Buna TPU as vrea o carte care te invata cum sa eviti regulile sa ii fentezi pe parinti chestii din astea. daca stie cineva o carte sau un site dupa care sa citesc o sa ii DAU FUNDA! :| ...? (mai mult)
Imi puteti spune niste scriitori clasici pe care i-ati citit si v-au placut?
Stiti si voi niste carti cam ca o bucla in timp, cronicile din bărbia, pulbere de stele, dar as vrea sa conțină fantezie, magie, aventura sau daca se poate trecere prin alte lumi si ar fi bine...? (mai mult)
Buna, TPU! Oare ce semnifica citatul urmator:"A numi un obiect inseamna a suprima trei sferturi din placerea pe care ti- o da un poem, placere care consta in bucuria de a ghici incetul cu incetul; Sa...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu o poezie de Paste, care sa cuprinda traditii, fara a mentiona de Iepurasul de Paste? Multumesc mult, mult!
Buna! Vreau si eu poezii pentru profesoara de franceza!
Ce carti despre comunicare cunoasteti?
Am si eu o intrebare! Stiti cumva ce a scris Ludovico Ariosto? Ca am nevoie urgenta! Multumesc mult!
Imi puteti da exemple de basme moderne? Dau funda
Precum prea bine știți, astăzi este ziua unuia dintre cei mai valoroși poeți pe care i- a avut țara noastă, Nichita Stănescu. Ce poezie care i- a aparținut acestuia v- a impresionat cel ...? (mai mult)
am o intrebare stie cineva din ce volum al romanului fratii jderi face parte aceasta secventa? Simion Jder se indragosteste de jupanita Marusca, fica unui negutator pe care jidnicierul Niculaiesi...? (mai mult)
As vrea idei. titluri de basme...inspiratie P.s nu vreau titluri de povesti
Camil Petrescu - Ultima noapte de dragoste... inspirata din Sonata Kreutzer a lui Lev Tolstoi Mara lui Slavici inspirata din Emile Zola - Visul? Ce ziceti? :D
Cum se scrie o recenzie?
Stie cineva din ce carte e fragmentul acesta? "Ea se dezbraca in timp ce trage cate un fum din tigara, arunca hainele pe jos si repeta in gand: Cand o sa fiu mare si soarele se va strecura prin perdea,...? (mai mult)
Hey am nevoie rapida de ajutor. O sa particip la festivalul Theatrum Mundin cu o piesa de teatru. Dati- mi va rog niste idei pt o piesa de teatru cu clowni sau altceva dar haios si nu cu un umor ieftin....? (mai mult)
Hei! stie cineva un roman care contine un personaj-copil? orice roman dar sa fie copil, si roman! nu nuvela sau basm sau altceva... pls?
Cum sa ciesc mai mult? Ma refer la vointa..cateva sfaturi si funda :3
Bună, TPU! Am găsit următorul citat si aș dori să aflu din ce carte este... FUNDĂ pentru cine știe! :) "- Îmi amintesc că, la Academia de Poliție, i- am pus cătușe unui tânăr inspector,...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati la 13 ani? In afara de cele cu vampiri, SF.sau de Jules Verne, nu-mi plac cartile astea.
Cum pot sa fac o fabula scurta de invatat pentru la test pntru la "Cainele si catelul"
Salut, ce cărți îmi puteți recomanda?
La 13 ani credeti ca pot sa citesc - Codul lui Da Vinci(Dan Brown) - Romeo si Julieta - Scrisoare de dragoste(Mihail Drumes) - Notre dames de Paris(Victor Hugo)? As putea sa le inteleg la aceasta...? (mai mult)
Exista carte după aventurile regelui arthur? Nu scrisă de mark Twain ( aventurile lui Hickerberry ), si nici desene. dacă da, de unde o pot cumpăra?
Vreau si eu o poezie de-alui Grigore Vieru,dar sa aiba un continut asa mai depresiv, mai trist.As vrea sa stiu daca a scris si el ceva de genu. FUNDA!
Despre ce este vorba in poema chiuvetei?
Buna! Cine poate sa imi recomande si mie poezii care se citesc cu intonatie (sa aiba mai multe semne de punctuatie)? Nu as vrea sa fie ceva de gradinita. Eminescu, Toparceanu etc. Fundita! :*
Unde pot gasi carti cu tematica gay in format pdf?
imi poate spune cineva,cum pot citi carti cu autori romani online? Este un site, si care e acela? Va multumesc!
Salutari, stiti un webstie specializat de unde pot cumpara carti fantasy scrise de scriitori precum R. A. Salvatore, Tolkien?
Ieri am citit aproximativ 35 de pagini si, ziua anterioara 30 de pagini dintr-o carte de 172 pagini.Si nu prea mai am chef de ea. Ce sa fac pentru a o termina, luni 30 martie?
Hey,TPU! Stie cineva vreun site de pe care pot cumpara cartile Divergent? Multu
Am nevoie de un rezumat complex a cărții "Fluturi" de Irina Binder. Eu am citit- o acum ceva timp si nu îmi mai amintesc eveniment cu eveniment ce s- a întâmplat. Rezumatul sa fie cât mai detaliat...? (mai mult)
Am nevoie de un comentariu cat mai mare pe asta : "Este bine sa sarbatoresti succesul,dar este mai important sa iei in consideratie lectia esecului. " Va roog, este urgent! :*
Ultimele carti de Janette Oke se gasesc traduse in Romana?
De ce este considerat Eminescu un romantic?
Te rog imi dai si mie "Nora sau balada zanei de la Balea-Lac" in totalitate?
Ceau TPU,stiti vreo carte cu povesti de viata gen,, fluturi"?
Cum vi se pare cartea Istoria lumii din preistorie pana astazi - Imanuel Geiss? E greoaie sau pe intelesul tuturor? Are si imagini reprezentative?
Aleodor imparat si Pasare maistra ce fel de basme sunt? si mai vreau exemple de basme cu animale si nuevlistice funda
Unde gasesc motivul florii albastre in poezia eminesciana? (cu exemple si titlu ale textelor) Dau funda! :*
Cunoașteți vreo carte despre cultura și tradiția țigănească? V-aș ruga ca răspunsurile să nu facă abateri de la întrebare.
Ce legende (de orice fel) v-au impresionat?
Hei era o poezie cu ceva gen " a iubi e primavara " stie cineva cum se numeste si de cine e scrisa?
Unde pot gasi informatii care sa dovedeasca faptul ca Marin Preda a valorificat in operele sale din propria experienta de viata?
stiti vreo poezie in care apare portretul fizic sau moral al lui Vasile Alecsandri inafara de cea a lui Eminescu
Heeeei Vreau sa citesc o carte despre iubire adolescentina - cand baiatul o paraseste pe fata pentru ca ea era prea cuminte si rusinoasa pentru alta care seamana cu ea, dar fata parasita primeste ...? (mai mult)
Bună Tuturor, aş vrea sa vă prezint cateva poezii create de mine, şi dacă aţi putea aş dorii şi eu sa ştiu ce parere aveţi despre ele.(Menţionez ca mi- am luat inspiraţia din evenimente trăite...? (mai mult)
:D ce carti de genul horror, thriller, mister in engleza imi recomandati? Funda :-)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!