Cand ai cumparat ultima data o carte? Care a fost aceea? Mai cumpara oamenii carti in ziua de azi?
Ofer funda, voturi sau ce doriti voi, dar am nevoie de o parere http://www.wattpad.com/111043287- annabella- capitolul- 10 Ce credeti? Cine a mai scris si se pricepe sa- mi explice daca trebuie...? (mai mult)
Cine e fan Agatha Christie? Care sunt cartile preferate?
Unde pot citi misterul camerei galbene?
Salut.Ce parere aveti despre carte Sa ucizi o pasare cantatoare de Harper Lee? Merita citita? Nu vreau Copy Paste.
Unde gasesc cartea Extazul lui Gabriel de Sylvain Reynard in format pdf?
Imi spuneti cateva site-uri de facut compuneri la limba romana? Dau funda
Care este functia sintactica a cuvintelor,mai mici, pe care, cara
Cine este autorul/autoarea romanului " Mandrie si prejudecata"? Si inca ceva, e frumos romanul? Merita sa il citesc?
Am nevoie URGENT de Baltagul in format electronic! (nu rezumat, cartea integral, macar ultimul capitol)
Hei TPU,unde pot citi finalul sau toata cartea Suge-o Ramona? Am citit-o dupa sait-ul official dar sunt curioasa de sfarsit, unde o pot citi gratis toata?
Expresii frumoase de toamna.
Hey dragilor :*am si eu o intrebare.Am o matusa care are implineste 31 de ani.Tin foarte mult la ea si am luat- o mereu ca exemplu de viata.Ea mi- a zis ca tot ce isi doreste de ziua ei este o carte aleasa...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie o propozitie care sa contina cuvintele,,independenta" si,, otomani"
Stiti de unde pot lua Baltagul? Am nevoie please! :(
Hey, TPU, nevoie URGENTA! :D As vrea sa imi cumpar niste carti noi. Am 11 an isi nu sunt prea mica pentru cartile pe care le cer! Ok, imi plac cele cu aventura si drama si cele cu vampiri, varcolaci...? (mai mult)
Acum puțin timp am citit o carte, "Inimă de cerneală". Am aflat că mai sunt doua cărți, "Inkspell" și "Inkdeath". Cele două cărți sunt traduse în română? Dacă da, la ce librării din...? (mai mult)
Bună,a citit cineva microromanul,,Doc,, dacă da, merită citit, e interesant si cam cate pagini are?
Hei! Caut si eu niste carti gen Ingerul noptii si Instrumente mortale. Ador sa citesc fictiune, dar m- am plictisit de vampiri si vrajitoare. (de preferat carti cu ingeri/nefilimi sau cu de toate) ...? (mai mult)
stiti cumva care este semnificatia versurilor Tarmul s- a rupt de mare si te- a urmat/Ca o umbra, ca un sarpe dezarmat? Sunt din poezia Viata mea se ilumineaza de Nichita Stanescu. Va rog sa ma...? (mai mult)
Cate pagini are Ucigasul ABC de Christie? Eu stiam ca in jur de 250, dar am downloadat- o in pdf si are 126. Si nu sunt sigura ca e toata cartea, desi am dat la ultima pagina si scrie SFARSIT. :))...? (mai mult)
Vreau si eu niste exemple de enunturi fragmentate. FUNDA!
Buna prieteni! Mie imi place foarte mult sa citesc si as dori sa stiu lista cu cele mai interesante si bune carti care ar merita citite! Multumesc!
A mai citit cineva Daca as ramane de Gayle Forman? Puteti sa imi spuneti despre ce este vorba? ( vreau raspunsuri de la o persoana care a citit cartea). Vreau argumente pro sau contra citirii acesteia...? (mai mult)
Ce rol are Mitrea din BALTAGUL de Mihail Sadoveanu? Sau mai degraba cine este Mitrea?
Stie careva inkul cu versiune in romana a poemului The Tempest de William shakespeare? funda
Vreau povesti de groaza noi (2014-2015) nu conteaza daca sunt adevarate sau nu. Dau funda!;)
Cine poate sa imi dea versurile de la doina "Foaie verde, fir mohor"?
Stiti un site unde pot sa citesc carti online gratis?
imi spune-ti niste site-uri unde pot citii carti online?
Cand apare volumul III din cartea Fluturi?
E cineva pe aici fan al seriei Dune? Eu acum citesc primul volum si chiar nu am cu cine sa vorbesc despre el.
Cine are Wattpad? Daca da ce carti aveti? Mi-ar placea de dragoste dar nu gasesc ceva interesant decat doua sau trei pe care le-am citit a mia oara.
De ceva timp la scoala, la ora de romana profesorul ne vorbeste despre operele lui Camil Petrescu, in special despre Patul lui Procust. V- as ramane dator daca m- ati ajuta sa inteleg cat...? (mai mult)
Hei :) Cum as putea incepe o carte pe wattpad? Pentru cei care nu stiu, wattpad este o aplicatie in care poti scrie carti.Va rog dati- mi niste idei pentru un inceput, sa fie pentru adolescenti.Dau...? (mai mult)
vreau si eu un site unde poti citi carti online! Care este cel mai bun site cu carti de dezvoltare personala?
Hei :), imi poate recomanda si mie cineva niste carti frumoase?(de dragoste, de preferat contemporane). Am citit " Anna si sarutul frantuzesc", "Chimie Perfecta", "Destine la limita", "E usor sa te...? (mai mult)
http://www.wattpad.com/user/AndreeaMdlina2#! Ce parere aveti? Sa continui, sau sa ma las? Follow me daca vreti! Astept sfaturi! Multumesc! Dau funda!! :o3 :o3 :o3
Buna, sunt incepatoare pe wattpad si am scris o carte: http://www.wattpad.com/myworks/34688092- doua- suflete- ranite Poate e prea directa actiunea, nu stiu sigur. Daca o cititi si va place sa- mi spuneti,...? (mai mult)
TPU! Imi dati si mie rezumatul de la 'Insemnarile unei pustoaice 4 '? Va roog!
Heei, imi puteti arata poezii compuse de voi? funda... pentru cele mai multe si mai frumoasa :)
Privesti sentimente, dar nu poti sa le atingi Cand gura- mi sopteste cuvinte straine, Si sunetul lor rup bucatele din tine. Accepti dragostea, dar inca nu stii sa oferi, Si gandul nebun, te face...? (mai mult)
Hei, TPU! Stiti cumva carti sau filme/seriale care sa aiba ca subiect istoria Chinei in perioada dinastiei mongole Yuan? Multumesc anticipat!
Care imi poate da "biletul de dragoste" al lui Ticotescu, din "O scrisoare pierduta" de I. L. Caragiale!
În ce basm eroul capată o înfățișare noua?
Imi puteti recomanda cateva carti interesante pe care le-ati citit si v-au placut foarte mult?
In ce carte a spus Oscar Wilde "Daca promiti că nu intarzii prea mult, te voi astepta aici toata viata."?
In ce basm eroul găsește o comoara?
Poezii despre delfini
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului