Salut TPU! Ar trebui să citesc nuvela Distruge-mă? Nuvela influențează seria Atingerea lui Juliette?
Buna, am luat la bacalaureat notele 5-6-6. A-as putea sa dau la o materie la care am 6 si sa o maresc?, sa nu mai dau la cea care am luat 5.
Salut! Numele Levițchi are origini rusești? Dau funda!
Îmi povestiți va rog seria Regatul Spinilor și al trandafirilor pe scurt? Ma întâlnesc cu o fata în doua zile, ei îi place seria asta și eu abia acum am auzit de ea! Nu știu nimic despre seria...? (mai mult)
Bună! De ceva timp am început să citesc diverse cărți (în special cărți de dezvoltare personală sau diverse cărți de tip fantasy/mister/aventură, cărți mai mult de adolescenți). Singurele...? (mai mult)
Bună! Cum pot afla dacă se va mai tipari cartea,, Regatul spinilor si al trandafirilor"?
Cautam despre industria alimentara și am dat peste o carte interesanta Deci daca vă interesează despre capcanele, neregulile, greșelile, defectele si pericolele industriei alimentare citiți cartea...? (mai mult)
Daca mi cere caracterizarea unui personaj si eu scriu tema si viziunea despre lume, si am 400 de cuvinte, sunt sanse sa primesc cele 12 puncte?
La ce se referea Schiller cu acea "oglindă de foc" din "Odă bucuriei": Aus der Wahrheit Feuerspiegel/lächelt sie den Forscher an."?
TPU, aveți idee unde pot găsi și eu cartea asta în limba română sau măcar în spaniolă tradusă? https://www.libristo.ro/ro/carte/life- after- darkness_16394227?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw_Na1BhAlEiwAM-...? (mai mult)
Hei, TPU, unde pot găsi și eu o carte cu Vrăjitoarele din Salem? Însă aș dori una cu informații mai mult ci nu una de beletristică, deși merge și de beletristică, dar mă gândesc că acolo...? (mai mult)
Cum este intr- o bibliotecă nu am fost niciodata si vreau sa merg sa citesc dar ma intreb, pot sa iau o carte depe raft si sa o citesc pana se inchide biblioteca? Sau pot sa citesc pe gratis acolo, ...? (mai mult)
Buna ziua, am o intrebare despre gramatica, nu imi dau seama exact cum este corect din punct de vedere gramatical si incerc sa primesc raspuns aici. Care este varianta corecta a propozitiei: Acesta se...? (mai mult)
Ce valoare va aduce arta de orice fel in viata?
Am citit "Colectionarul" de John Fowles saptamana asta. Oficial o sa- l declar ca fiind romanul meu preferat, e de o profunzime pe care nu am mai vazut- o nicaieri. Pentru ceilalti care l- ati citit, ...? (mai mult)
Poate cineva sa ma ajute sa găsesc o carte nu știu autorul dar îmi aduc aminte ceva din eu e vorba de un profesor de educație sexuala care se îndrăgostește de un elev un baiat pe nume kei sau ceva...? (mai mult)
Oare a fost tradus Beowulf în română?
Salut TPU! Pe ce site pot găsi toate super edițiile din Pisicile Războinice în engleză?
Bună, ce cărți/manunale îmi recomandați să-mi cumpăr în anul I la facultatea de asistență socială din Suceava?
E proasta intrebarea, dar pot pune virgula dupa etc? adica "etc,"?
Cine a citit cartea Fetele Dispărute de Claire Douglas, și ce părere aveți despre ea?
Ce vedeți atât de frumos la Harry Potter? E o carte plictisitoare cu o lume plictisitoare, eu nici nu pot sa ma uit la ea, cum puteți sa citiți asa ceva când Stapanul Inelelor, Cantec de gheata...? (mai mult)
Bună! Ați citit vreun volum din seria Winston de Frauke Scheunemann? Cum vi se par cărțile din serie? Mie mi-au plăcut enorm!
Hej! Am si eu o intrebare. De unde pot face rost de urmatoarele doua carti in format pdf? Winston: La vanatoare de fantome Winston: blestemul pisicii faraonului Ambele carti scrise de Frauke Scheunemann. ...? (mai mult)
Ce părere aveți de cartea Trezește Geniul din tine de Ozan Varol? Cine a citit- o? Păreri? Ce efect a avut asupra voastră? V- a motivat? V- a ambiționat? V- a schimbat viața? Merita sa o incerc?...? (mai mult)
Bună Ziua tuturor, am venit aici să pun o intrebare: De ce toată lumea se plânge că "doamne, n- am luat bacul"? Până la urmă, ne uităm în oglindă și tot oameni suntem, nu ne transformăm...? (mai mult)
Voi cum decideti ce carte sa cititi? Dupa titlu? Dupa ce scrie pe spate? Dupa recomandari de la alte persoane? Dupa ce zic celebritatile?
Buna ziua, daca am picat bacul la o materie si vreau sa il dau in toamna, trebuie sa dau si competentele sau doar bacul la acea proba?
Cum vi s-a parut Anna Karenina?
Ce părere aveți de cartea The Greatness Mindset a lui Lewis Howes tradusă în română ca Deblocheaza- ti puterea uimitoare a minții tale la editura Bookzone? Te motiveaza cartea cu adevărat să...? (mai mult)
Buna ziua / seara, la bac am luat 5.40 (Română) și am făcut contestație, oare am șanse să îmi crească până la 5.65 cât îmi trebuie mie sa iau bacu'? Mulțumesc anticipat!
Urgent! A pierdut codul de la rezultate bac, trebuie sa ma duc sa l iau de la școală de proveniență sau la școală unde a m dat bacul?
Salut TPU! Ce inseamna in tiganeasca "te hasma lestar", stiu ca este ceva o injuratura, dar nu stiu traducerea exacta. Sa imi traduceti ce inseamna va rog. De asemenea, ce injuraturi in tiganeasca...? (mai mult)
Bună! Mâine am încheierea mediei( nu am avut suficiente note) examenul este doar scris sau și verbal? Mulțumesc anticipat!
Merita citita Biblia?
Salut TPU! Îmi poate spune cineva ce fel de carte este Aventurile unui tânăr naturalist de David Attenborough? Este genul de carte fără dialog?
Ce carti bune și ajutătoare pentru a învață engleză stiti? Încât sa dea un rezultat.
Salutare, se poate consideră semn distinctiv faptul ca am subliniat unde am scris "Subiectul "1" Subiectul "2" și Subiectul "3" la bac?
Salutare, la bac am subliniat unde am scris "Subiectul 1" "Subiectul 2" și "Subiectul 3". Se poate considera semn faptul ca am subliniat?
Salutare, la BAC am subliniat unde am scris "Subiectul 1" "Subiectul 2" și "Subiectul 3". Se poate consideră semn faptul ca am subliniat?
Cum sa invat engleza? Ce recomadanti toate costa insa nu toti isi permit... Am incercat doulingo dar fara niciun rezultat, incat sa reusesc sa fac conversatie sa leg cuvintele intre ele.
Aş dori și eu o listă de cărți de citit (cărți de aventură și, sau S.F)
Salut! Am o întrebare urgentă referitoare la cărți pentru cunoscători. Exista vreo legătură între seria "Inelul Vrajitorului" de Morgan Rice și, "Stăpânul Inelelor"? Cum ar veni, ca Stăpânul...? (mai mult)
Buna. Cui ii plac poeziile... Este o poezie, mai lunga, despre o mama care își crește singură copilul. Casa lor cred că e pe un deal. La un moment dat parcă se întoarce tatăl lui, dar nu îmi...? (mai mult)
Eu nu am reușit niciodată sa citesc o carte întreaga! Am încercat dar de fiecare data ma plictiseam, in plus eu față de alți autiști nu am hiperlexie și nu pot citi repede! Citesc destul de încet!...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă la bac se cere "Particularități ale unei nuvele studiate" fără a se menționa autorul sau secolul în care a apărut asta înseamnă că se putea scrie "Moara cu Noroc" sau "Lăpușneanu"?...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda cărți despre Robin Hood sau legendele arthuriene? Dacă se poate cu personaje mai puțin cunoscute!
De ce în anumite limbi litera s în poziție intervocalică se pronunță z?
Salut! Are cineva carti de stephen king sau jules verne de donat sau vandut la pret mic in Buzau?
Cât de motivațională poate fi o carte motivațională?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!