Intrebarea e pentru cine a citit Suge-o Ramona, care e diferenta dintre carte si ce e postat online? Is mai multe capitole in carte? Sau de ce sa o cumpar, doar ca sa-i multumesc autorului?
Cine a citit Cartea judecatii de apoi? Ce parere aveti despre ea?
Spune-ti-mi niste legende scurte. pana in 10 randuri.
Am scris o carte, nu foarte lunga, dar as vrea sa o public in mediul online, numai ca nu stiu unde si cum. vreau idei de la voi unde as putea sa o public pentru a atrage cititori. Multam fain!...? (mai mult)
Salut.as vrea sa citesc o carte de psihologie.nu am mai citit nici una pana acum si as vrea sa imi recomandati una pentru "incepatori". Multumesc
Vreau si eu sa citesc o carte interesanta (gen "Suge-o Ramona! ")! Idei cineva? Multumesc.
Ce este vorba in cartea Suge-o Ramona?
Ce carte are cea mai frumoasa poveste de dragoste?
Care piesa de tatru scrisa de William Shakespeare contine cele mai multe si mai frumoase citate? dau funda numaidecit
Stiti cum pot face rost de numarul actual din Convorbiri Literare fara sa am abonament? (Nu sunt din Iasi)
Buna,as dori un site unde as putea sa citesc,, Farmazonul din Harlau,, de Vasile Alecsandri.Ma puteti ajuta? Sau daca nu macar un rezumat, dar ceva mai detaliat.Ma puteti ajuta? Funda:*
Care dupa parerea voastra e cea mai buna piesa de teatru scrisa de william shakespeare, (in afara de romeo si julieta si hamlet) Dau funda pentru un raspuns argumentat :)
Are cineva aceste doua carti: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.buybooks.ro/secretele- fetelor/secretele- fetelor.p.jpg&imgrefurl=http://www.buybooks.ro/secretele- fetelor/secretele-...? (mai mult)
Cine a citit cartea "Citind Lolita in Teheran?" si ma poate ajuta si pe mine cu niste pareri va rog...
Va rog sa imi dati exemple de romane (pentru cls.a 5-a) scurte. Urgent!
Stie careva din ce carte e citatul asta? "Daca o sa gasesti un barbat care te iubeste cel putin in jumatate din iubirea neconditionata a tatalui tau fata de tine - poti sa il iei de sot. Restul din ei...? (mai mult)
stiti ce carte este? Multumesc, funda! https://www.facebook.com/499962966804817/photos/pb.499962966804817.-2207520000.1431263883./602419573225822/?type=3&theater
Vreau sa aflu cand apare in romana carte a sasea din Instrumente mortale de Cassandra Clare. Va rog frumos ajutati-ma.M-am indragostit de cartile astea si nu mai pot astepta.
Caut carti despre criminalistica, si inca nu am gasit nimic care sa-mi placa. Caut carti care sa-ti explice locul crimei, cum sa iei urmele etc. Multumesc!
Ce descoperim in lumea miturilor antice? Pentru cel mai original si frumos raspuns dau funda!
Ce parerea aveti despre cartea Puterea Prezentului, de Eckart Tolle? Merita citita?
Ceau are cineva sa imi dea cartea Misterele Magiei de L. Iozefini?
A citit cineva American Sniper? Ceva pareri?
Vreau sa citesc o carte pdf. dati mi cateva titluri
Salut,am nevoie de ajutor.Imi puteti da un site unde sa gasesc"Romanele mesei rotunde:Venirea lui Galaad" sau chiar un rezumat? Va rog mult.Multumesc anticipat.
Stiti cumva cum se numeste schita despre un copil a carui profesor a murit? Parca era scrisa de Bratescu Voinesti dar nu sunt sigura... Va rog sa imi spuneti daca stiti ca am nevoie urgent de ea si dau...? (mai mult)
Hei TPU am nevoie de ajutor. Vreau sa scriu o carte si nu gasesc un titlu. In cartea mea e vorba despre o asasina care se indragosteste de cel care a crescut-o.
Petyr se va casatori cu Sansa, personajele din Game of thrones?
Stiti lepse literare care circula prin blogosfera fara invitatie?
Hey.Am fost azi intr- o librarie si am gasit o carte ceva cu Alice si ceva cu sange, ca titlu :)) Era ceva despre o vrajitoare care vroia sa omoare cadavre..nu mai tin minte titlul..cartea era alba cu...? (mai mult)
Are cineva cartea "Provocarea" de Simona Stoica in format pdf? As vrea mult sa o citesc...
A citit cineva Mincinosii de Lockhart in engleza? E usoara?
Imi spuneti va rog frumos un site in care pot scrie o poveste si apoi sa o public? Am nevoie foarte mare !
Helău. Ştiţi cumva site-uri care au nevoie de o persoană să le scrie articole contra cost? Am experienţă în scris şi aş fi interesată.
O librărie online unde pot găsi trilogiile „Hobbitul" și „Stăpânul inelelor"? Vorbesc de romane.
Stiti carti clasice, ca de exemplu:"De veghe în lanul de secară","Cum să ucizi o pasăre cantatoare","Memorile unei gheise"? Dau funda
Cate capitole are,, Viata la tara", de Duiliu Zamfirescu?
Maestrul de go sau Jocul cu margelele de sticla? Argumentati, va rog!
Stiti vreo opera literara. nu conteaza daca e romaneasca in care apar corespondente?
Buna dimineata! Ce carte ati putea sa imi recomandati?
Ce carti romanesti sau autori romani recomandati? In afara de cei studiati in scoala.
Stiti cumva de unde pot achizitiona cartea memoria inteligentă. arta și știința de a-ți aminti totul? Am cautat pe eMAG, elefant nimic, Alte variante?
Imi puteti traduce poezia Lusus melici (Jocuri Muzicale) de G.Vitaly, in limba romana? Multumesc anticipat.
Vreau sa citesc niste carti in engleza, dar mai usurele. Sugestii?
Cum vi se par preturile cartilor in Romania? Scumpe, ieftine? Cat de diferite sunt preturile in afara?
Vreau să încep o poveste. E despre un Bad Boy și nu știu ce nume să-i pun. Da-ți-mi și un nume de liceu Ps să fie nume englezești
Servus lume de pe TPU! Ma gandesc sa scriu o carte... Am 15, dar nu stiu daca am "cele necesare"... Ma refer la talent... Am inceput, o sa va un citat, dar e doar o parte din ce am scris. Daca ...? (mai mult)
Merita cartea ce ne spunem daca nu ne vorbim? Despre ce este vorba?
Vreau sa citesc carti pdf dar mai bine renunt decat sa caut imi dati niste linkuri? poate unele pe care le ati citit si v au placut sau nu conteaza
As vrea sa citesc si eu niste legende imi dati u link va rog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!