Buna,TPU! Puteti sa imi spuneti si mie o carte asemanatoare cu "Elevul Dima dintr-a 7"? Mi-a placut mult si as vrea sa citesc alta asemanatoare. Multumesc!
TPU! Vreau sa fac o poveste pe Facebook si nu am idei de titluri. Ma puteti ajuta cu niste titluri frumoase? De preferat in engleza. Si daca se poate sa nu mai fie folosite. Sa fie inventate de ...? (mai mult)
Hey vreau sa stiu si eu de unde pot cumpara cartea Amintiri din copilarie de Ion Creanga. Dati-mi un site de pe net si sa nu fie chiar atat de scupa.
Vreau si eu o poezie despre poluare minim 8 versuri
Cum le chema pe matusile lui JIm?
Formule de incheiere a unei povesti?
Unde pot gasi sa citesc schite scurte de I.L.Caragiale? Nu vreau rezumat. imi trebuie 10 schite scurte.
Buna,ce parere aveti de cartile "Fluturi" de Irina Binder?
Buna,cei care aveti cele 2 carti "Fluturi" de Irina Binder, imi spuneti va rog cate pagini are fiecare carte in parte, nu laolalta?
Imi puteti va rog cum s- a terminat povestea "Suge- o, Ramona"? Nu am cartea si chiar as vrea sa stiu cine a batut la usa lui Andrei la sfarsitul sezonului V de pe site si cum se termina toata povestea....? (mai mult)
Tocmai ce am inceput sa traduc niste carti din engleza in romana. Voi ce ati vrea sa cititi in romana si nu aveti posibilitatea pentru ca nu gasiti o anumita care in romana pe internet?
Are cineva cand apare volumul 4 din seria "Disparuti" de Michael Grant? A trecut mai mult de un an si inca nu a aparut, sper sa nu se fi anulat.
Spuneti -mi va rog niste carti de dragoste pe care le pot descărca de pe pdf. Ofer funda!
Îmi puteți recomanda cele mai interesante cărti pe care să le pot citi? :D
Din ce carte e fragmentul " https://www.facebook.com/photo.php?fbid=523214937820718&set=a.107308049411411.10232.100003966498963&type=1&theater " FUNDA!
Mi- am facut cont pe wattpad si as vrea sa va spuneti parerea despre cartea mea.M- ar ajuta extrem de mult daca ati lasa un comentariu cu o parere. Va multumesc mult! Va pupicesc! Uitati linkul:...? (mai mult)
Puteti sa imi dati niste citate despre fluturi va rog! :(
Am inceput o sa scriu o noua carte pe Wattpad.As vrea si eu o parere, daca va place sau nu.Nu o fac pentru publicitate, vreau doar sa stiu daca ati vrea sa o cititi. http://www.wattpad.com/story/32808866-...? (mai mult)
Angycut a pus de curand o intrebare legata de literatura sau, mai curand, despre pasiunile voastre legate de acest subiect. Ei bine intrebarea ei m- a convins sa pun si eu o intrebare acum. ...? (mai mult)
Am inceput sa scriu o carte pe Wattpad. Sunt incepatoare, deci nu stiu daca este foarte buna. Daca vreti va las link- ul si cititi! Daca va place lasati- mi un vot, iar daca nu, astept criticile intr-...? (mai mult)
Pareri despre,, fifty shades of grey" cartea?
vreau sa stiu daca imi poate spune cineva niste carti frumoase pentru adolescenti (am12 ani ) deoarece le inteleg destul de bine si incep sa ma plictisesc de cele pentru copii de 7 ani. Citesc ...? (mai mult)
Ati auzit de Ben Carson? Ati citit vreuna din cartile lui? Ce parere aveti despre el? https://www.youtube.com/watch?v=Cm_5MTaldNI
DAU FUNDA! Hei, TPU! Aceasta intrebare este pentru cei care au citit "Stapanul Inelelor". Spune-ti-mi un exemplu de element real folosit in carti.
Hei.Stiti vreo poveste perversa pe wattpad? Fara ->Fifty Shades of Grey :X. Funda.
Hey stie cineva vreo carte sau texte de gen horror>>
peste cateva zile dau o olimpiada de matematica clasa a V-a, pe site-uri ar trebui sa ma mai "antrenez" sa zic asa Dau funda e important!
A aparut "Percy Jackson si olimpienii volumul 4 in limba romana"? daca da lasati un link de unde o pot cumpara dau funda sau macar ziceti editura.A aparut Cronicile familiei Kane volumul 2? Lasati si ...? (mai mult)
Tocmai ce am terminat de citit Insurgent de Veronica Roth si sunt putin incurcata... Experiment sau Allegiant? Care este urmatoarea carte a trilogiei? In librarii gasesc doar Experiment. Si inca ...? (mai mult)
Ce cărţi pentru dezvoltare personală (psihologice) îmi recomandaţi? Vreau ceva ce aţi citit şi aţi rămas cu ceva în minte, nu să da'ţi căutare pe google şi să îmi daţi cărţi care ...? (mai mult)
Ce carti v- au fascinat copilaria? Pe vremea copilariei / adolescentei mele am citit foarte mult, pasiune, , mostenita " de la tata. Bibilioteca parintilor mei a avut tot ...? (mai mult)
Sugestii de romane politiste sau de dragoste.?
Îmi puteți spune câteva cărți în engleză, care le pot găsi în format pdf, în genul filmelor "Forever", "Elementary", "Blue Bloods", "Castle" (sau, mai pe scurt, crimă și mister)?
Imi spune cineva niste carti faine? Am o reducere la niste conturi si as vrea sa comand.
Stie cineva unde se gasesc cartile:Trezirea, Jurnalele vampirilor, Damnare, Pasiune- Lauren Kate? Ca pe elefant.ro nu mai sunt in stoc, iar pe eMAG sunt in engleza. Dati- mi un site pe care ati mai comandat...? (mai mult)
Vreau monologuri pentru fete (10-14ani) pentru un casting de actorie. Pot fi de comedie, drama, acțiune etc.
Nu am idei despre o descriere cu semnele primaverii. Ma ajutati?
Ce poti invata din " baltagul "?
Stie cineva de unde se poate citi online manualul de romana clas a VII-a humanitas?
O sa va pun sa comentati un fragment mai mare din opera "Frumoasa calatorie a ursilor Panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt" In primul rand tin sa precizez ca nu e nici o tema...? (mai mult)
Are cineva o introducere la Lacul Dragonului Negru- A. Verșinin?
Imi puteti da niste opere lirice IN PROZA
Spuneti o poveste scurta (care poate fi narata intr- un minut) cu una sau doua caractere ce se petrece in Londra la mijlocul secolului 19 intr- un singur decor (cadru). Povestea sa aiba macar un plot interesant....? (mai mult)
Ce carte recomandati?
Stiti cumva cum a murit Marin Preda?
Sunt autoare si tocmai am primit un contract de publicare de la Editura All - insa imi cer bani- . Un editor m- a sfatuit sa nu accept, pentru ca, in astfel de situatii, Editura nu risca...? (mai mult)
Cand a facut Ela avort?, din cartea Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi - Camil Petrescu
Va rog, am urgenta nevoie de o recomandare. Printr- o intamplare nefericita am fost nevoit sa citesc o carte din seria "Twilight" si simt ca imi vine sa vomit in continuu. Am nevoie de o carte cu ...? (mai mult)
Va rog sa-mi dati niste rime pentru o poezie cu scoala!
Stie cineva din ce carte este urmatorul paragraf : "Se petrece ceva ciudat cu ea. E mereu agitata si nimeni nu-i intra in voie. Face lucrurile pe jumatate, apoi le lasa…"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Inferno întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!