vreau si eu paragraful unde este descrisa camera Otiliei din Enigma Otiliei de G. Calinescu...sau pagina din carte! va multumesc :*
Ce carti stiti? (Am 14 ani)
Cine imi poate spune si mie titluri sau autori de carti cu povesti despre vamipiri/spirite/alte creaturi sau povesti de dragoste? :3
Am nevoie de schite (care sa nu fie de Caragiale) de doua persoane. Please HELP ME :3 Dau funda! :)
Îmi puteţi spune şi mie ordinea cronologica a cartilor lui John Green? Şi îmi mai puteţi recomanda alte cărţi pentru adolescenţi? Va mulţumesc mult!
Buna! O introducere intr- o mica poveste. Ce parere aveti? Fara jigniri, va rog! DACA AM GRESELI DE ORTOGRAFIE, VA ROG SA- MI SPUNETI CARE SUNT! Merg, merg si merg. Toti se uita ciudat la mine...? (mai mult)
Stiti cumva grupuri pe facebook in care poti gasi carti pdf gratis? Grupuri in care membrii sa schimbe ebook-uri intre ei? Multumesc anticipat!
Buna seara TPU! La scoala ne- a dat sa citim "ROMANUL ADOLESCENTULUI MIOP", dar cartea e compusa din Vol I : Romanul adolescentului miop si Vol II : Gaudeamus. Trebuie sa citesc primul volum sau...? (mai mult)
Cum as putea publica o carte? Care sunt pasii necesari?
Unde gasesc "Codul bunelor maniere"? In format pdf, de descarcat sau online.
Buna! As vrea o idee despre o poveste. Adica despre ce as putea scrie o povestioara micuta. Ideea cea mai buna si care imi place cel mai mult primeste FUNDA
Hey! Am de realizat un proiect in care trebuie sa ecranizez o piesa de teatru in maxim 20 de minute de film. As dori niste piese care sa se incadreze in limita de timp. Un exemplu poate fi: O noapte furtunoasa...? (mai mult)
As dori sa imi spuneti va rog frumos la ce persoana se scrie o carte?
Imi puteți da niște poze in legătura cu "Mara" de Ioan Slavici, pe Google nu am găsit...
Are cineva idee unde pot gasi a 10a carte din cadrul Cronicilor Wardstone? (Sangele vraciului) Mersi
Neata! Luase mama de la un targ de carte din Brasov o carte foarte faina despre monarhii istoriei, adevarul despre ei, despre domniile lor, erau si Carol al IX- lea, si Hitler etc, doar ca a pierdut- o...? (mai mult)
Toate cartile lui Orson Scott Card din seria "Jocul lui Ender" se gasesc in limba romana? Daca da, stiti cumva de unde pot face rost de ele? Pot fi si in format pdf, nu conteaza...
As dori o carte frumoasa, in engleza. De preferat sa fie ceva horror, actiune. Am cunostinte medii in engleza, deci ar fi bine sa nu fie ceva greu de citit sau inteles. Fara wattpad va rog, vreau...? (mai mult)
Carti cu vampiri. Am citit amurg. Mi s-a parut extraordinar. Ceva de genul ala vreau. Dar nu prostii.
Heii! Dupa parerea voastra. ce credeti ca a avut in cap Bacovia cand a scris poezia "Plumb"? nu- mi pot imagina de unde atata inspiratie pe el cand a scris- o :)) e chiar ciudata o.O " Dormeau adânc...? (mai mult)
Daca ai un numar restrans de citate preferate, as fi curioasa se le citesc. Daca ai multe... atunci mai bine nu iti pierde timpul. [Deci va intreb ce citate preferate aveti - desigur ca vreau sa si...? (mai mult)
Buna din nou! Azi am intrebari despre carti. 1. Am vazut, cand eram mai mica, o carte despre un adolescent pe nume A care intra, in fiecare zi, in corpul altor oameni. Intr- o zi, insa, se blocheaza...? (mai mult)
Heii TPU.Aş dori nişte poezii frumoase de dragobete.Să nu fie nici prea lungi şi nici prea scurte Ofer funda Vă pupicesc şi vă mulțumesc pt. ajutorul vostru ♡♡
Hei, se apropie ziua de nastere a celei mai bune prietene si m.am gandit sa- i fac o carte ca (, ) cadou (pentru ca ea e "obsedata" dupa carti dar sincer nu stiu ce carte sa- i cumpar, aveti idei? va...? (mai mult)
Unde pot gasi volumul 5 din Cercul secret (the hunt)?
Ce carti imi recomandati? Sunt clasa7. Imi plac sf- ul si istoria (batalii, armate, din evul mediu si antichitate) dak se poate lasati si siteul unde gasesc cartile sugerate online(nu stau bine cu banii)...? (mai mult)
In filmul "The Pianist" este un citat interesant: "Daca ne ranesti, nu sangeram? Daca ne gadili, nu radem? Daca ne otravesti, nu murim? Iar daca ne inseli, nu ne vom razbuna? ". Nu gasesc cartea din...? (mai mult)
As vrea sa imi ziceți câteva cărți cu genul Fantasy (de exemplu, Harry Potter). Mulțumesc anticipat. Fundaa+vot
Poate ca am mai pus intrebarea asta dar o reformulez. Ce carti i-ati recomanda unei fete cu varsta de 13-14 ani (beletristica, S.F., sfaturi pentru fete)?!
Unde pot gasi opera "Caloianul" de G. Meniuc online?
Hei,TPU.Îmi puteti spune care sunt volumele din seria "Cronicile Casterilor"? Vreau să stiu volumele în limba romana.Mersi.
Pentru cei care au citit seria Amurg... Edward o face vampir pe Bella? Daca da, in ce carte?
Cartea "Sub aceeasi stea" de John Green este un roman?
Http://www.wattpad.com/105370070-annabella-capitolul-5 O parere? As aprecia foarte mult una.
De curand mi- a revenit cheful de citit, dar nu vreau sa imi cumpar carti care probabil nu imi vor placea. As vrea sa imi recomandati carti asemanatoare cu: Cand ma vei intalni, Printesa si ...? (mai mult)
Vreau sa va intreb daca gasesc de cumparat cartea cu poezii a lu'Eminescu in care apar si poeziile alea porcoase?
Imi poate spune cineva va rog in ce limba este scrisa cartea?
Știe cineva din ce gen este ( genul epic/liric ), opera literară,, Furtună,, de Geo Bogza?
Are careva dintre voi cartea "activarea codului secret al mintii?. daca da ..care este codul?
Poate sa imi dea cineva 18 repetitii?(DESPRE VARA)
Salut TPU! Peste o luna e ziua surorii mele de 10 ani si mi- a spus ca de ziua ei si- ar dori niste carti gen Clementina sau Dragonul tatalui meu (sunt de la editura Arthur). Ce carti mi- ati putea recomanda?...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. La ce teme poate face referire o poezie? (ex: tema naturii, iubirii) Vreau cat mai multe exemple! Dau funda! :*
Aveti idee cand apare volumul 9 din Vampirii din Morganville? Si volumul 8 cum vi se pare? (Daca l-ati citit) FUNDA!
NU stiu ce carti sa mai citesc.Am citit Narnia, Micul Lord, Singur pe lume, Vanatorii de comori, Jurnalul unui pusti, Jurnalul unei pustoaice, etc.Chiar nu mai am idei...de obicei termin o carte...? (mai mult)
cine imi poate spune cum pot invata engleza usor fara profesor... daca stiti vreo aplicatie utila ar fi perfect sau vreo idee ar fi excelent :). Dau funda multumesc!
Cine merge la olimolimpiadă FAZA LOCALĂ CLASA A 4-A?
Merg la teatru la lectii de actorie si pe maine avem ca si tema sa alegem o piesa de teatru, sa o citim si sa alegem un fragment spus de protagonist si sa- l zicem.(1pagina- 2) Am tot cautat pe ...? (mai mult)
Buna, Am nevoie de ajutorul vostru. De o saptamana caut cartea "Nicaieri " de Neil Gaiman si inca nu am gasit- o. Ma intereseaza sa o cumpar, noua sau la a doua mana, conteaza doar ca pretul sa fie...? (mai mult)
NIGHT SCHOOL! Stie cineva daca va aparea in tara volumul 2 din Night school? In strainatate au aparut deja 4 si celelalte volume au fost cand au aparut bestseller pe ebay si amazon. Editura Litera zicea...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cateva opere (+autori) in care sa apara Mitul Androginului, va rog? (In afara de "Nunta in cer" de Eliade, de operele lui Eminescu, Dimitrie cantemir)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!