Cine știe niște cărți interesante? Ceva dragoste, din viață... Cine poate să-mi recomande niște cărți bune?
Sal tou. dati-mi si mie niste lecturi foarte scurte, nu neaparat de ile caragiale sau tuudor arghezii etc. niste povesti scurte.
Eu sunt un pic incurcata. Cine a scris Robin Hood?
As vrea si eu o poezie in finlandeza (daca se poate si tradusa in romana/engleza pe langa original) si autorul care a compus- o. De asemenea as dori sa- mi spuneti o piesa muzicala tot in finlandeza si...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu cateva sfaturi vreau sa creez o poveste mi-a venit o idee dar nu stiu cum s-o dezvolt ...
Care este al saselea pitic din alba ca zapada
Am citit cand eram mai mic o carte despre doi sau trei copii care au ajuns accidental pe o naveta spatiala care a decolat cu tot cu ei.Au ajuns pe o planeta ostila cu desert (cred) care avea, din cate...? (mai mult)
Pentru ce varsta recomandati,, Enciclopedia fetelor"
Salutare, imi puteti spune si mie un roman, o povestire, sau o nuvela finlandeza si autorul acesteia?
Hei TPU, dati-mi va rog exemple de carti cu animale precum Colt Alb si Chemarea Strabunilor de Jack London. Dau funda! Scuze categoria.
Am si eu o poveste pe wattpad: Doar un început. Iar contul meu este : AcnaAiram. Poate o sa va placa. P.S. dati- mi si voi povestile voastre, sau care le- ati citit si v- au placut. ...? (mai mult)
Spnueti-mi si mie carti din literatura universala pe care ar trebui sa le citesc?
Cum suna fara jigniri va rog O tanara de 16 ani este nevoita sa- si paraseasca colegii si pe prietena ei cea mai buna deoarece parintii ei si- au gasit de lucuru in alt oras.Ea este data la o scoala...? (mai mult)
Bunaa am de facut pt maine. pt ultimul clopotel o poezie mica. sau niste versuri pentru secretara scolii... va rog frumos sa ma ajutati cu un site sau o idee... orice
Daca ati citit careva cartile Dexter, merita sa le citesc? Se aseamana mult cu serialul? Nu stiti unde pot gasi Double Dexter si Dexter's Final Cut in format ebook gratis? Multumesc
Puteți să-mi dați si mie 8 întrebări la opera Scormon, Ioan Slavici? Mulțumesc.
M- am uitat la seria Hunger games si The maze runner si pot spune ca Maze runner a fost deasupra. Intrebarile mele ar fi, sunt cartile mai bune ca filmele? sau invers? Si ce serii imi mai recomandati ...? (mai mult)
Care este cartea voastra preferata de pe wattpad?
Cum suna este inventata de mine Prin anul 2077, Pamantul a fost invadat de creaturile noptii, mai pe scurt de de vampiri. Un grup de tineri se ofera voluntari spre salvarea planetei.Le mai trebuia...? (mai mult)
Daca ati citit careva cartile Dexter, merita sa le citesc? Se aseamana mult cu serialul? Nu stiti unde pot gasi Double Dexter si Dexter's Final Cut in format pdf? Multumesc
Salut, imi poate spune cineva traducerea in romana a poeziei "Ame ni mo makezu" de Kenji Miyazawa?
Cine citeste carti motivationale/dezvoltare personala? Va ajuta? Recomanda o carte care te-a ajutat
Vreau sa fac rost repede, de cartea: Sangele Vraciului din seria Cronicile Wardstone, in format PDF. Link-uri pls!
Ati citit cartea "Copii de faina"? Ce v-a placut cel mai mult la acea carte?
Ce carte imi rcomandati sa-i cumpar unei fete de 17 ani? Ii plac cartile de aventura si povesti de dragoste.
De ce Imn lui Stefan cel Mare este imn? Pe scurt si rapid, va rog!
Imi spuneti legenda despre Putna si Stefan cel Mare? Pe scurt! Dau funda! Rapid!
Ce parere aveti de literatura motivationala sau, in general, de acest curent motivational?
Ce carti imi recomandati despre prietenie? nu conteaza genul poate sa fie beletristica, psihologie etc :)
Am nevoie sa povestesc o carte in care apar informatii despre chimie (nu trebuie sa fie una despre chimie in totalitate).
stiti cartea Paper Town? Unde o pot gasi scrisa in romana? Sau nu stiti cand o sa apara in romana? Multumesc
O poveste despre craciun...dau 2 funde pt cea msi buna povestire.../poveste...
Ce cărți noi si bune pentru adolestenti stiti de pe google play? (Cărți play) Să fie despre dragoste cu adolescenti amuzante :)
Urgent! Trebuie sa prezint o lectura la scoala. Niste carti inteleresante? Orice gen.
Puteti sa-mi dati exemple de carti de filozofie, psihologie, sau despre viata in perioada adolescenței
Din ce carte face parte aceasta pagina? http://s28.postimg.org/4pq8m3kd9/11033624_861668580561217_964253350838587219_n.jpg
Hey! Stie cineva niste cuvinte mai rafinate/ care sa sune sofisticat pentru compuneri/comentarii literare? (Gen "a elogia", "epilog") Sau alte chestii care dau bine la profesori? Pls raspundeti daca ...? (mai mult)
unde pot gasi si eu carti oculte in limba romana?
Vreau sa cumpar niste cati de Stephen King si nu stiu pe care. La eMAG sunt la reducere urmatoarele carti : Cimitirul Animalelor, Carrie, Misery, Pistolarul, Dolores Claiborne, Blaze si Jocul lui ...? (mai mult)
1) Cand apare cartea Percy Jackson si olimpieni 5? 2) Cand apare filmul Percy Jackson si olimpienii "Blestemul Titanului"?
Voi ati citit cartea "O bucla in timp" de Madeleine L'Engle? Daca da...ce este teseractul? Am citit cartea mai demult, dar nu mai tin minte ce era. Fundita xD
Pentru cei care au citit Jurnalul adolescentului miop, de Mircea Eliade : Cum vi se pare cartea?
Buna! Am inceput- o acum o saptamana, sper sa va placa, insa astept si pareri; ) : O zi obisnuita in Hanyang incepea cu rasaritul soarelui, o adevarata minunatie aici, in sud- estul maretului continent...? (mai mult)
Și va veni o vreme când ne va fi dor De- un gând, privire, de- un fior Atunci noi, cu regete în privire Ne vom aminti de acea iubire... parerea va rog http://josanumihaela.blogspot.com/2015/06/valuri-...? (mai mult)
Hey TPU? As vrea sa citesc biografii ale persoanelor celebre si nu stiu ce sa aleg... Stie cineva una buna?
As dori niste carti mai motivationale pentru preadolescenti...ce imi recomandati? :|
caut cartea Instrumente mortale5-orasul sufletelor pierdute, stitu unde o pot gasi? Dau funda
Salutate tuturor! Cine dintre voi a scris o carte? Cum s.a numit, despre ce era? In cit timp ati scris.o?
Ce denumire ati propune la o carte cudin categoria fantastica, istorie, si ia este despre demoni, elfi, oameni cu urechi de pisici etc.
Vreau sa scriu o carte despre o fata care poate controla focul, dar n-am nici-o idee pentru titlu. As vrea ceva in engleza sau daca nu se poate in romana. FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!