Stiti cumva o poveste in care personajul principal e decedat si e, practic, construit din amintirile celorlalte personaje?
As dori si eu ceva pentru Siguranta si Teama. !
Cum se citește tumblr? Fundă
Ce parere aveti despre "biblia barbatului"?
Hey am scris o carte si daca vreti sa o cititi as fi extrem de bucuroasa. http://www.wattpad.com/story/32954753- chemarea- destinului Va rog, daca va place sa scrieti parerea voastra pe wattpad(ca nu...? (mai mult)
Cumpar urmatoarele carti Fausto orgoliu si prejudecata emma frankestein mizerabilii oliver twist moby dick crima si pedeapsa fratii karamazov idiotul razboi si pace anna karenina La Bête...? (mai mult)
As vrea sa scriu o pagina caligrafic dar nu stiu ce text sa aleg. Aveti vreo idee de text pe care l- as putea alege (in romana) pentru o pagina caligrafica cu un font mai vechi? Nu trebuie sa fie foarte...? (mai mult)
Imi dati si mie niste expresii frumoase pentru o compunere? Stiu ca ar fi trebuit sa le creez, dar ideea este ca m- a rugat profesoara sa le mai scriu si pe caiet in afara de compunere. (Sa ...? (mai mult)
Salut, cum credeti merita sa- i propun acum fratelui meude 13 ani spre citit geniu pustiu de eminescu, din ce considerete pun intrebarea, eu am citit cezara si am ramas frumos si tare impresionat dar ...? (mai mult)
Imi da si mie cineva un exemplu de text beletristic !
Hei- ho. MEGA URGENT http://www.wattpad.com/myworks/33188705- complicated M- am apucat astazi sa scriu la aceasta carte DE DRAGOSTE si inca nu stiu ce sa cred, as vrea sa continui dar stau cu frica-...? (mai mult)
Funda.Imi puteti da, va rog, cateva exemple de opere pentru niste teme in general cerute la olimpiade si concursuri? De exemplu, pentru tema " copilaria" : "Amintiri din copilarie", pentru tema...? (mai mult)
Cine stie unde pot gasi primul volum din Morometii de la Jurnalul National. Colectia BPT? dau funda. :)
Cine stie carti frum? :D de 12 ani va rog
Salut, TPU! Dau FUNDA celui care imi spune un loc din cartea "Stapanul Inelelor" care exista si in realitate. Stiu ca J.R.R. Tolkien a inventat o lume total paralela cu cea a noastra, dar uitati- va ...? (mai mult)
Stie cineva daca gasesc de cumparat (pe net) volumele 10, 11, 12 sau macar 10 din Casa noptii de P.C. Cast/Khristen Cast? Sau macar in engleza daca e pana acolo... Stiu ca au aparut, dar...? (mai mult)
Care e poezia voastra preferata a lui Nichita Stanescu?
E cineva p'aci pasionat de scris? Bun. Am si eu o problemuta. Cand scriu ceva nu sunt in stare sa detaliez sau, mai bine zis, sa trag de pagini. Am inteles ca Dostoievski descria un sifonier...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea Assassin's creed daca exista?
Cand apare al treilea volum din " Fluturi" de Irina Binder?
Imi spune si mie cineva cateva citate pentru cartea Palatul Rsului de Jon Berkeley?
Mi-a povestit un verisor al unei prietene de-a mea despre o carte despre sex, a zis ca o sa apara si un film, cartea e foarte citita de toata lumea. cum se numeste cartea? funda :)
Hey as vrea si eu o carte buna gen Percy Jackson si olimpienii sau ca si Cronicile familiei Kane va rog mult sunt innebunit dupa carti de genul asta :D
Am nevoie de romanul DOC de Nicolae Esinenco.
stiti cumva daca (,) cartea City of heavenly fire din seria The Mortal Instruments, este tradusa si in romana?
Unde pot sa gasesc Calin Nebunul -povestire in proza?
As vrea sa cumpar toate volumele lui mircea eliade despre istoria religiilor. Cineva care sa le vanda la mana a doua?
As vrea sa stiu care este cartea voastra preferata, si daca se poate sa- mi si explicati de ce este asa. Mie imi plac cartile de dragoste, dar de la un timp ma tot gandesc sa imi cumpar 2 carti:...? (mai mult)
Hey, am scris o poveste pe wattpad, se numeste, , chemarea destinului" cine e interesat de aceasta carte poate sa o citeasta si nu m- ar deranja niste pareri. http://www.wattpad.com/story/32954753-...? (mai mult)
Stiti cumva cum se numeste cartea in care sfarsitul este reprezentat de otravirea personajelor intr- o camera de hotel? Dar care nu mor, ajung la spital? Stiu ca e o carte de dragoste, actiunea...? (mai mult)
Unde pot să găsesc lectura "Paloșul, săgeata și ghioaga" de Petru Demetru Popescu?
Hey, am scris o poveste pe wattpad, se numeste, , chemarea destinului" cine e interesat de aceasta carte poate sa o citeasta si nu m- ar deranja niste pareri. http://www.wattpad.com/story/32954753- ...? (mai mult)
Sally Pierson Dillon traieste?
Am cont pe wattpad - sunt @Iasomia, dacă vă interesează - și încerc să scriu o carte. Am terminat de scris prologul, are cam 3000 de cuvinte. Aș fi vrut să o postez, dar nu am ...? (mai mult)
Ştiţi cumva cum se numeşte cartea ( voi da un link) ^^ : http://41.media.tumblr.com/de9e673d2547dbeb9895a55d8a89bc35/tumblr_n302ygf31L1s6y5gpo1_1280.jpg
Ce carti poti sa vinzi la anticariate? Presupun ca nu orice fel de carte, nu? Si trebuie sa fi major neaparat ca sa poti face asta?
Va rog sa mi spuna si mie cineva cate versuri are "Scrisoarea a 3-a" de M Eminescu... Repede, va roog!
Acum ceva ani la nu mai tin minte ce ziar primeai o carte.Ce imi aduc aminte despre carte este ca era despre un vrajitor si cartea era verde.Stiu ca nu sunt foarte multe detalii dar are idee cineva ce ...? (mai mult)
Unde pot sa citesc Online cartea, Femeile vin de pe Venus, Barbatii de la baut?, de Simona Tache. Multumesc! o seara buna : )
Un site unde pot impartasi impresii despre anumite carti cu iubitorii de lectura sau doar cititorii?
Ma ajuta cineva cu niste poezii frumoase pentru prietena mea alexandra?
Cine stie unde pot gasi noul roman al Augustinei Siman "Camasa lui" in intregime? Multumesc mult!
Ce carti(romane) stiti de genul lui Harry Potter. Adica aventura-sf. DAU FUNDA pentru cea mai buna carte!
Hey, am scris o poveste pe wattpad, daca vreti sa o citit m- as bucura.Se numeste chemarea destinului. As vrea niste pareri, daca va place toata saptamana o sa postez. http://www.wattpad.com/story/32954753-...? (mai mult)
Buna!:D Unde as putea gasi urmatoarele carti : If he had been with me Laura Nowlin Memories of a teenager amnesiac The promise of Amazing Am cautat dar nu stiu de unde pot sa le iau in Romania,...? (mai mult)
Sunt pe clasa a 8- a si as vrea sa merg la liceul de politie. Am cautat pe internet cateva informatii despre liceul respectiv, dar nu am gasit prea multe. Mi- ai putea spune cerintele necesare...? (mai mult)
Hei! Despre ce este vorba in " Apus de soare ", de Barbu Stefanescu Delavrancea? Dau funda, multumesc!
Heii lume! Am nevoie urgenta de niste poezii haioase, cat mai lungi, care sa fie in genul Bacilul lui Koch, Cainele ovreiului sau Spanzuratul. Va rog e urgent!
Câteva carti interesante?
Am o vecina care are 12 ani si trebuie neaparat sa citeasca un roman pe care sa il inteleaga.Mi- a zis sa ii recomand eu dar nu stiu. Ma puteti ajuta? De preferat ar fi sa imi dati mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Inferno întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!