Cine a scris cartea "Colt Alb"?
Niste carti recomandate pentru clasa a 5 a?
La un moment dat, impreuna cu revista Bravo si Bravo Girl au venit cartile din seria Jurnalele Vampirilor. Eu nu le- am luat si sunt curioasa dacastie cineva daca anul asta o sa mai vina in pachet...? (mai mult)
Este carte dupa filmul,, trei metri deasupra cerului"?
Hei, TPU! Sunt o foarte pasionata cititoare si de cateva zile am aflat de seria Lux scrisa de autoarea americana Jennifer Armentrout. Alaltaieri mi- am cumparat primele volume (Obsidian si Onix) si le-...? (mai mult)
Heeya TPU! As avea nevoie de ajutor din partea celor care au mai publicat carti sau care se pricep in domeniu. Am scris o carte (un roman de fictiune). Problema este ca nu am mai publicat si nu prea stiu...? (mai mult)
Imi cer scuze daca nu am nimerit categoria.Intrebare pentru cei nascuti dupa '89.Cand eram mica am dat de o cartulie de tip revista in care erau foarte multe povestioare de strigoi, moroi etc si la sfarsitul...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara cartea The Vikings: A History - Robert Ferguson varianta in limba romana?
Imi puteti recomanda niste carti (care s egasesc online sau trebuiesc cumparate) in care sa te invete : 1.Cum poti citi oamenii(daca mint, daca sunt suparati...) 2.Cum poti vindeca afectiunile...? (mai mult)
imi puteti recomanda niste carti (care s egasesc online sau trebuiesc cumparate) in care sa te invete : 1.Cum poti citi oamenii(daca mint, daca sunt suparati...) 2.Cum poti vindeca afectiunile...? (mai mult)
ce carte de mister si aventura imi recomandati? Dau funda
Hei TPU, e cineva care a citit Cronicile Casterilor? Daca da, imi as vrea si eu un rezumat in mare, ca mi- a placut mult filmul si as vrea sa citesc si cartile, dar inainte mi- ar placea sa stiu ce ...? (mai mult)
vreau si eu un site pe care sagasesc opinii critice la cartea Percy Jackson 4
Ce carte mi-ati recomanda? Mi-a placut foarte mult 'Calaretul fara cap' si 'Cei trei muschetari'. Multumesc
A citit cineva,, Numără stelele. O poveste din Copenhaga" de Lois Lowry?
Ati citit cumva cartea 'Batranul si marea' de Ernest Hemingway online? Daca da, puteti lasa aici un site?
Hey, sunt incepatoare de carti :) am 12 ani :) :P Si as vrea sa imi recomandati niste carti ieftine si frumoase gen. de actiune, mister cu crime :) Imi plac la nebunie Vreau carti pe care le-...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi cartea lui Jessie J? In Romania m-ar interesa.Poate sa fie si in engleza dar sa fie in Romania. FUNDA MARE!
Unde as putea gasi de citit "Avatarii faraonului Tla" de M. Eminescu? lasati link mai jos
Cartea,,Idiotul" de Fiodor Doistoievski o recomandati? de ce va placut/nu va placut?
Ce carti filosofice bune si frumoase stiti?
De unde sa cumpar online carti de psihologie criminalistica?
Http://www.wattpad.com/story/35929501-waiting-games hei TPU am scris o poveste pe wattpad si vreau sa stiu daca ma pricep putin. Dau funda. Mersi.
Trebuie sa fac un eseu cu tema " iubirea si natura in poezia eminesciana " si îmi trebuie capitolul despre M.Eminescu din cartea " istoria literaturii romane " de G. Călinescu. Unde o pot găsi...? (mai mult)
Unde pot gasi niste schite de ale lui Maupassant online? Va rog e urgent
stie cineva de unde imi pot cumpara cartea ``fifty shades darker``? *scuzati cateogoria dar e cea mai cautata si vreau un raspuns cat mai rapid scuze inca odata*
Salut, am nevoie de un mic ajutor, nu are nimeni in word, sau macar scanata cartea "Bazele proiectarii cailor ferate"- C.Radu.Am gasit- o pe net scanata, dar e foarte rea calitatea si nici nu pot copia...? (mai mult)
Este o carte care in care este vorba despre un baiat din Grecia antica (numit "Tata Timp") care inventeaza timpul si este inchis intr- o pestera timp de mii de ani. Actiunea se desfasoara pe la ...? (mai mult)
Care sunt cartile voastre preferate si de ce?
Cine a citit pe wattpad povestea MSI (My Stupid Innocence)? Ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos? Cine mai stie ce se intampla in capitolul 17 Craciun in familie?
Pentru cine a citit Elevul Dima dintr- a saptea? Ce parere ati avut despre iubirea lui Lotte, de faptul ca a incercat sa o sarute pe Lidia si ca s- a culcat cu Lucrezzia (chiar si din razbunare) in timp...? (mai mult)
Va salut! Sper ca pot pune intrebari de acest gen: Are cineva cartile Percy Jackson si Olimpienii si ar vrea cumva sa le vanda, deoarece la mine la librarii sunt foarte scumpe, in jur de 50 de lei si...? (mai mult)
Ce parere aveti despre scriitura lui Charles Dickens?
Vi se pare interesant inceputul de la cartea asta? http://www.wattpad.com/story/37329920-ingerul-din-subsol
ce fel de carti va place sa cititi? pe ce subiecte ar fi interesant sa se scrie anumite carti?
Mi-am facut un blog: http://mihaelacatalina67.blogspot.de/. Ce parere aveti?
TPU! Stie cineva daca pot descarca aceasta carte http://www.wattpad.com/105350644-after-romana-capitolul-136, sau o pot citii numai online?
Buna prietenasii mei dragi, stiti de pe ce site pot citi legendele OLIMPULUI sau carti S.F. sau la ce chiosc din SLATINA OLT le pot gasi caci nu se mai gasesc carcti cu legendele olimpului nici pe comanda.carti...? (mai mult)
stiti cumva vreo carte de citit online cu o fata pe nume Catherine si un baiat pe nume Henry, am auzit ca este o poveste interesanta. Stiti cumva despre ce carte este vorba? Puteti sa imi dati...? (mai mult)
Hey ce carti imi puteti recomanda? As prefera carti cu adolescenti sau... SF.
INSTRUMENTE MORTALE. Deci. Am o nelamurire legata de Faratele Zachariah. Atentie. SPOILER TID si TMI4si TMI5. Daca Fratele zachariah este Jem, iar in Clocworck Princess el se intalneste cu Tessa pe pod...? (mai mult)
Heia :D am vazut hannibal de curand si trebuie, trebuie sa citesc cartile =] imi puteti spune cate sunt exact si care e ordinea? silence of the lambs, red dragon, hannibal si hannibal rising? primele...? (mai mult)
Hey as vrea sa stiu niste carti care vi se par interesante, amuzante. Ador cartile si vreau cat mai multe. Multumesc anticipat
Unde pot citi continuarea cărții Suge-o Ramona?
Http://www.wattpad.com/story/29481168-domnul-s.Ce parere aveti? Sa continui? :D
Ce parere aveti de romanul Ana Karenina?
Imi poate spune cineva cateva basme mai scurte care pot fi puse in scena in fata unor copii de 3-5 ani (preferabil romanesti, dar nu e obligatoriu)?
De unde fac rost de cartea "Jack spintecatorul" In romana, as aprecia de la un magazin, nu sa o cumpar online! (doar daca e transport gratuit)
Cate pagini are cartea Heidi, fetita muntilor?
Vreau sa scriu o carte gen divergent sau orasul oaselor. Puteti sa imi dati o mica idee. funda celui mai bun raspuns.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!