Stiti anticariate in Brasov? Adrese?
vreau sa va rog sa ma ajutati, in special voi ăștia care va pricepeti cu versurile. Luna viitoare am ultimul clopotel, si trebuie sa scriu cateva randuri despre profa mea de engleza. Nu ...? (mai mult)
Buna stie cineva de unde pot lua primul volum din seria amurg varianta cartonata? Am tot cautat pe internet si nu gasesc decaat la set cu celelalte volume. Un site ceva?
Am si eu nevoie de sablon pentru doina...mi.l poate da cineva?
Imi puteti recomanda niste carti thriller sau fantasy?
Am nevoie de carti carticarticarti. Am citit tot ce aveam in biblioteca. Vreau si eu niste bestseller- uri care sa fie okay, nu porstii gen tfios sau looking for alaska (plot genial dar redactare praf)....? (mai mult)
se mai citeste poezie? se mai merita sa scrii poezii? ce spuneti?
Care credeti ca sunt capodoperele literaturii romanii in ceea ce priveste genul epic de mari dimensiuni - romanul - ? Mie mi- au placut : Huliganii - Eliade Adam ...? (mai mult)
Imi place la nebunie coperta de la cartea Straini de Taichi Yamnda. Chestia e ca gasesc imaginea doar cu titlul pe ea, da' eu am nevoie de imaginea curata, adica fara nici un fel de titlu, ...? (mai mult)
Am devenit dependenta de tvd si to...dar nu- mi pare rau...ador vampirii.dar am inceput sa citesc carti ...cum ar fi :night school, jocurile foamei, aripi, farmece, iluzii....si as vrea mai ...? (mai mult)
unde pot gasi toate cartile Warcraft in romana? (Bucuresti)
Puteti sa-mi spuneti urgent niste ghicitori in engleza despre ANGLIA VA ROG MULT
Buna imi puteti spune cum sa incepe o carte
Salut, imi puteti da cateva exemple de poezii care au ultimul vers,, te iubesc"?
Hey TPU,cine imi poate da va rog o strofa de pastel, nu in rime va rog.dau FUNDA :*
Am nevoie urgent de o poezie dedicata lui Ciprian Porumbscu... daca se poate sa aiba legatura cu "Crai nou". Va rog! Scuzati categoria, dar aceasta e mai accesata de utilizatori. Va rog! Urgent!...? (mai mult)
Ce mituri cunoasteti
Salut am cumparat cartea faust de goethe de la editura grammar si acum vad ca ma sunt si alte carti la alte edituri cu mult mai multe pagini, decat a mea care are 216, vreo 500 si ceva. Cartea pe care...? (mai mult)
Hei. Îmi puteți spune și mie un site de unde pot cumpara carti. Dau funda (dacă îmi spuneți cum)
Ce va face pe voi sa considerati o lectura "de calitate"?
Imi poate spune si mie cineva de unde pot lua cartea Experiment la cel mai mic pret?
Ce carti ati citit luna aceasta? Care este cartea preferata a lunii pentru voi?
Heyy! Ce carti gen "cartea interzisa " sau "Harry Potter " mai stiti? Dau funda! :*
Am 14 ani si imi place mult sa citesc. Ce carti imi recomandati? Puteti sa imi faceti o mica prezentare o cartii? M-ar ajuta mult...
Imi spuneti si mie nume si prenume de fete englezesti (sa se asorteze Exempu: Harry Potter ) Imi trebuie pentru o carte... Va rog! Dau funda! :D :D
Pt. maine am de citit "Padurea spanzuratiilor". As vrea sa stiu cat timp ia sa o citesti pe toata si daca poate fi terminata intr-o zi.
URGENT! imi puteti da linkul de la k pagina in care pot comanda toata colectia de 7 carti Harry Potter intr-un singur pachet? De preferat sa fie cartonata, dar nu neaparat.
Hey! Imi puteti da si mie exemple de carti S.F. (sau de actiune gen,, Orasul Oaselor,,) foarte interesante? Daca se poate sa le faceti si o scurta descriere, dar nu este obligatoriu.
Hei TPU am nevoie de o poezie frumoasa de ziua victoriei
Vreau sa comand de pe net Jurnalul mau trasnit de Keri Smith dar nu o mai gasesc pe stoc la nici o librarie online de cateva saptamani bune stiti voi un site unde asi putea sa o gasesc?:'(
As vrea niste carti contemporane de dragoste pe care sa le pot gasi in format PDF pe internet (daca puteti sa-mi atasati un link). Multumesc anticipat.
Care sunt toate cartile ale Agathei Christie ce il au pe detectiv pe Hercule Poiroit? Dar pe Miss Marple?
Ce carte de adolescenti imi puteti recomanda?
De curand a postat pe Facebook o prietena o poza cu un prolog dintr- o carte care suna astfel: "Am iubit o singura data. Acea dragoste pe care nimeni nu o poate inlocui, nici in o mie de ani....? (mai mult)
Buna TPU...as vrea si eu un site unde pot citi carti gratuit
O carte, o opera literara poate fi supusa unei analize calitative?
Hey, TPU.Am inceput o poveste pe Wattpad despre adolescenti, dar am nevoie de cateva sfaturi.Cum ar trebui sa fie? La raspuns am linkul cartii, va rog cititi- o si dati- mi o parere si un sfat. Daca ...? (mai mult)
Buna TPU am nevoie de ajutor, cine stie cum as putea trimite texte literare la ziar? Si la care ziar ar fi mai bine?
Buna TPU cer ajutor tuturor, cum as putea sa trimit text literar la publicare la ziar? Si la care ziar ar fi mai bine? va rog mult, sugestii, propuneri.
Buna TPU.Ce parere aveti despre povestea mea http://www.wattpad.com/myworks/38328092-rose-povestea-unei-adolescente? Sfaturi? Daca va place da-ti si un vot.Multumesc. FUNDAA
ajutati-ma sa gasesc un site unde sunt proze (povesti scurte). Multumesc!
Salut prieteni TPU! Ma poate ajuta cineva cu audiobook-ul Alchimistul de Paulo Coelho ca nu stiu unde sa il gasesc, free bineinteles.Un link sau site? Multumesc anticipat.
Imi puteti spune de unde pot cumpara cartile din "Saga Asiatica" de James Clavell?
Unde pot gasi cartea lui Elizabeth Garskell "Nord si sud" in limba romana? dau funda:*
Am vazut ca cartea Puterea prezentului" - Eckhart Tolle este in 2 exemplare, pe unul scrie si Ghis practic. Cele 2 carti sunt diferite?
Cum pot comanda si eu o carte scrisa de Ovidius, cu opere complete(traduse in romana, bineinteles)? Pe ce site trebuie sa intru? Ma poate ajuta cineva? :*
Stiti cumva daca va aparea volumul 2 la cartea "Daca as ramane"? (In engleza If I stay)
Dragilor spuneti- mi si mie niste titluri de carti pentru adolescenti. Am cautat si eu dar dau numai peste carti care imi prezinta domnite de acum 100 ani cu rochii cat casa manusi si umbrelute....? (mai mult)
Aveti sugestii pentru o piesa de teatru, usor de realizat pentru adolescenti, de preferat comedie :D? multumesc anticipat! :)
A citit cineva Portretul lui Dorian Grey? L-a impresionat? Ar mai citi-o a doua oara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului