Ce il face pe un scriitor cu adevarat bun?
"Povestiri despre cutezatori" de Mihail Drumes este schita?
Salut, as vrea sa citesc o carte, dar nu stiu pe care.As dori una in domeniul stiintei, ca mi se par mult mai interesante de cit literatura artistica.Iar daca stiti vreun site de unde pot citi carti ...? (mai mult)
Ce parere aveti de seria de carti Harry Potter? Ce nota ii dati?
Imi puteti spune niste poezii japoneze (nu haiku), la care pot sa scriu si date despre poet?
Spuneţi-mi vă rog cât mai multe opere lirice, epice și dramatice cu autori.
Spuneri-mi o carte de istorie despre :rãzboaie, piramide. etc. Si rezumatul. Dau funda -Thx-
Scrietii povest si poezii facute de voi cele mai bune vor ajunge intro carte si pe un blog mersi anticipat
Voi nu credeti ca in opera, , Romanul adolescentului miop" de M. Eliade, naratorul, considera femeile niste, , jucarii"....ca altfel n- am cum sa zic? Am ajuns cu cititul pana la pagina 116 si inca...? (mai mult)
Carti istorice va rog? Mai pentru copii.
Ce semnifica numarulu 12? funda!
Ce simbolizeaza vulpea
Imi puteti recomanda niste carti de dragoste cu arabi, seici, printi?
Cum interpretati afirmatia "in spatele unei comedii se ascunde o tragedie"? Funda :D
Am inceput sa scriu o carte de la inceputul anului si acum am terminat.o. Problema este ca nu este extraordinara si este cam plictisitoare. Nu vreau sa o public, nici sa o leg, deci am nevoie...? (mai mult)
Carti gen Moromeții?
Salut,, imi poate spune si mie cineva o mica poveste despre o scoala bantuita( un profesor mort bantuie scoala)
Parere despre poezie( stiu ca e forate simpla, cliseu, am folosit cuvinte des intalnite, dar in afara de asta)? Patul meu e rece fara tine, Simt ca am nevoie de caldura ta. Vreau sa imi oferi ...? (mai mult)
Unde pot citi online "Jurnalul unui adolescent timid" de Chbosky?
Ce cărți de pe wattpad de dragoste cu adolescenți (să fie terminate) recomandați?
Buna, TPU! As vrea sa stiu care e cea mai frumoasa carte de dragoste citita de voi.As vrea sa incep una,si nu stiu ce sa aleg, ce imi recomandati?
Am inceput o poveste pe Wattpad, daca ati dori sa trageti un ochi, poate o sa va placa. Multumesc. http://www.wattpad.com/story/36246109
Imi puteti da niste expresii frumoase despre furtuna?
Ma puteti ajuta cu o sugestie pentru a creea un basm va rog?
Buna TPU :D cei care au citit cartea vampirii sudului, mai exact volumul 1, cum vi se pare? :) nu credeti ca e cam prea amanutita si descrisa viata personala intre Bill si Sookie? :D
Stie cineva de unde pot cumpara cartile (nuvelele) Sword Art Online din Romania?
Era o discutie in grecia antica.Un filosof si- a luat doi invatacei. Unui dintre ei la tradat pe filosof iar celalalt a venit in fuga sa ii spuna.Vazand aceasta filosoful intreaba ceva de genu:cea ce vrei...? (mai mult)
Care e ordinea cartilor cu Sherlock Holmes? Pe un site scrie intr- un fel, pe alt site in alt fel. Nu mai inteleg. :)) Eu am inceput cu Cainele din Baskerville. Au vreo legatura? Sau le pot citi la...? (mai mult)
Am primit niste carti in format electronic si se termina in ". docx". Cu ce program as putea deschide?
Imi puteti spune un roman (sau nuvela sau povestire) scrisa de un autor japonez (sa fie si tradusa in romana daca se poate)?
Buna TPU? Ce ziceti de numele "Infected blood" pentru o carte cu vampiri?
Care sunt domeniile de creatie ale lui Mihai Eminescu?
merita sa public un roman politist pe care l- am scris? Adica actiunea din roman se petrece in SUA, adica am dat nume de strazi din New York si toate cele, si sa zicem ca il public, daca...? (mai mult)
Ati putea sa imi dati si mie niste titluri de carti care merita cu adevarat citite? Niste titluri de carti..care, cand citesti cate un rand, sa subliniezi cu un marcar, ca acea fraza minunata ...? (mai mult)
Buna! Caut de ceva zile versurile poeziei 'Viata viata' a lui Bebe Cotimanis si nu gasesc pe nicaieri! Ma poate ajuta cineva va rog?! Ms anticipat!
Heyo! Cartile care v.au impresionat cel mai mult
As vrea niste sugestii de carti. Recent am citit Winnetou. Imi puteti recomanda ceva asemanator?
Bună TPU! Aș vrea și eu un site pe care aș putea să-mi postez descrierile. Cel mai bun răspuns primește FUNDĂ. Mulțumesc! (p.s: Scuzați de categorie.)
as vrea sa- mi cumpar 2 carti de- ale lui Eckhart Tolle Puterea Prezentului & Un Pamant Nou. Problema este ca nu am mai comandat online deci nu stiu care site e mai bun sau "safe" as vrea adresa...? (mai mult)
:) Imi puteti spune titlul unei/ unor carti care sa le citesc vara asta? Mi- ar placea ca actiunea cartii sa se petreaca tot vara. Sa nu fie roman siropos dar nici actiune. Genul acela de roman...? (mai mult)
vreau și eu numele cărților care le-ați citit și care v-au rămas în minte. De preferabil romane. Mulțumesc!
Buna, am creat o noua poveste pe Wattpad:http://www.wattpad.com/story/40263654- camelot si as vrea neaparat parerea voastra.La fel si prietena mea Denisuca2004:http://www.wattpad.com/story/36528613- equestria-...? (mai mult)
Hey, am inceput sa scriu o poveste pe wattpad daca vreti sa o cititi o gasiti aici www.wattpad.com/story/40503738-o-noua-viata astept pareri :* :* :*
Imi puteti da un site de unde pot sa cumpar cartile Games of Thrones in romna?
Stiti cumva de unde pot achizitiona cartea memoria inteligentă. arta și știința de a-ți aminti totul? Am cautat pe eMAG, elefant nimic, alte variante?
Am și eu nevoie, vă rog frumos, de numele unui autor sau al unei edituri care publică manuale bune pentru învățarea limbii germane (citit, scris + noțiuni de gramatică).
Am nevoie de cineva foarte priceput la engleza care imi poate traduce poemul "Into her lying down head" de Dylan Thomas. Trebuie s- o comentez, dar nu reusesc sa o traduc...Cuvintele nu se leaga,...? (mai mult)
De ce ar tebuii sa tin cont pentru scrierea unei carti fantastice?
As vrea sa imi comand cateva carti de pe site- ul www.librariaonline.ro. Sunt de incredere? Pana acum am comandat de pe alt site, dar una dintre cartile pe care o vreau nu e disponibila decat pe site-...? (mai mult)
Imi puteti da si mie cateva exemple de basme culte si populare? Dau funda! Plz, repede!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.