Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 27 Noiembrie 2024 sunt:
Cine a citit "Acolo unde canta racii."? V-a placut? Am auzit pareri si pro si contra.
Buna seara! Sunt disperată, am nevoie de ajutor! Când eram mică am învățat o poezie care nu o mai pot găsi! Mi- am putut reaminti doar unele versuri: O mata blonda- i scrie: "Sunt gata don motane...? (mai mult)
Bună ziua, mă poate ajuta cineva cu informații despre o carte cu elevi care fondează un club de carting in perioada comunista? Printre ei era și un băiat care avea probleme cu mersul, la finalul...? (mai mult)
Cine imi face si mie o poezie pentru o fata cu ochii albastri?(romantica)
Una e să citeşti poezia în carte şi alta e s- o asculţi într- o interpretare ca asta: https://www.youtube.com/watch?v=69JnrqZvd0k Voi cum îl percepeţi pe Eminescu? Aşa cum ni- l prezintă Dan...? (mai mult)
Un fragment din cartea mea! Va place? Tin sa mentionez pentru cativa utilizatori care au mai citit, ca nu e continuarea, e doar o alta mica parte! Ce ar mai trebui schimbat, imbunatatit? Multumesc! ...? (mai mult)
Bună! Soțul meu a citit acum câțiva ani o carte despre unu "Igor" care a participat la un festival sau chiar la festivalul Cannes și omora oameni cu ace subțiri și băgate într- o soluție...Stie...? (mai mult)
Merita cumparata cartea de retete a lui Nicolas Aesthetics?
Ce carte buna puteti sa-mi recomandati ca sa citesc iarna asta?! Ceva care sa ma tina in suspans, intens, scrisa cu maiestrie. Multumesc!
Salut! Știți dacă exista în acest moment vreo campanie cu cărți, gen,, Biblioteca pentru toți'' (Litera 2009) sau ceva de genul?
Ce parere aveti despre romanul Maitreyi, de Mircea Eliade? Vi se pare o carte buna! Multumesc anticipat!
Salut! Știți dacă exista în acest moment vreo campanie cu cărți, gen,, Biblioteca pentru toți'' (Litera 2009)?
Imi puteți recomanda niște cărți bazate pe fapte istorice reale?
Un fragment din cartea mea! Va place? Ce ar mai trebui schimbat? Idei? Multumesc anticipat! Incepe asa: Totul a inceput cand eu si cu el eram in liceu - intalnirea romantica propriu- zisa - , pentru...? (mai mult)
Ce parere aveti de romanul Meridianul Sangelui de Cormac McCarthy?
Cum se spune la Autovehicule la. Deci sunt mai multe forme pe care le are un cuvânt, forme literare (parcă) se numeau. Sum se spune la - autovehicule- dar la plural(îmi scapă cuvântul corect),...? (mai mult)
Am înțeles că numerele vechi ale revistei DOR pot fi retipărite la comandă. Ce nu pricep eu e dacă se tipărește un exemplar per persoană interesată sau sunt necesare mai multe cereri pentru retipărirea...? (mai mult)
Hei TPU, știți cumva dacă cartea "La miezul nopții va cădea o stea"- Teodor Constantin, este o carte bazata pe fapte istorice reale? Dacă da, în ce măsură?
Bună! Am nevoie de recomandări cărți romantice pentru vârsta de 13-14 ani dar fără smut. Sau dacă nu, orice cărți pentru această vârstă dar cu rugămintea să nu conțină scene 18+.
M-am apucat de citit cartea '' brazii se frang dar nu se indoiesc '' si tot stau si ma gandesc. Ce semnifica titlul? Este foarte frumos dar nu l-am inteles niciodata.
Salutare. Stie cineva unde as putea găsi niste teste online (grila si de completat spațiile libere) pentru materia Literatura de Călătorie ( Dinicu Golescu, Radiscev, J. Swift etc )?...? (mai mult)
A citit cineva Existenta - David Brin? E plicticoasa?
Buna seara, urmează sa semnez un contract cu o editura, mai exact Ecou Transilvan, dar in contract nu este nimic specificat de partea pe care o ia editura și partea care i se cuvine autorului, ceva...? (mai mult)
Păreri despre „Totul se termina cu noi" de Colleen Hoover?
Îmi puteți recomanda niște cărți de știință bune?
Pentru cei care au citit Verity, de Coleen Hoover, care credeți că este adevărul (autobiografia sau scrisoarea de la final)?
Îmi puteți recomanda niște cărți bune care nu sunt asa populare?
Cam cate capitole trebuie sa aiba un roman? Scriu o carte, si sunt in dificultate. Multumesc anticipat!
Unde pot gasi opera Taine de Mihail Sadoveanu in format pdf?
Bună! Îmi puteți recomanda niste carti despre case, sau asemanatoare cu CASA BÂNTUITĂ de Shirley Jackson sau FANTOMA de Helen Grant
Ce parere aveti despre seria Orbitor a lui Mircea Cartarescu? Fara spoilere daca se poate!
Câte pagini trebuie să scriu la subiectul 2 pentru a primi cele 10 puncte la bac?
Care e poetul vostru preferat?
Care este poetul vostru preferat? Nu roman.
A citit cineva într-un singur an 100 de cărți sau mai multe? Fără speed reading sau alte trucuri.
Bună ziua tuturor. Îmi puteți recomanda niște cărți ce conțin romance/thriller? As dori un autor, ce scrie la fel ca Colleen Hoover. Am citit toate cărțile de la ea si sunt super incantat de ...? (mai mult)
De unde pot sa învăț/citesc ceva psihiatrie și psihologie de calitate adică utila pentru mine (că chiar am nevoie)?
Este util să studiezi dezvoltare personala și motivațional sau nu merita?
Sa citesc sau nu dezvoltare personala și cărți motivaționale? Merita?
Buna ziua TPU!???????? Tot incerc sa imi amintesc numele unei carti de cateva zile, am cautat chiar si pe net "cuvinte cheie" din carte dar tot nu am gasit- o. Cartea este o biografie a unui american...? (mai mult)
Ce cărți recomandați pentru adolescenți cu vârsta între 14-18 ani?
Buna! Am 14 ani si as vrea sa citesc Ugly love, este ok pentru varsta mea?
Buna! Puteti sa imi recomandati carti pentru fete de 14 ani?
Ce părere aveți de cartea asta"Puterea extraordinara a subconștientului tău "(de Dr.Joseph Murphy. A ajutat pe cineva de aici? Face minuni pentru sănătate cum zic unii în recenzii prin alte...? (mai mult)
Cine a citit cărțile lumii Anth.ony Wi. lliam Med.ium Medical? Ce părere aveți de ele? Credeți că este adevărat ce zice el despre boli și sănătate?
HEY,aș vrea să îmi iau niste cărți sau culegeri pentŕu bacul la biologie, îmi puteți recomanda niște cărți știu că mai am doi ani dar as vrea sa ma pregătesc din timp
Într-o țară sau oraș în care locuitorii aveau un țugui pe cap se naște un copil fără țugui... Îmi poate spune cineva cartea și autorul? Îmi amintesc doar că parcă era italian autorul
Cum poate Stephen King sa scrie atatea carti?! De unde de are atata inspiratie?
Sa îmi pun speranța în cartea Puterea extraordinara a subconștientului tău de Dr.Joseph Murphy?
Bunaaaa, imi puteți da niște idei de cărți de dragoste sau chiar emoționante la care sa plâng?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!