Vreau si eu o poezie de sfarsit de an clasa a 4(ultim clopotel) pentru doamna invatatoare. Va multumesc!
Hey TPU! Imi spuneti si mie care este cea mai buna carte horror care as putea sa o i- au dintr- o librarie? Prin cea mai horror carte vreau sa intelegeti ca vreau cea care ma sperie cel mai mult....? (mai mult)
Vreau niste idei de carti gen Opsidian,Onix care sa fie gen fictiune,dragoste, aventura :-/ nu mai am idei
Unde as putea citi o carte online? Mai exact cartea,, Degeaba canta cucuveaua" de Lucian Cristescu.Va rog mult sa ma ajutati chiar imi doresc sa o citesc cat mai repede, ofer funda!:)
Unde pot citi o carte online? Mai exact cartea,, Degeaba canta cucuveaua" de Lucian Cristescu.Va rog mult sa ma ajutati chiar imi doresc sa co citesc cat mai repede, ofer funda!:)
Am de creeat eu o fabula si nu prea am idei. Imi puteti spune o idee de fabula? Si despre ce sa vorbesc in ea. Chestii de genu.
Stie cineva un autor/autoare care sa aiba initialele D.T? Va roog. Mersi pentru ajutor.
Recomandați-mi și mie niște romane polițiste bune (să fie în limba română), vă rog.
Hei! Imi puteti spune cand va aparea volumul 3 din Eve si Opal cartea a3a din seria Lux? Astept cu nerabdare :( va rog sa ma ajutati. ofer funda.
Stie cineva din ce carte este urmatorul paragraf : „Ea ma iubeste. Eu nu. Eu nu iubesc pe nimeni. Din comoditate. E obositor sa iubesti. Va dati seama, daca l- as iubi pe unul, ar trebui sa- i ...? (mai mult)
Hi! Puteti va rog sa- mi propuneti niste carti drama, dar sa.nu fie cu dragoste, va rog fara dragoste! Si daca se poate ceva ca interstelar, cine a privit filmul, ceva asa drama prin cosmos, ceva...? (mai mult)
Aș vrea să citesc ceva interesant din literatura clasică americană, ce mi-ați recomanda?
Hei! Ați citit "Sub aceeași stea "? Daca da, ce parere aveti despre ea? Eu sunt la mijlocul cărții și pana acum pot spune ca m.am îndrăgostit de cartea asta ♡!
Știe cineva unde pot citi online cartea "O tragedie cereasca, Poveste astronomica" sau "În anul 4000 sau O călătorie la Venus" de Victor Anestin? Dacă as da comanda ar dura prea mult, iar eu am ...? (mai mult)
Hello. De curand am inceput sa scriu o poveste pe wattpad. Mai exact, de trei zile si am nevoie de parerile voastre sincere. Aruncati o privire va rog mult. http://www.wattpad.com/story/41014929- lumina-...? (mai mult)
Deci din "CALATORIILE LUI GULLIVER" in tara piticilor si in tara uriasului face parte din capitolul "liliput"?
Buna am inceput sa scriu o poveste cu varcolaci/lupi... iubire etc. si vreau sa stiu o parere daca merita sa o mai scriu sa nu., Sunt o fata obisnuita pe nume Irina, am frumoasa varsta de 16 ani si...? (mai mult)
Cum va procurati cartile pe care doriti sa le cititi? De la biblioteca (judeteana/nationala/a scolii/liceului) sau le cumparati?
Voi aveti lista facuta cu cartile pe care le-ati citit? Mie mi se pare necesar ca in viitor sa te poti uita si sa iti amintesti ce carti ai citit la viata ta.
O parereeee! Sunt in primul an de franceza si o ador, iar orele cu profesoara mi se par prea putine si vreau sa o invat cat mai repede. Am gasit cartea asta: http://www.teora.ro/cgi- bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=04&action=view_product&productID=%20174&category=03 ...? (mai mult)
A citit cineva Hamlet, daca da ce impresii v-a lasat? Stiu ca oriucm nu l-a citi nimeni ca sunteti niste lenosi, oricum. Au mai ramas oameni aristocrati pe aici?
Care imi da si mie o lista cu opere literare pe tema copilariei?
Cine imi poate lasa rezumatul la " Sub aceeasi stea " sau imi puteti da link-ul unde pot gasi ceva asemanator. Multumesc. :) ps: Dau funda
Am auzit despre o carte pe care as vrea sa o citesc dar nu stiu nici cum se cheama si nici autorul. Era vorba despre o femeie in varsta care se vedea tanara, ea traind cu impresia ca are o varsta...? (mai mult)
Recomandati-mi si mie niste carti despre istoria Romaniei. mai exact de unde ne tragem noi, cum s-a format limba romana... ceva despre inceputul neamului nostru. PS : Imi place istoria
Stiti poezii care vorbesc despre femeile usoare?
In curand voi pleca intr- o calatorie lunga si trebuie sa- mi iau cateva carti cu mine, dar sunt nehotarat. Sunt foarte multe. Ce carti sa iau, mai putin de 20? Am 14 ani si am citit o groaza, ...? (mai mult)
As vrea sa scriu o carte pe wattpad, cu adolescenți, eventual si de dragoste si amuzanta. Despre ce as putea scrie? Imi puteți da câteva idei?
Hei! Recomandati-mi va rog ceva carti de citit pe care sa le gasesc si online.
Hei. Exista carti de cumparat din Romania pentru serialul Supernatural? Si daca da pune-ti un link.
Salutare, Vreau sa ma apuc de seria, "Un cantec de foc si gheata". In legatura cu primul roman, care este diferenta dintre Urezeala tronurilor UnderCover Edition si cea HBO edition (obisnuita)? Vad...? (mai mult)
Stiti cumva ce in ce lima e cuvantul asta "Эьтешвббьек" (nu e rusa...nici nu are traducere din rusa)
Am nevoie de cartea "Playlist pentru Nick si Norah" n varianta electronica. Va rog frumos,ajutati-ma, nu o gasesc :( sau macar recomandati-mi ceva asemanator.
Cine imi spune niste carti (care sa nu aiba informatii concrete, adica sa fie din imaginatia scriitorului) despre razboi. Nu vreau sa fie SF, ci sa se asemene cu razboaiele deja petrecute.
Vreau si eu niste povesti frumoase pe wattpad.
As vrea o lista de lectura cu cartile pe care trebuie sa le citesc pentru bac!
Imi poate spune si mie cineva cateva carti finalizate de pe wattpad? Fara fanfic! :* Dau funda!
Buna, Am citit "Bulgakov - Maestrul si Margareta" si chiar mi-a placut. Alte carti in genul acesteia mai cunoasteti?
Spuneti-mi va rog finalul cartii Razboiul ciocolatei de Robert Cormier
Daaau funda! Imi puteti da cateva carti bune de pe wattpad? Cat mai rapid! Multumesc anticipat!
trec clasa a 8-a si as vrea o lista de carti pe care le-as putea citi in vacanta! cele mai multe primeste fundita!
saptamana asta sunt ascultat la Romana din orice carte, imi puteti recomanda o carte scurta (Sub 90 de pagini)
Nu este o intrebare. Sunt pur si simplu niste ganduri puse intr- o pagina de word. Am ales sa- mi expun gandurile pentru ca, sa fim seriosi, asta e singurul loc unde cuiva i- ar pasa. Insa, un alt gand...? (mai mult)
Mm,cand va aparea volumul 5 din seria Fetele Gallagher in Romania? Presupun ca a trecut ceva timp de cand trebuia sa apara or something like that...
Niste opere cu autori romani pe tema "familia"?
Unde pot sa citesc si eu cartea O nunta de vis scrisa de Julie Garwood?
Heii...Marți dau evaluare națională la Limba română și comunicare(română și engleză).Și am emoții. Nu știu ce să învăț. Știu engleza bine, presupun, și la română am notele 9, 9, ...? (mai mult)
TPU! Am citit de curand volumul 2 din "La Medeleni" de Ionel Teodoreanu si sunt putin in ceaţă: Alexandru Pallă si Ioana Pallă sunt fraţi sau soţi?
Am nevoie de o sceneta pt vreo 18 persoane(merge si cu doi in minus), dar sa fie interesanta sau amuzanta (despre orice, cam pt clasa a 9 a ) Funda, normal
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!