Scriitori in genul lui Oscar Wilde sau Eliade sau Papini? Va rog mult!
Imi poate spune cineva carti pentru wattpad cat mai perverse, cu mult sex :3,
Hei. Am de ales între "Oraşe de hârtie" şi "De 19 ori Katherine" de John Green. Pe care mi-o recomandaţi, şi de ce?
Pareri? Sugestii? Ar trebui sa o continui? http://www.wattpad.com/131878703-rasa-noua-part-one
as dori sa imi recomandati niste carti care v- au placut in mod deosebit, daca se poate sa fie genul cartilor pe care le- am citit eu. Doresc ceva usor de citit si de "digerat". Cartile pe care...? (mai mult)
Sunt in mare masura sa traduc la perfectie carti din engleza in romana.Asteptati cu sufletul la gura aparitia pe piata vreunei carti traduse? Daca da, ajutati- ma cu cateva. Cea mai lunga ...? (mai mult)
Am o întrebare am auzit de o carte în care personajele principale își zic "te traiesc" pentru ca nu știu dacă se iubesc sau se plac (to love+ to like=to live). Știe cineva cum se numește...? (mai mult)
Stie cineva un basm cu titlul,, Fata cu inima de sticla" va rog am nevoide pana maine
Titluri de povesti pentru Facebook?
De cine este scrisa opera „ Nota 0 la purtare "
Nu gasesc nicaieri ultimul volum din seria "Hush, Hush" in romana. O are cineva in pdf? Sau macar, pot s-o gasesc undeva?
Cum vedeti voi cititul ca activitate? E ciudat sa mai citesti carti in era tehnologiei moderne?
Ce carti credeti ca NU veti citi niciodata? Ce autori va displac?
Niște cărți bune până în 11 lei pe eMAG?
Imi puteti spune,va rog,daca stiti, cand apare volumul 2 din,, Night School"? Multumesc!
As dori o carte cu piramide, cu Egipt sau de groaza, sau supranaurale! Dau funda celui care ma ajuta!
Recomandati- mi cea mai comica si interesanta carte de pe wattpad! Am citit pana acum urmatoarele: "M- am nenorocit" "High College in L.A." "Demonii" Toate apartin utilizatorului feedbackhunter...? (mai mult)
aceasta este cartea mea si vreau sa stiu ce pareri aveti despre ea.Dau funda. http://www.wattpad.com/story/40282301
Cine a citit Secretul de Rhonda Byrne? V-a ajutat? A functionat la voi?
Hei TPU vreau si eu niste site-uri unde poti sa-ti scrii poieziile compuse de tine.
Ce iti sugereaza titlul sentimentul de recunostinta?
De unde pot cumpara online cartea "Apocalipsa" de Stephen King? O vreau noua. M-am uitat pe mai multe site-uri si nu este disponibila.
As vrea, daca va rog, sa imi faceti o lista cu 15 cărti (nu mai multe nu mai putine) care v- au placut cel mai mult. Carti pentru adolescenti intre 13- 16 ani, cam asa va rogmultumesc anticipat!...? (mai mult)
Hello! Am nevoie urgenta de ajutor. Mie imi place foarte mult sa citesc si cateodata din cauza ca citesc foarte repede raman fara carti si nu pot sa dau atatia bani pe ele desi as face- o. daca puteti ...? (mai mult)
Voi de unde cumparati/comandati carti? Eu de pe Libris unde are si transportul gratuit.
am citit de curând cartea " Suge-Suge-o Ramona " si as vrea sa-mi spuneti niste cărți de genul acesteia
Ce carti in viata este MUSAI sa le citesti? care sa te... "completeze", sa fi un 'As' in viata sociala si cu oamenii... dar mai ales sa iti deschida orizontul complet!
Imi puteti recomanda niste romane, nuvele cu demoni?
As vrea sa stiu si eu, in randul adolescentilor, ce carti din literatura universala mai citesc. Nu pt scoala, pt lectura. Deci niste titluri (gen dragoste sau SF). Fundaa
FUNDA! Ce carti reale gen Cimitirul imi puteti recomanda? Trebuie sa fie neaparat cu gay.
Cine este autorul/autoarea cartii su ve ates? unde pot gasi cartea?
Unde pot găsii online toată cartea "Playlist pentru Nick si Norah"? FUNDĂ. ^_^
Hey, TPU. Am o mică problemuţă şi sper ca voi să mă puteţi ajuta:). Aş vrea să scriu o poveste dar nu ştiu de une să încep. Am câteva idei dar cand ajung pe la jumătatea poveştii mă blochez...? (mai mult)
Cum se numeste a 3-a carte din seria divergent?
As vrea sa imi comand cartea "Veronika se hotaraste sa moara" dar nu stiu daca merita citita. Ce spuneti? V-a placut? ( Pentru cei care au citit cartea )
Care carte o indragesti cel mai mult?
Http://www.wattpad.com/myworks/40024456-acel-moment-cand Buna, vreau sa va intreb cum vi se par aceste momente, daca vi s-au intamplat si voua macar o data... link-ul este mai sus.
Am vrut să mă fac traducător, deci urma să fac o facultate in domeniu, dar profa mea de engleză a spus ca in ziua de azi, nu ai nevoie de facultate pentru atata lucru, deci poti traduce si cu ...? (mai mult)
Care este cartea de debut a lui H.G. Wells? :/
Cum trebuie sa fie structurata o nuvela? Are capitole sau parti? Trebuie sa scriu o nuvela sf pentru un concurs la scoala si adevarul este ca nu am nicio idee cum trebuie structurata. As dori deci sa aflu...? (mai mult)
Am nevoie de poezie de dragoste pentru o fata pe nume Miruna cu rima imperecheata please(ochi caprui, par saten deschis)
Care sunt avantajele pe care ti le poate aduce lecturarea/citirea unei carti?
Dacă termenul „poveste" este cel care inhibă, pentru că nu pare prea profesional, cum i s-ar mai putea spune?
Vreau si eu exemple de opere pe tema iubirii in care apar si zei, nu foarte lungi dar nici scurte.
Imi puteti spune niste carti de dragoste? dar nu drame. Funda
As vrea sa citesc ceva ce merita cu adevarat sa citesc. Caut cateva carti care au tot pentru a putea fi catalogate drept carti de succes. Imi plac cartile scurte, cu multa actiune, cu suspans...? (mai mult)
Hello TPU. As vrea sa imi comand cartea "50 de umbre intunecate" ( partea a doua a cartii "fifty shades of grey" ). Problema este ca nu o pot lua decat prin curier si atunci o sa stie si ai mei ca am...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase carti de dragoste?
Voi cititi sau ati citit carti motivationale sau de dezvoltare personala? Ce carti de genul ati citit si recomandati? Va plac cartile de dezvoltare personala si motivationale?
Sunt inscrisa la un club de lectura(editura Arthur) si coordonatoarea pe scoala ne- a spus sa ne gandim la o sceneta facuta de noi cu personaje din diferite carti pentru sfarsitul anului scolar.Ma...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.