Ce carti imi puteti propune ca la adolescenti?
De unde pot descarca carti a unor autori straini, dar sa fie traduse? Am gasit unele, dar sunt in engleza cartile
Ce inseamna pentru voi Andre Gide? Ce ati citit de el?
De unde as putea sa fac rost de "Amantul" de Marguerite Duras? Am cautat pe net si toate librariile posibile, dar nu o gasesc. Stie cineva un site de unde sa o cumpar? Sau o vinde cineva? Vreau neaparat...? (mai mult)
Cartea,,Idiotul" de fiodor dostoievski despre ce este? Vreau citeva mici detalii (in niciun caz nu spoileruri) ca sami pot face o mica idee des
Care carte de la Adevarul din lista, , 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca ta" o recomandati? FUNDA pentru un raspuns argumentat. Lista o puteti gasi aici:...? (mai mult)
Salut tuturor. Am o astfel de framintare... Scriu o carte, insa o scriu in rusa. E antiutopie si putine carti din care m- as putea inspira sunt traduse in romana. As fage un gest urit daca as incerca ...? (mai mult)
Am 12 ani si as vrea o carte gen "Numara stelele" sau ceva palpitant dar nu horror.Multumesc anticipat
Ce parere aveti de Jocurile Foamei? Merita citita?
Cate povesti contine al doilea capitol din Amintiri din copilarie, de Ion Creanga?
.. sunt un mare iubitor de carte si as vrea sa imi reconandati niste carti, am 14 ani... fac 15. Am mai citit carti ca Divergent, Insurgent, Experiment, Jocurile Foamei, Vampirii din Morganville,...? (mai mult)
Pentru utilizatorii wattpad, sunt noua si vreau sa va dati parerea despre povestea mea... http://www.wattpad.com/story/38078864-secretul-unei-fete. Va rog? :D
Spuneti-mi si mie niste carti pe care ar trebui sa le citesc?
Detine/stie cineva unde pot gasi in format electronic "Daruind vei dobandi" a lui Steinhardt?
Helau TPU! Deci cine stie o poveste de clasa a 5a in afara de Print si Cersetor, Colt Alb, Capitan la cinspea ani etc. Pleaseee :D DAU FUNDA! P.S Nu stiu daca am ales bine categoria
Imi puteti recomanda o carte buna de citit sa nu coste o avere si sa nu fie sf?
Am nevoie de o poezie frumoasa si mare depre parinti
Buna :* Va rog mult, imi puteti da si mie mai multe scenete de sfarsitul anului scolar? Da fundita
Am nevoie urgenta de o poezie de-a lui Marin Sorescu "Berbecul cu coarnele întoarse", puteti sa mi dati un link sau sa o lasati aici voi? merci
Acesta este un fel de sondaj iar cat mai multe raspunsuri sunt binevenite. Ce fel de carte ai alege sa citesti? (de exemplu: s.f., politista...) Pentru a arata recunostinta mea pentru raspunsuri...? (mai mult)
Care este cartea voatra preferata? Daca ar fi sa o rezumati la un singur enunt, care ar fi acela?
imi puteti spune si mie site-ul de unde pot citi micul vampir? Dau funda
Imi dati si mie va rog foarrrrte frumos, din tot sufletelul meu, un link unde pot sa citesc "Viata ca o prada"? Caut cartea de o saptamana si profa a zis ca ne "omoara" daca nu citim, si nu o gasesc...? (mai mult)
DAU FUNDA! Am scris o poveste SF/Aventura si vreau sa o stie si altii. Cum fac asta?
:) As vrea sa citesc niste carti gen SF, aventura...carti pentru adolescenti cu varcolaci, vampiri, fantome, vrajitoare, calatorii in timp, apocaliptice... orice tine de supranatural. Am...? (mai mult)
DAU FUNDA! Am compus o poveste si vreau sa fie auzita. Ma gandeam sa o trimit la un concurs dar nu stiu niciunul. Idei?
Imi puteti recomanda o carte, o colectie sau un volum de groaza.
As vrea sa stiu si eu daca exista vreo posibilitate de a recomanda unei edituri publicarea unei carti, in romana. Este vorba despre un volum dintr- un roman sf. "Eu sunt numarul 4" si acel...? (mai mult)
Care este partea in care Mircea cel Batran se confrunta cu Baiazid SCRISOAREA lll?
Hei,ati putea sa imi spuneti numele unor fan ficuri bune facute dupa serialul supernatural?
Stie cineva ce boala a avut Dimitrie Bolintineanu?:D
Stiti niste edituri care publica povesti? Eu lucrez la o poveste si as vrea sa ii trimit unei edituri/reviste etc sa vada daca e buna. As dori site.ul editurii Multumesc anticipat si funda ...? (mai mult)
Buna,stie cineva dintre voi carti in genul "Portrtetul lui Dorian Gray" "Faust"
Ce parere aveti despre cartea Obsidian scrisa de Jennifer L. Armentrout?
Stiti cumva cand va aparea volumul 3 din seria Lux? Se numeste Opal.
Ce parere aveti despre Haruki Murakami? Aveti vreo carte preferata de la el?
Am nevoie de o,,Nuvela Citadina"(Despre Oras). Ma puteti ajuta, Va Rog? :D
Vreau sa ma apuc sa citesc niste carti de Jules Verne si am mai avut cateva incercari de a citi pe la clasa a III - a si a IV- a dar nu am reusit. Acum chiar vreau sa citesc mai multe carti ale acestui...? (mai mult)
23 aprilie, Ziua Cartilor - stie cineva ce se va intampla prin Brasov?
Sall! Caut si eu cateva carti interesante care sa le citesc, puteti sa imi recomandati ceva?
Imi puteti zice daca pot sa fac un jurnal pe internet va roooooooooooooooooooog!
Ce carti v- au placut si mi- ati recomanda sa citesc? Puteti sa imi recomandati si carti politiste, SF? Am citit: seria herry potter, seria divergent, seria jocurile foamei, seria jurnalele vampirilor,...? (mai mult)
Am nevoie de 10 strigaturi si zicatori. OFER FUNDA CELUI MAI COMPLET RASPUNS!
Vreau si eu o sugestie de carte, mai scurta, de clasa a 6- a. Am de facut o fisa de lectura pe baza cartii si nu prea am timp sa citesc prea mult de aceea vreau sa fie mai scurta. Si sa fie si...? (mai mult)
Buna, am cateva din versurile unei poezii, mai bine zis o strofa care suna cam asa: "Ploaie, lacrimi sau patos? Noi doi suntem pribegi, Nu ne- am mai vazut de mult Si iarasi te intreb Tu ce mai...? (mai mult)
Imi plac foarte mult poeziile si m- am gandit sa creez una, dupa ce o cititi vreau sa imi ziceti daca sa continui cu poeziuile sau sa renunt Caminul nostru Caminul ...? (mai mult)
Daca are cineva cartea "Cel mai iubit dintre pamanteni", imi poate transcrie secventele cu : acuzatiile, procesul, pedeapsa, viata dupa inchisoare sau excluderea studentilor din facultate? Am...? (mai mult)
Buna :) despre ce este cartea "Diana cu vanilie?" as vrea sa o cumpar, dar..despre ce este vorba? :D funda.
Ce parere aveti despre blogul meu? http://mihaelacatalina67.blogspot.de/
Cum vi se pare? Dau funda! http://www.wattpad.com/story/37523314
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!