Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 28 Februarie 2025 sunt:
Am citit ieri "Infernul lui Gabriel" si bineinteles, mi- a placut la nebunie. As vrea citesc si a doua parte, insa nu o gasesc online, in romana. Ma poate ajuta cineva cu un link sau niste informatii? ...? (mai mult)
VA rog frumos recomandat-imi o poezie in limba franceza despre primavara cu rima
Salut.ajutati- ma va rog. Autorul Igor Vieru a scris poezia O mama prea buna si nu o gasesc pe internet. Am nevoie numaidecit de versurile acestei poezii. Va rog vrumos cine stie unde pot gasi poezia sau...? (mai mult)
TPU! Voua ce genuri de carti(romane) va plac? Despre ce ati dori sa cititi? Despre ce este vorba in romanul vostru favorit?
As dori niste carti politiste, imi puteti recomanda una, sau mai multe? :) Multumesc anticipat!
Dati-mi si mie va rog "Reteta Dragostei" va rog frumii :)
Salut.Care stiti daca exista cartile traduse din seria Zombie Fallout de Mark Tufo? As vrea sa le citesc in romana..As putea sa le cumpar si in engleza dar ar costa o avere si ar trebui sa astept vreo ...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati uin link cu confruntarea dintre Poseidon si Atena?
Ce targuri de carti vor avea loc in Brasov anul acesta?
Imi puteti spune care e seria/cartea voastra preferata si spuneti-mi de ce v-a placut. Dau FUNDA! Multumesc anticipat!
.am asa o intrebare..imi place istoria si vreau sa stiu ceva informatii..cine stie parerea istoricilor rusi despreanexarea basarabiei? Mersii..astept raspuns. Funda
, stiti cumva daca a aparut cartea Soarele de la miezul noptii de Stephenye Meyer in limba romana? si daca da, atunci de unde o pot achizitiona?
Dați-mi vă rog niște opere literare ce descriu Bucureștiul din trecut, în special în secolul al XIX-lea sau XX.
Cine a scris "Jurnalul Sofiei"?
Hei! Vreau sa imi sugerati niste carti, care v- au impresionat. Care v- au facut sa nu le dati jos din maini. Vreau ceva dupa care sa tanjesc sa aflu sfarsitul, dar si sa plang ca se termina. Ceva de...? (mai mult)
Hey TPU! Puteti sa-mi spuneti si mie o poezie de ziua indragostitilor in engleza copusa de voi? A cui e mai frumoasa primeste funda!
De unde pot downloada carti din colectia chic?
Stiti cumva niste carti gen Oscar si Tanti Roz, sau ca Mecanica Inimii?
Stie cineva daca cartea Divergent are numa 3 volume, sau mai este si un bonus pe langa?
Cine imi da un link de unde pot comanda Morometii volumul 1? Dau funda :*!
Buna! Intrebare pentru cei care compun poezii(bune)...Cum o faceti? In proza scriu bine dar la acest capitol nu prea ma pricep, probabil imi scapa ceva si nu imi dau seama exact ce.
Cine imi poate da un link in care sa gasesc povestea mita (lupul) de m gh ciubotaru
Ce parere aveti despre cartea "Insemnarile unei pustoaice"?! Fara comentarii fara sens, pur si simplu povestiti-mi impresia care v-a lasat-o aceasta carte.
Asi dori si eu scenariul cu replici din piesa de teatru Lacheul şi Alteţa Sa, jucata de Coca Bloos şi Horaţiu Mălăele! M-ati putea ajuta va rog frumos?
Unde pot gasi cartea "Twenty-one Balloons" online si tradusa? Macar in engleza. Scuzati categoria ^^
Va rog sa-mi scrieti o poezie hazlie despre trei batrini
Ce se face la un club de carte?
Am o pasiune in mine care nu pot sa o opresc, anume: scrisul de versuri. Am nevoie de pareri, critici etc. Apropo, stiti un program bun in care sa- mi inregistrez vocea si sa o editez? Aici...? (mai mult)
Îmi puteți spune si mie când apare carte a șasea din seria Instrumente Mortale? Dau funda :*
Imi place sa compun versuri. Ce parere aveti? 1. Multumesc! Multe am sa va spun, dragii mei parinti, Unu: stiu ca am fost un copil cu probleme, nu ma mintiti, Leapsa nu ma jucat ...? (mai mult)
Care sunt cartile tale preferate? Top 5. :D
Stie cineva saitu- ri de unde sa citesc carti in format pdf? as vrea sa gasesc cartea asta Iubeşte la timpul prezent – Gina Lake....va rog ziceti- mi saitu- ri sau daca stiti unde gasesc sa pot citi...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi volumul 5 din seria Fetele Gallagher? Am cautat online cartea, dar nu am gasit-o.
Simsii pot face copii singuri? (Ca sa intelegeti la ce ma refer va dau un exemplu: Incep un joc cu 2 fete. Le marit pe amandoua. Pe una o pastrez si pe una o dau afara cu sotul ei cu tot. Aceea care a...? (mai mult)
Buna imi spuneti va rog o poezie pentru mama?
De unde pot citi online cartea "D-l Goe..." (toata) de I.L. Caragiale?
Imi doresc foarte mult sa achizitionez o carte numita Structura, sinteza si reactiile compusilor organici, editura Tehnica, autori Iosif Schiketanz si Eugeniu Mihai, dar nu o mai gasesc pe internet,...? (mai mult)
De ce este bine sa citim literatura fantastica?
Am si eu o intrebare: Daca pentru scoala trebuie sa citesc romeo si julieta iar eu am o carte in replici cu romeo si julieta, e buna sa o citesc pe asta?
Puteti sa imi recomandati niste romane foarte bune psihologice scrise de Lev tolstoi si Feodor Dostoievski?
Știți cumva când apare al patrulea volum Percy jackson batalia din labirint în romana? Și de pe ce site o pot cumpăra? Ofer funda!
FUNDA! Va rog, da.ti.mi un site unde sa gasesc povestirea "Balta Alba" integral. Dar fara sa descarc vreo aplicatie caci nu am memorie. Multumesc anticipat.
Hei, TPU! Cu ce basm popular romanesc as putea ascocia cele 2 reclame: Izvorul Minunilor : https://www.youtube.com/watch?v=OXBLbV9rn4E&hd=1 Red Bull -...? (mai mult)
Puteti sa imi dati si mie niste site-uri de unde as putea lua niste carti? M-ar interesa sa achizitionez o culegere pentru chimie!
Imi puteti spune un text care sa fie descriere literara in versuri?
Mai stie cineva scriitori gen Dan Brown?
am scris 3 poezi si nu mi- e cam rusine sa le arat cunoscutiilor, uitati- le: Prima: 1.Viata trecatoare Pe langa nori negri Se varsa mania, furia, tristeata Pe chipul tau trist se ...? (mai mult)
Stie cineva din ce carte e poza asta? http://40.media.tumblr.com/a0a9d298dd1ee0ed87f1ad7c4a841270/tumblr_mxagp7WlE81stkbzvo1_500.jpg
Cele mai bune 10 carti pe care le-ati citit vreodata(puneti si varsta voastra in paranteza).
Am seria Amurg si seria Jurnalele Vampirilor. Ar dori cineva sa le cumpere evident mai ieftin decat in magazine? Multumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
aNiMeLifEMAL2050 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!