Hei scriu o carte si nu stoiu cum sa se intalneasca personajele principale. ea se duce la un curs cu prietena ei si el e elevul popular al liceului.
Care este cartea voastra preferata de Agatha Christie si de ce? Eu am citit de curand,, Zece negri mititei" si mi s-a parut geniala! Vreau sa stiu si parerile voastre.
As vrea si eu niste titluri de carti cu tematica psihologie, modalitatea omului de a gandi si a interpreta. Totusi, sa nu fie ceva pentru avansati.
De cateva luni tot recitesc o carte din pricina unui personaj care m- a fascinat in adevaratul sens al cuvantului. Pur si simplu nu pot sa mi- l scot din cap. Sunt "fermecata" de el. Stiu ca suna complet...? (mai mult)
Cateva povestiri ce ma vor lasa cu gura cascată.(in nici un caz de groaza)Funda!
E un inceput ce credeti? Luna spune o poveste în linişte cu o voce ce nimeni nu o poate auzi. La fiecare flux si reflux, ea stǎ singurǎ. Undeva o fatǎ stǎtea în miez de noapte- zi în bǎtaia...? (mai mult)
E cineva ON? Daca da,stie cineva povesti pentru adolescenti,ceva interesant,sau un fel de adolescenti, ceva de 13 ani
CE carti recomandati pentru 12 ani?
Vreau si eu o serie cu autori care scriu western. Gen Karl May. Cu aventuri in vestul salbatic, etc. Funda celui mai complex raspuns si cu cat mai multi autori. Apropo, in romana se pot gasi...? (mai mult)
Care vi se pare cel mai complex personaj feminin din literatura romaneasca?
Cartea "The Longest Ride" de Nicholas Sparks se gaseste in romana? Cartea dupa care s-a filmat filmul "Cel mai lung drum"!
Am incercat sa scriu o poveste pe Wattpad, dar nu stiu daca e reusita.As vrea sa aud si parerile voastre.Link- ul:http://www.wattpad.com/story/33128223- setea- linistei- eterne Va rog sa imi...? (mai mult)
Ce parere aveti despre poezie? Daca aveti sugestii sa schimb ceva la ea sa fie cat de cat bunicica? 1.Patul meu e rece fara tine, Simt ca am nevoie de caldura ta. Vreau sa imi oferi calde suspine,...? (mai mult)
Hey! Cate volume din insemnarile unei pustoaice exista? Mai sunt si altele netraduse?
Buna! Imi poate da cineva o lista cu editurile cu tiraj mic si mediu din judetul Neamt? Dau funda! Si sper ca am ales categoria porivita!
Cine stie gradele la varcolaci? Adica ma refer la Alpha, Beta, Rogue... Tot citesc carti cu varcolaci si nu inteleg ce inseamna Rogue. Ma puteti ajuta va rog?
Stie cineva daca cartea "Flood and fire" de Emily Diamand va fi tradusa in romana?
Hey, azi vrea sa îmi sati niste idei de carti pentru copii de 12-13 Ani! Funds :x
Heii TPU imi puteti spune si mie niste povesti de pe wattpad in care sa fie vorba despre fatanoua/tocilara care se indragosteste de baiatul rau? Stiu ca suna a cliche dar imi plac.
Un site unde pot cumpara carti va rog.
Îmi spune cineva niste carti bune cu vampiri?
Cam cat de bun credeti ca este acest eseu? http://i.imgur.com/WNqUn4v.jpg
Salut am citit pana acum toate cartile de sven hassel si am fost foarte impresionat de ele as vrea sa citesc cele 7 volume din "roata timpului" dar nu gasesc nicaieri de vanzare. ma puteti ajuta?
Cine mai stie aplicatii ca Wattpad-ul?
As vrea sa stiu ce parere aveti despre cartile mele de pe aplicatia Wattpad. Ma numesc pe Wattpad AlessiaStefan22.
Cine stie niste carti bune gen:Simbolul Pierdut, Te-as recunoaste dintr-o mie...adica thriller-mistery. FUNDA!
Ştiu că am tot pus întrebarea asta dar doresc să ofer cât mai multe funde. Ce cărţi i- aţi recomanda unei fete de 13- 14 ani?! Din categoriile: 1) Cărţi de beletristică 2) Cărţi...? (mai mult)
Cum se scrie o nuvela? :)
Ahm, da, so...am nevoie de carti.Preferabil romance, sau Science- fiction.Gen, Destine la limita- Katie McGarry, or Hopeless- Colleen Hoover *romance*, sau Spulbera- ma- Tahereh Mafi, or Eve- Anna Carey...? (mai mult)
Puteti sa-mi propuneti carti cu vampir de citit? ( Se exclud: Jurnalele vampirilor; Academia Vampirilor; Georgina Kincaid; Vampiri din Morganville; Semnul; Sange Albastru; Jurnaele lui Stefan )
Unde as putea citi cartea " O mie sa cada" de Susi Hasel Mundy.As fii recunscator daca mi-ati da o alternativa, deoarece nu am gasit sa cumpar cartea si trebuie sa dau test din ea saptamana viitoare.
HEii TPU am scris o poveste pe wattpad si nu stiu daca sa o mai continui. http://www.wattpad.com/story/35929501- waiting- games Puteti sa o cititi si sa- mi spuneti cum este va rog, este prima mea ...? (mai mult)
Am citit "Suge-o Ramona" si nu inteleg la ce se refera prin "a manca banane", ce e o banana?
Cate carti vati propus sa cititi anul acesta? Cate carti ati citit pana acum?
Știe cineva niște cărți despre film. Cum sunt cărțile despre fotografie, care te învață cum să faci poze reușite, etc. doar că pentru filme.
Se gaseste Cutia cu fantome de Joe Hill in format pdf?
Ce parere aveti? Va place? Sa continui?:D http://www.wattpad.com/story/29481168-domnul-s.daca va place puteti da un share pe facebook sau oriunde sa vada mai multi! Mersi mult :*
As dori nise carti (dramatice, horror) foarte frumoase si captivante
Cand va aparea in Romania cartea,, The 100,, de Kass Morgan? FUNDA:)))
Am inceput o carte pe wattpad, o poveste SF. :) sa o mai continui sau nu? http://www.wattpad.com/118330687-aventurile-lui-mary-un-musafir-nepoftit funda
Aceasta poveste este scrisa de mine http://www.wattpad.com/story/36904306- aparentele- inseala Titlul ala e deja luat si nu vreau sa fie la fel.Niste sfaturi? P.S:daca nu vreti sa cititi nu va voi obliga.Doar...? (mai mult)
Am 13 ani, sunt un cititor si chiar nu stiu ce carti sa mai citesc... Mie imi place genurile :| Horror SF Romance Fantasy Dar sa nu spuneti carti de JULES VERNE. Mark TWain, Sau Lewis...? (mai mult)
Http://www.wattpad.com/story/29481168-domnul-s Ce parerea aveti? Sa continui? Va place? Pup :*
Cine stie un site-biblioteca? Un site in care pot sa-mi faco biblioteca virtuala...sa am o lista cu cartile citite, cu crtile care vreau sa le citesc?
Merită să citesc a doua parte din trilogia Lord of the Rings dacă nu am citit si prima parte? Au legătură intre ele?
Salut recomandatimi nu conteaza genul dar sa fie ceva serios fara carti de genul "jurnalul unui pusti" si altele.
Salut.Nu cred ca se potriveste dorinta mea cu Adolescenti Insa imi cer scuze la TPU. As avea nevoie de cineva care are putin darul in a compune, eseu poezii, ganduri, sfaturi de viata si alte lucruri ce...? (mai mult)
Ce parere aveti? Sa continui sau sa ma las? http://www.wattpad.com/story/35853124-o-speran%C8%9B%C4%83-viclean%C4%83. Si cum sa am mai multi cititori? Dau funda pentru cel mai bun raspuns! Multumesc!
Helauuuu, Ce faceti? :X Vreau sa va intreb, unde as putea gasi(pe net)cele 2 carti pentru a le comanda: 1. Cum sa fii cea mai buna in toate, Juliana Foster 2. Cum sa iti fac prietene...? (mai mult)
am nevoie urgent de ajutor ...in ce opere pot regasi simbolul apei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!