Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 27 Noiembrie 2024 sunt:
Puteți să îmi spuneți ce înseamnă expresia fug de - ai vremii dinți?,, Magistrați, împărați, magnați / Președinți, fug de - ai vremii dinți. "
Ce vlogari sau blogari care posteaza despre carti SF stiti?
Vreau sa scriu o carte SF, dar nu stiu ce subiect sa aiba. Nu stiu cum sa o scriu. Vreau sa o scriu in engleza, dar cu engleza a probleme cu gramatica. Postam pe un forum si primea observatii. Cateva...? (mai mult)
Care sunt autorii voștri de ficțiune preferați și cam ce ați citit de ei? Ai mei sunt (în ordine aleatorie): 1. Jules Verne (1828- 1905; am citit patru romane ale sale: "O călătorie spre centrul...? (mai mult)
Ce blogari sau vlogari cititori de carti SF cunoasteti?
A returnat cineva carti luate de pe elefant.ro si imi poate spune cum a procedat exact, daca i-a fost aprobat returul si cat timp a durat pana si-a primit banii? Multumesc
Salut TPU. As vrea sa stiu daca mai sunt si alte carti pe asemanatoare cu cartea Puterea obisnuintei, sau carti pe subiectul din carte, formarea deprinderilor. Sper ca asta e categoria la care trebuia...? (mai mult)
Cine are enciclopediile cu Pământul și Universul de la Lidl care le-au avut în vânzare de Crăciun? Cum vi se par? V-au folosit.Tocmai le-am luat și eu
La ce ajuta meditația? Poți să îți vindeci sau ameliorezi mintea cu ea?
Salut, am nevoie de ajutor, am citit o carte anul trecut dar nu mai tin minte cum se numeste, era vorba de oameni care erau blocati in casa din cauza perioadei, nu aveau voie sa iasa, li se dadeau...? (mai mult)
Vreau să învăț putina medicina, pe cont propriu strict pentru mine și familie, sa știu mai multe despre Corpul Uman și despre viața.Dar cum fac asta? Mai întâi citesc 2 cărți ce le am deja...? (mai mult)
Cum se face un eseu am mult de scris la chimie dar nu vreau ca referat va rog?
Salutare câte capitole are Corul leilor?
Explicati urmatoarele notati: C1 Sn10 Zn2 Cu Sn 10 Si5 C13 An 30 ma poate ajuta cineva?
Bună TPU! Ma plictisesc și m- ar ajuta enorm dacă mi- ați putea spune ce sa mai citesc. Ps: sunt fata am 14 ani și citesc orice gen de cărți Dacă îmi puteți spune și dacă voi ați citit-...? (mai mult)
Cine a scris poezia,, Altă dată și acum,,
Bună! As pori sa știu ce sa mai citesc. Am 14 ani sunt fata și citesc orice gen de cărți Mulțumesc!
Salutare La adresarea unei întrebări de către cineva la mai multe persoane. De ex. - Este cineva prin București? Ce răspuns vei da tu. 4 exemple mai jos. (Eu, nu.) SAU (Eu nu.) (Eu,...? (mai mult)
URGENT! Trimiteți-mi baremele de la testele 8 și 16 din culegerea de EN clasa 8 de la Booklet!
Exista site in română in care poti sa incarci carti scrise de tine si ceilalti sa le critice?
Hei :) A citit cineva "Obstacolul este calea" de Ryan Holiday? Dacă da, ce impresie va lăsat această carte? Va ajutat în vreun fel?
Ma puteti ajuta cu un paragraf in engleza in care sa se foloseasca present simple g present continious?
Buna TPU. Imi puteti recomanda,va rog, carti despre traumele copilariei si acum acestea afecteaza viata de adult? Multumesc!
A citit cineva romanul In Ape Adanci de Paula Hawkins? Sunt singurul care l-a considerat foarte prost gandit?
Buna seara, imi puteti recomanda niste carti cu smut si poveste misto de pe wattpad?
Buna, TPU. Puteți să- mi recomandați și mie niste cărți cu o poveste care te face sa te gândești mult la ea? Gen, una plină de misteri... Cărți lungi, scurte, vechi, noi, cum o fi... doar...? (mai mult)
Buna, TPU. Puteți să-mi recomandați și mie niste cărți cu o poveste cu multe mistere? Mersi.
Aliaje neferoase dupa natura de baza ma ajuta cineva ce inseamna asta?
Ce părere aveți de următoarele cărți? Care merită cumpărată? Te iubesc pe nevăzute- Alina Ilioi Destine la limită- Katie McGarry Cărțile - Dama de treflă - Alekzandre - A. Stephanie ...? (mai mult)
Salut! A-ți citi o carte cu titlul "Tacticile Absolutului"? Credeți că e un titlu atrăgător?
Salut! Vreau doar sa stiu, a-ti citi o carte cu titlul "Tacticile Absolutului"?
Care sunt cărțile care v-au plăcut cel mai mult și pe care le-ați reciti?
Vă place să citiți? Când ați citit ultima oară o carte cap- coadă? Eu ultima carte cap- coadă am citit- o acum vreo 8- 9 ani. Nu mi- a plăcut deloc să citesc, dacă am citit 7- 8 cărți la...? (mai mult)
Câte pagini pute-ți citi dintr-o dată? Câte pagini pute-ți citi fără pauză? Câte pagini pute-ți citi într-o zi? Cât de repede pute-ți citi?
Hei! Știe cineva dacă seria de cărți a lui C.S. Pacat, Captive prince este tradusă în română? Eu nu am găsit și am citit prima carte în engleză, dar întreb totuși, poate știe cineva.
Cum pot anula o comanda pe bookzone?
Bună, am început să scriu o carte. Cartea, încă este în curs de scriere, încă nu este gata complet. Am scris abia 5 capitole, dar aș vrea să aibă peste 10. Cartea este despre doi adolescenți...? (mai mult)
Imi puteți recomanda cărți de citit?
Gasesc cele 5 carti alese de Bill Gates traduse in română?
Pentru cei care au citit "Minuata lume nouă" (1932) a lui Aldous Huxley: nu vi se pare că și societatea noastră se aruncă cu capul înainte în această distopie? De ex: în roman, Henry Ford este...? (mai mult)
Salut. Imi dati niste exemple de mesaje dragute pentru o fata, de craciun?
Este cineva din Filiași care citește? Am niște cărți noi, care pentru mine nu mai prezintă interes. Sunt cărți youngAdult și vreau să le dau mai departe.
In ce ordine trebuie sa citesc cartile lui megan maxwell (am 7 volume) EU SUNT ERIC ZIMMERMAN vol1 EU SUNT ERIC ZIMMERMAN vol2 CERE MI CE VREI CERE MI CE VREI acum sau oricand CERE MI CE VREI sau ...? (mai mult)
Carti bune (mister, thriller)?
Dacă vă apucați să citiți o carte şi parcurgeți o parte din ea,dar apoi vă dați seama că nu e genul vostru, ce faceți? Renunțați la ea sau o terminați?
Am nevoie de ajutor cu niste titluri de carte sa ma inspir din ele. Povestea suna pe scurt scurt, cam asa - O tanara departe de realitate si mereu in suferinta doreste sa se omoare, se intamneste cu...? (mai mult)
La eseul Tema si viziunea despre lume in O scrisoare pierdura de I L Caragiale, la tipul de comic, la comicul de nume : scriu toate numele si ce semnifica? (toate prin TOATE perspnajele). sau scriu 3-...? (mai mult)
Buna! Mi- a dat profa la pregatire la romana un fragment dintr- un text al carui nume nu- l cunosc, insa e super si mi- as dori foarte mult sa citesc respectiva carte. Nu mi- a venit ideea s- o intreb...? (mai mult)
Bună! Caut denumirea unei cărți citite în copilărie. O carte despre o fata firava pe nume Miri care avea o sora Magda și locuiau impreuna cu tatăl lor pe un munte unde el lucra în cariera de piatra...? (mai mult)
Salut Ce ar înseamnă cuvantu "COCOMÂRLĂ"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!