Cand se scate jurnalul unui puști 10
Niste carti gen " Cautand-o pe Alaska"? Sau cateva care v-au placut in mod deosebit. ( nu vreau carti gen : Ion, morometii, padurea spanzuratilor etc, nu imi plac )
Hei Imi poate recomanda cineva carti fantasy? Dau funda
Bunaa As vrea sascrii o carte dar ceva gen vampiri nu radeti de mine va rog. Cu ce asi putea incepe?
Mi- am cumparat de pe un site cartea 'Jeg' de Irvine Welsh, editura Polirom, 2014, si unele pagini sunt asa: http://s4.postimg.org/yfcj0r7q5/IMG_20150518_152016.jpg, si nu stiu daca asa e cartea, ...? (mai mult)
Hello TPU. Vreau sa citesc o carte, una buna. Am citit recent "Cautand- o pe Alaska" si "Cele 13 motive", care sunt superbe si pe placul meu. Imi puteti recomanda niste carti care v- au placut in mod...? (mai mult)
Cum si cand va faceti timp sa cititi carti in general?
Din ce carte e citatul? "Orice relație îşi are şi defectele ei, darămite ale noastre; ne- am întâlnit venind fiecare din altă lume, şi, de când ne cunoaştem, viața fiecăruia dintre...? (mai mult)
Vreau si eu un roman scurt de actiune, groaza sau aventura. Sa nu fie de multe pagini, sa nu aiba multe capitole. Sper sa-l pot gasi online. Dau funda si vot, multumesc.
Stie cineva din ce carte este urmatorul paragraf? : "Camilla era disperata, Berry the Blue. Si atunci cand femeile sunt disperate, din cauza ca nu reusesc sa fie cu persoana pe care o iubesc, atunci...? (mai mult)
Vă rog să îmi spuneți dacă știți ceva opere literare în care este menționat pegas sau pegasus(calul înaripat). Mulțumesc anticipat.
Cele mai bune carti despre cum sa manipulezi!
As vrea sa scriu o carte. Dupa ce o voi scrie oare cum o sa o pot publica?
Ce carte asemanatoare,, Jurnalului unui vampir" stiti? funda :)
Ce carti din literatura contemporana merita citite? http://www.elefant.ro/carti/literatura-contemporana
Spune-ti-mi si mie niste poezii de indiferenta in dragoste :3
Stiti niste carte in care actiunea se desfasoara vara? Gen ppreferabil dragoste
Imi puteti spune o carte de chimie organica cu ajutarul careia as putea sa invat singura?
Am terminat de citit cartea tradusa in romana Agnes Grey de Anne Bronte puteti sa imi recomandati o carte buna numai nu cu dragoste mare mare asa melodrama, drama sau sa nu fie cu prostii..Va rog ...? (mai mult)
Știți unde pot găsi cartea Elita de Kiera Cass(al doilea volum al seriei Alegerea). DAU FUNDA!
Îmi poate recomanda cineva o carte deosebită cu acţiuni imprevizibile? Mulţumesc anticipat.
Stiti de unde pot procura cartea Jurnalul Unui Pusti primul volum? Am intrat in magazin si am vazut dar e 200 lei.
Stiti cumva cand o sa apara volumul 6 sin seria "Instrumente Mortale" de Cassandra Clare tradus in limba romana?
Salut tuturor! Cineva a citit cartea "Si tu esti singur?" de Aurelian Silvestru? Ati putea sa- mi expicati sfirsitul cartii? Eu nu am inteles daca Ana in final ramasese cu Manole, era o halucinatie, ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti va rog ce carti bune stiti sau aci citit si v-a placut? Multumesc dau funda
Am o intrebare pentru cei care stiu germana, a citit cineva vreodata cartea "Nicht mit mir "? Am o intrebare legata de carte, ceva ce nu gasesc pe net. Multumesc anticipat.
Stiti cumva daca exista vreo poezie fara rima? Dau F.U.N.D.A.
Heii Tpustie cineva daca aplicatia 50000 free ebooks oodles are si carti in romana?
Carti foarte bune de psihologie? Stiti?
1. Alexandru Lapusneanu de C. Negruzzi este o nuvela? 2. Este grea de citit? Un copil de a 6. a ar intelege.o?
Mai e cineva care cumpara carti? Care a fost ultima carte cumparata?
Funda! Stie cineva unde as putea gasi traducerea la cele 4 capitole din Charlie and the Chocolate Factory?
Buna TPU... vreau si eu niste povesti de groaza..., nu conteaza, lungi sau scurte, adevarate sau nu... Merci anticipat!
As avea si eu o problema ce ma roade de mult timp. Caut manga de la Pandora Hearts acum ca seria s- a termint, dar nu am dat de vreun rezultat satisfacator. Doresc sa cumpar volumele dintr- o librarie...? (mai mult)
Buna! Am scris doua carti pe wattpad. Puteti sa va uitati va rog si sa imi lasati o parere? Daca va plaacut puteti da si o steluta. Multumesc anticipat! :* http://www.wattpad.com/story/35278033- nepopularii ...? (mai mult)
A citit cineva dintre voi, cartea Codul vindecarii de Alexander Floyd si Ben Johnson? Cum e? V-a ajutat?
ce recomandari de carti imi puteti face gen fantasy, fiction, romance? dar sa fie bune, sa nu te plictiseasca dupa 10 pagini.
Am nevoie de ajutor! Spuneți-mi cărți sau poezii de la 1. Mihai Eminescu 2. Ion Creangă 3. Mihail Sadoveanu
Ce carti clasice, fara un limbaj prea complex (astfel incat sa nu-l pot intelege) imi recomandati la 15 ani? (sunt fata) insa nu vreau neaparat ceva siropos, vreau ceva ce merita citit.
Imi puteti da un rezumat la cartea voastra preferata?
Imi puteti descrie cartea voastra preferata?
Ce carte mi-ati recomanda la 13 ani?
Hei! Am nevoie de niste titluri in orce limba. Vreu sa fac o poveste si nu imi vine nici un titlu in cap. In poveste :: O familie care se muta din nou la vechiul lor castel din Spania.Acolo va trebui...? (mai mult)
As vrea sa scriu o scurta carte si nu stiu cum sa incep. sa imi scriu ideile principale si dupa sa le dezvolt? cum procedez?
Stiti unde as putea gasi o carte in format electronic despre dedublarea personalitatii?
Este foarte urgent, Cine- mi poate spune unde găsesc cat mai repede cartea avatar volumul 3, in romana numita Imperiul Apusului, iar in engleza Kindom of Twilight, aceasta carte a fost...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea gasi rezumatul in spaniola a cartii "Trapos sucios" de Jordi Suris?
Cine poate sa- mi spuna ceva carti sau site- uri unde pot citi intamplari, in genul cartii "Suge- o Ramona"? Adica sa fie reale, cel putin sa para, si bine scrise, daca se poate si amuzante ar fi perfect....? (mai mult)
A citit cineva carti de James Patterson? Ce imi recomandati de la el?
Ce carti mai cititi in prezent?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.