gabriel Marquez Garcia? Cum vi s-a parut?
Azi dimineata am terminat de citit "Carlos Ruiz Zafon - Umbra vantului". Cred ca e una dintre cele mai bune carti pe care le- am citit. Ati citit- o? Ce parere aveti despre ea? STITI CARTI IN...? (mai mult)
Carti recomandate.
Cine ma ajuta cu niste pareri? https://www.wattpad.com/story/41187497-business-club
Am descoperit în mijlocul urii mele o iubire care poate învinge orice, în mijlocul lacrimilor am descoperit zâmbetul, în mijlocul deznădejdii, liniştea... Aşa am descoperit că în mijlocul ...? (mai mult)
Imi puteti da si mie exemple de texte argumentative.Adica despre ce as putea face...
Imi puteti spune cateva carti asemanatoare cu maitrey, invitatie la vals, elevul dima dintr-a 7... Va rog dou funda :)
Scrieti niste fabule in versuri despre prostia omeneasca
Buna,imi puteţi da un site unde aş putea sa citesc online cartea lui Andrei Pleşu „Despre frumuseţea uitată a vieţii".
Imi puteti spune sj mie cateva nume de romane precum maytrei sau elevul dima dintr-a 7 sau invitatie la vals? Dau funda :)
Stie cineva cine a scris jurnalele din gravity falls? FUNDA
Carti recomandate adolescentilor?
Vreau zece lecturi la romana (clasa a5 a) pana luni seara. funda
Stie cineva cum se termina cartea muntele vrajit de thomas mann?
Sunt clasa a viii- a (8) si pe 22 am evaluarea nationala la limba si literatura romana va rog frumos daca puteti sa- mi spuneti si mie ce ar fi cel mai posibil sa intre la punctul B [Demonstrati...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie niste povesti mai scurte pentru. clasa a 7-a?
Am decis să scriu o carte. Anul trecut am mai scris una doar ca nu am vrut să o public. Am două variante de întâmplări. Una este cu o fată care este studenta la academia de poliție, ...? (mai mult)
am terminat de curand romanul GAZDA de Stephenie Meyer. Am auzit ca autoarea a adaugat inca 2 volume numite The Soul ( volumul 3 ) si The Seeker (volumul 2 ). Stie cineva daca s- au tradus ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste expresii frumoase despre natura.Multumesc
Cine a citit pe Isabel Allende sau Jose Luis Borges? Ce ati citit, ce puteti spune despre ei?
Sunt nedumerit! Imi puteti sugera niste carti de citit pentru vacanta?! Acum am terminat clasa a 7- a. Nu conteaza ce subiect are cartea! Nu conteaza daca este actiune, aventura, romanta sau comedie!...? (mai mult)
Stiti daca as putea gasi cartea Dracula si Codul lui Davinci in Targoviste.Care este cea mai buna librarie din Targoviste.Si care este cel mai bun magazin in care as putea gasi monede.
Cei care ati citit cartea " Suge-o Ramona " Ce parere v'a lasat? Merita citita?
Ce inseamna o carte pentru tine?
Cine mai are ca pasiune lectura/cititul? Ce carte ati citit si o recomandati din tot sufletul? Ce carte v- a fermecat? Cam cate carti citite aveti la activ si cate in biblioteca? V- a ajutat vreodata o...? (mai mult)
Heii! Ce carti interesante imi recomandati sa citesc in aceasta vacanta? [p.s imi plac cartile cu detectivi, crime. fantome...]creappy things =)) Dar imi plac si cartile ca..."Daca as ramane", Sub aceeasi...? (mai mult)
Buna TPU cine a citit cartea fifty shades darker si ar vrea sa mi.o povesteasca si mie am vazut doar filmul fifty shades of the gray si nu mai pot sa astept pana in 2016 cand o sa apara fifty shades darker.Dau...? (mai mult)
Daca este cine fan al cartilor horror, puteti sa imi spuneti de unde pot cumpara cele 8 volume din "Cronicile Wardstone" scrise de Joseph Delaney? Multumesc anticipat! PS:
Cine imi poate povesti cartea fifty shades darker dau funda la cel mai bun raspuns urgent.
Cine imi poate povesti urmatoarele 2 volume ale cartii fiften shades of the greu eu.am vazut doar filmul si as vrea sa stiu ce se intampla in continuare va rog
ma puteti ajuta? Eu scriu o carte si vreau sa fie despre vampiri dar nu stiu cam ce poveste sa adopt, adica sa fie ceva gen Twilight, sau Ucenicul uinui vampir sau alte chestii, stiti voi, o...? (mai mult)
Cum se publica o carte?
Caut innebunita o carte a lui Sophie Kinsella, Goana dupa cumparaturi la New York. In librarii nu se mai gaseste si as vrea tare mult sa o citesc. O are cineva si daca da o vinde? As cumpara-...? (mai mult)
N- o sa actionez niciodata dupa primul gand Nu toate socotelile se incheie pe pamant Sceptici va credeti in control, ce controlati? Da atunci cand va speriati stiti unde sa apelati [Unde?]Dumnezeu,...? (mai mult)
...cine a citit carte Fluturi de Irina Binder? Stie cineva daca o sa fie si vol 3?
Buna! Cine poate sa-mi dea exemple de scrisori,oficial-administrativ,felicitare,invitatie, invitatie, oficila...(clasa 9).
Hey! Stie cineva cum functioneaza biblioteca nationala din Bucuresti. Cum gasesti cartile dorite? Te ajuta o persoana sau. Mi- a spus cineva ca este robotzat totul. adica dau pe laptop ce carte vreau, ...? (mai mult)
Vreau și eu povesti sau poezii ce se referă la copilărie, cum ar fi copilăria în literatură ex:Amintiri din copilărie
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!