Există * cartea Infernul lui Dante versiunea narativă? (povestit, nu recitat)
Salut TPU, de unde pot sa descarc carti pdf free sau cărți audio?
Care sunt cele mai bune carti de astronomie pe care le găsesc pe acest site https://b- ok.xyz/ (adică download pdf) Dar cele mai bune carti (în general) citite de voi despre știința? Pe care le găsesc...? (mai mult)
Cum vi se pare aceasta poezie creată de mine? Sunt încă- n viață Unde sunt? Eu plâng? Cine m- a înjunghiat Am fost eu sau tu De ce te comporți prost? Nu am vrut să jignesc Dar amândoi...? (mai mult)
Salut, TPU! Aceasta intrebare este pentru cei care au citit seria Dune! Ce parere aveti despre Paul Atreides? Il considerati un personaj negativ asa cum il considera multi, care il compara chiar cu Hitler?...? (mai mult)
Ce carti ati citit de mai multe ori?
Buna)Imi puteti recomanda niste carti mai cu actiune, mister? Gen o carte asemanatoare cu Fata din tren - Paula Hawkins
Buna! Am terminat de citit cartea"Fata din tren", de Paula Hawkins si pot sa spun ca nu ma asteptam la finalul acesta. Voua cum vi s- a parut?(daca ati citit- o). Mie mi s- a parut ca este o lectura...? (mai mult)
Salut! Îmi puteți recomanda niște cu vocabular complex și contexte grele? Ceva care ar putea să- mi îmbunătățească vocapularul încât să te poată să facă să poți vorbi în termeni cât...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda, va rog, ceva carti politiste?
Buna! Ce cărți ați citit, dar care v-au relaxat și v-au făcut să nu le mai lăsați jos până la ultima pagina?
Salut, TPU! Am scris o poezie, ce parere aveti? Insanity Alone, in my hotel room at 3AM, unable to remember who I am or unwilling to. Waking up with my dreams shattered ...? (mai mult)
Buna! Ați citit. Căderea uriașilor, de de Ken Follett? Daca da, cum vi se pare? Am bacul anul acesta, mai citesc la școală prin pauze și când am ore pe care nu prea le facem, cumar fi sport...? (mai mult)
În "Geniu pustiu" Eminescu îşi exprimă nostalgia după o lume plină de armonie: "De- aş fi rămas în munţii mei - să- mi fi încântat inima cu doine şi capul cu fantasmagoriile basmelor, poate...? (mai mult)
Hey TPU! Doar ce am terminat de citit cartea " PACIENTA TĂCUTĂ" și am o întrebare, ce se întâmplă la sfârșit cu Theo? Se sinucide? Mie așa îmi dă de înțeles...
Care editura ajuta cu redactatul, editatul și publicarea unei cărți?
Dacă ai scrie o carte ce temă ai aborda? Ps:poate mă puteți ajuta și sa scriu cartea. Dau fundă pentru ajutor! (Pt. adolescenți)
De ce unii autori nu sunt ținuți minte chiar daca operele sunt foarte populare? Stiți cine a scris Pinocchio? Am întrebat 15 oameni nu au știut niciunul
Care sunt autorii / cărțile voastre preferate din literatura română? Mie îmi place foarte mult cum scriu Constantin Chiriță, George Șovu, Sergiu Someșan, Liviu Iancu, Dan Doboș, Dan lungu,...? (mai mult)
Câte pagini cititi într- o ora sau în cât timp citiți o pagina? Eu citesc o pagina în 2- 3 min. Pe ora citesc 20- 30 pagini. As putea citi mai repede dar totuși trebuie sa înțeleg ce citesc....? (mai mult)
Merita sa cumpăr cartea tata sărac tata bogat? Aceasta ma invata în ce este bine sa investesc și în ce nu?
De unde pot descarca cărți pdf? Am încercat sa descarc aceste 2 cărți și nu am putut Corpul Nu Uită Niciodată de Bessel van der Kolk, Ce e Dificil la Lucrurile Dificile de Ben Horowitz. Altele...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Lasă lumea în urmă" de Rumaan Alam? Dacă da, cum vi s-a părut?
Îmi puteți recomanda niște cărți bune, care merita citite? Poate sa fie orice gen de carte. Dar dacă știți și carti de dragoste, dragoste adolescentina puteți sa îmi recomandați. Cărțile...? (mai mult)
De curiozitate. Din cauza ROMANII sau Din cauza ROMANEI?
Bună, recent am început să scriu o carte. Pentru început am terminat doar prologul. Care nu este extrem de lung. Întrebarea este, câte cuvinte ar trebui să am în primul capitol, dar și în ...? (mai mult)
Imi puteți da niște sfaturi pentru a începe sa scriu o carte?
Ce cuvant ar merge cat sa fac urmatoarul "vers" sa rimeze? "Asa risipa umana. Ochi fara o fata..."
Cum se notează sunetul corect? Gen atunci când ești pe roller coaster și îți vine să strigi: wiii!, înțelegi? Câteva alte exemple și vreau să știu, cum se numesc cuvintele astea?
Salut! E cineva pe aici care a citit cărți despre ororile din gulagurile rusești? Recomandati- mi una sau mai multe cărți pe subiectul asta, doar dacă ați citit cărți pe subiectul asta ...? (mai mult)
Cine a citit "Acolo unde canta racii."? V-a placut? Am auzit pareri si pro si contra.
Buna seara! Sunt disperată, am nevoie de ajutor! Când eram mică am învățat o poezie care nu o mai pot găsi! Mi- am putut reaminti doar unele versuri: O mata blonda- i scrie: "Sunt gata don motane...? (mai mult)
Bună ziua, mă poate ajuta cineva cu informații despre o carte cu elevi care fondează un club de carting in perioada comunista? Printre ei era și un băiat care avea probleme cu mersul, la finalul...? (mai mult)
Cine imi face si mie o poezie pentru o fata cu ochii albastri?(romantica)
Una e să citeşti poezia în carte şi alta e s- o asculţi într- o interpretare ca asta: https://www.youtube.com/watch?v=69JnrqZvd0k Voi cum îl percepeţi pe Eminescu? Aşa cum ni- l prezintă Dan...? (mai mult)
Un fragment din cartea mea! Va place? Tin sa mentionez pentru cativa utilizatori care au mai citit, ca nu e continuarea, e doar o alta mica parte! Ce ar mai trebui schimbat, imbunatatit? Multumesc! ...? (mai mult)
Bună! Soțul meu a citit acum câțiva ani o carte despre unu "Igor" care a participat la un festival sau chiar la festivalul Cannes și omora oameni cu ace subțiri și băgate într- o soluție...Stie...? (mai mult)
Merita cumparata cartea de retete a lui Nicolas Aesthetics?
Ce carte buna puteti sa-mi recomandati ca sa citesc iarna asta?! Ceva care sa ma tina in suspans, intens, scrisa cu maiestrie. Multumesc!
Salut! Știți dacă exista în acest moment vreo campanie cu cărți, gen,, Biblioteca pentru toți'' (Litera 2009) sau ceva de genul?
Ce parere aveti despre romanul Maitreyi, de Mircea Eliade? Vi se pare o carte buna! Multumesc anticipat!
Salut! Știți dacă exista în acest moment vreo campanie cu cărți, gen,, Biblioteca pentru toți'' (Litera 2009)?
Imi puteți recomanda niște cărți bazate pe fapte istorice reale?
Un fragment din cartea mea! Va place? Ce ar mai trebui schimbat? Idei? Multumesc anticipat! Incepe asa: Totul a inceput cand eu si cu el eram in liceu - intalnirea romantica propriu- zisa - , pentru...? (mai mult)
Ce parere aveti de romanul Meridianul Sangelui de Cormac McCarthy?
Cum se spune la Autovehicule la. Deci sunt mai multe forme pe care le are un cuvânt, forme literare (parcă) se numeau. Sum se spune la - autovehicule- dar la plural(îmi scapă cuvântul corect),...? (mai mult)
Am înțeles că numerele vechi ale revistei DOR pot fi retipărite la comandă. Ce nu pricep eu e dacă se tipărește un exemplar per persoană interesată sau sunt necesare mai multe cereri pentru retipărirea...? (mai mult)
Hei TPU, știți cumva dacă cartea "La miezul nopții va cădea o stea"- Teodor Constantin, este o carte bazata pe fapte istorice reale? Dacă da, în ce măsură?
Bună! Am nevoie de recomandări cărți romantice pentru vârsta de 13-14 ani dar fără smut. Sau dacă nu, orice cărți pentru această vârstă dar cu rugămintea să nu conțină scene 18+.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.