Imi puteti spune carti pentru andolescenti? P.S. Nu vrea carti de genul celor cu vampiri sau varcolaci si/sau de dragoste.
Salut, stie careva niste carti asemanatoare cu: "Diavolul este politic corect" sau "Fahrenheit 451" (Carti care ne spun despre lumea in care traim si se face o idee despre cum o sa fie lumea in urmatorii...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi cartile din seriile Divergent traduse in limba romana? Daca da dati-mi link.
Exista poezii fara rima? Cel mai bun raspuns primeste funda.
Hey ce faceti? Am scris a 2 a carte pe wattpad.Se cheama Doua suflete ranite.M- as bucura daca ati vrea sa o cititi sa sa- mi spuneti niste pareri. http://www.wattpad.com/story/34688092- doua- suflete-...? (mai mult)
Salut. As vrea sa ma apuc de citit, puteti sa-mi recomandati o carte care merita sa fie citita?
Cum incepe cap 7 din 'Viata ca o prada" de Marin Preda.
Vreau sa scriu o carte pe Wattpad si nu prea stiu despre ce. Aveti vreo idee depre ce as putea scrie si ce titlu sa-i dau? (P.S. vreau sa scriu una de dragoste). Multumesc anticipat :* :*
Ce cari legate de holocaust im recomandati?(as refera ceva in genul baiatul cu pijamale in dungi` sau `se numea sarah`)
Buna...imi poate spune cineva un site cu date despre Lucius Sergius Catilina, am cautat pe wikipedia dar nu au avut nimic in romana.
Am nevoie de voi. Imi lasati o parere sincera la cartea mea de pe wattpad? http://www.wattpad.com/story/29747765-imn-na%C8%9Bional
Salut tuturor, am nevoie de un monolog din momente si schite care sa il pot prezenta ca si pe o sceneta, cu o tinuta si tot ce trebuie din momente si schite, multumesc
Exista o carte Avatar: Legenda lui Aang dupa care a fost inspirat serialul? Daca da unde pot sa o gasesc? Daca nu macar exista o carte de benzi desenate dupa serial pe care, iarasi, unde as putea sa ...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cate carti sunt in total in seria Percy Jackson si Olimpienii? Va rog, trebuie sa stiu urgent.
Carti pe wattpad perverse? de preferat terminate sau macar peste 40 de capitole sa aiba
Hey! Mi-am facut cont pe Wattpad si ma intrebam daca pot face o carte prin colaborare cu cineava! Si cum pot face carte prin colaborare, daca se poate? Dau funda pentru cel mai bun raspuns! Mersi!
De unde pot cumpara/comanda cartea Steven Weinberg Visul unei teorii finale?
Știe cineva vreo carte online cu legende despre vampiri și chestii de genul? Care sa para totuși reala. MULȚUMESC! Dau fundă, btw :*
Da-ti va rog un titlu pentru o carte cu poezii despre mama.
Idei de compuneri SF?
In cartea Divergent, Beatrice (personajul principal) in ce facțiune intra ca eu tot nu am înțeles. Funda!
Ce parere aveti de cartile scrise de John Green: Sub aceeasi stea si Catand-o pe Alaska? Vreau sa le comand de pe internet si nu stiu sigur ce sa fac:))
imi recomandati si mie ceva carti bune si care merita citite? Tin sa mentionez ca sunt in clasa a 9a, filologie si am 16 ani. Imi plac cartile de dragoste, sf, aventura etc. Am citit deja...? (mai mult)
Cine are cont pe wattpad? :) Daca aveti cautati:It's always too late.Cititi-mi povestea :) As vrea sa vad si eu daca aveti povesti :) Dau funda daca imi cititi povestea si imi dati un vot :)
Daca se poate imi poate da un lunk sau povesti despre vraja mareului nord prima si a doua parte va rog? DAU FUNDA VA ROG DAR REPEDE?
Unde pot sa gasesc descrierea Cantec de dragoste de Mihail Sadoveanu?
Vreau cateva poezii dragute si scurte in franceza, se poate, fundita! Multumesc :*
Imi puteti spune Unde gasesc prezentarea operei,, paul si virginia,, de bernardin de saint pierre? Ofer funda
Un text asemanator cu,, Doua loturi" de Ion Luca Caragiale..VA ROG! Dau funde :)
Cine a scris cartea „Flori de portocal"?
doresc sa trimit o compunere la un concurs, va place: COPILARIA Cine ar fi creazut vreaodata ca amintirile pot dainui in mintea noastra ca un gand ...? (mai mult)
Vreau sa scriu o carte dar nu stiu despre ce sa scriu.Despre prietenie (cea mai buna prietena a mea) sau despre magie (gen: Harry Potter )? va rog spuneti- mi care e mai interesanta dintre cele...? (mai mult)
Hei, cine poate sa-mi recomande ceva carti fantezie de citit? :3
Heii, TPU! Ați citit cartea "Huliganii" de Mircea Eliade sau "Isabel și apele diavolului", scrisă tot de el? Dacă da, v- au plăcut? Eu m- am apucat de "Huliganii" dar parcă imi e foarte greu să...? (mai mult)
Pot sa gasesc un pachet de carti Bicycle la librarie? Cu ce pret?
Asta e pentru cei care citesc, sa zicem... am nevoie de pareri sincere in legatura cu o poveste de- a mea de pe Wattpad. http://www.wattpad.com/story/3783201- my- criminal- i- the- begining accept ...? (mai mult)
Cand apare Cartea Captived by you scrisa de Sylvia Day, volumul 4, in limba romana, format PDF. Multumesc
Va rog mult de tot sa ma ajutati! Stiti cumva unde as putea gasi cel putin una din cartile acestea in romana? DAU FUNDA CELUI CARE IMI GASESTE CELE MAI MULTE IN ROMANA! - Liber logaeth ...? (mai mult)
Afara- i frig si inorat Iar eu ma tai cu lama Cu ochii plini de lacrimi Cu mana sangerand Ii scriu scrisoare mamei Si scriu ultimul rand... Mama, viata e prea grea Fara tine e tare rea Inima- ...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati in genul Crima si pedeapsa sau Mizerabilii in care personajul principal are un conflict interior puternic dar care pana la urma razbate prin toate greutatile vietii, gen Jean ...? (mai mult)
Ofer funda! Este cineva care a scris o carte? Sau o poveste pe Wattpad? Spun asta pentru ca, eu am inceput sa scriu o poveste.O colega m- a sfatuit ca prima data trebuie postata pe Internet, insa...? (mai mult)
Scriu pe wattpad o,, carte,,.Nu prea ma pricep sa scriu asa carti deci vreau sa vad parerea voastra. http://www.wattpad.com/story/34106840-the-black-shadow Sa o continui?
Stiti cumva unde as putea gasi cel putin una din cartile acestea in romana? DAU FUNDA CELUI CARE IMI GASESTE CELE MAI MULTE IN ROMANA! - Liber logaeth http://www.ocult- ro.com/2014/08/luciferianism.html ...? (mai mult)
Care este opera voastra preferata, in proza, studiata la scoala?
Care dintre cărţile scrise în anii noştri credeţi că vor ajunge în manualele de liceu peste câteva decenii?
Nu stiti site-uri unde se pot publica povesti/povestiri?
Am 14 ani si imi place sa citesc. Ador cartile politiste si am citit o multime da carti scrise de Agatha Christie. Imi plac si cartile de fictiune, aventuri. Ce imi recomandati? Dau funa celui care...? (mai mult)
Cine poate sa îmi dea versurile poeziei Despre castani de George Țarnea?
Salut.Am primit o carte cadou:"Harry Potter si talismanele mortii".Din cate am citit pe net e ultima carte din seria Harry Potter. Voiam sa ma apuc sa o citesc dar dupa m- am gandit ca poate degeaba o ...? (mai mult)
Am citit ieri "Infernul lui Gabriel" si bineinteles, mi- a placut la nebunie. As vrea citesc si a doua parte, insa nu o gasesc online, in romana. Ma poate ajuta cineva cu un link sau niste informatii? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!