Stie cineva din ce carte este urmatorul paragraf : „ Dar il iubesti intr-adevar? Nu se poate. In ziua de azi nimeni nu iubeste pe nimeni. Toata lumea e prea ocupata sa fie indragostita."
Stie cineva din ce carte este urmatorul paragraf : „Ea ma iubeste. Eu nu. Eu nu iubesc pe nimeni. Din comoditate. E obositor sa iubesti. Va dati seama, daca l- as iubi pe unul, ar trebui sa- i iubesc...? (mai mult)
Stie cineva din ce carte este urmatorul paragraf : Ultimul fum veni cu ultimul gand: "Sa nu-mi duci lipsa cand m-oi duce"
Am o intrebare: Ce carti de aventura mi-ati recomanda avand in vedere ca am aproape 12 ani? Dar vreau sa fie carti nu romane? Multumesc anticipat!
Stie cineva din ce carte este urmatorul paragraf : „Spune-mi ce vrei. Orice, spuse el, cu glas senzual. Spune-mi! -Pe tine te vreau. -Femeie, pe mine ma ai. Ce doresti?
Ce vreau sa intreb: 1. Cum se stabileste pretul unei carti? 2. Cum fac asta anticarii? 3. Cat platesc anticarii pe carti, mai ales daca e vorba si de carti mai rare si...? (mai mult)
Ce carte in limba romana imi recomandati pentru fotografia digitala(cu aparat DSLR), dar pentru editare foto?
Vrea cineva să- mi vadă creația pe wattpad? Vă las link- ul să aruncați o privire, iar dacă vă place citiți și dați un follow. http://www.wattpad.com/story/32235933- one- direction- %C3%AEntr-...? (mai mult)
Ceva carti de psihologie stie careva?
Buna, tuturor! Am nevoie de numele povestii si a autorului.Stiu doar citeva fraze din acea poveste, insa nu o gasesc, si nici nu stiu cum se numeste.Va rog frumos.Se povesteste despre "Un om, nu stiu...? (mai mult)
Bună TPU Îmi puteți da niște idei pentru o carte cu vampiri? Un nume pentru carte? Numele personajelor Dau #Fundaaa :X
Am de citit pentru scoala Iliada de Homer si nu am gasit-o in versuri, ci ca un fel de povestire.Este acelasi lucru? Adica e tot ceea ce trebuie de stiut?
Ce romane de dragoste stiti? Ceva mai tineresc si mai frumos :D.
Recomandati-mi va rog multe serii de carti fantasy BUNE gen (Harry Potter Lord of the Rgins etc) FUNDA cel mai bun raspuns
Hey! Avem de făcut o sceneta la școală inspirata de viață noastră, ceva inventat de noi, dar fara înjurături sau viata unui coleg. Deci cum ziceți sa facem? Suntem câteva fete in grupa, si spațiul...? (mai mult)
De pe ce site pot citi,, Dan capitan de plai" de ion luca caragiale?
Aveți cumva idee de unde a plecat dl goe când s-a dus la bucurești pe 10 mai?
Maine merg la olimpiada de geografie, mai exact concursul Terra, am invatat, e prima data cand merg si nu stiu cum sunt subiectele, grele, usoare, medii si as avea nevoie de niste subiecte, imi poate...? (mai mult)
Buna TPU.As vrea sa citesc o carte dar nu stiu ce carte sa citesc ami place mult psihologie si as vrea ceva de genu cemi recomandati salutari
Satul de bastina a lui Grigore Vieru pe ce mal de riu se afla?
Imi spuneti niste site-uri d citit carti online gratis?
imi puteti propune niste carti de genul,, Casa noptii " de Cristin Kast. Poate sa nu fie fantastica doar cu adolescenti.
Cum pot avea cititori la povestea aceasta? http://www.wattpad.com/myworks/32264520-bad-vs-bad-i-adrenaline-h-s E de doua zile deja si am abia 4 citiri si un vot. Funda!
Imi poveste careva cartea "inger pazitor" de Danielle Steel? Va rog frumos! Vreau finalul in special.
Care este personajul vostru preferat si cu care considerati ca va asemanati? Precizati si titlul cartii si a autorului.
Caut cartea "Cazul Magheru" de Mihail Drumes in format pdf sau word. Need help!
Am si eu o rugaminte. De ceva timp m- am apucat sa citesc o serie de carti, Vampirii din Morganville de Rachel Caine (Roxanne Longstreet Conrad). Pana acum am terminat 5 volume. Inca il ...? (mai mult)
Aveti idee cand apare urmatorul volum din Tara Duncan, volumul 8? Ador cartea si astept cu nerabdare, dar se pare ca nu mai apare...
Bună ziua, De curând am citit Enigma Otiliei. O carte care m- a impresionat prin personajele sale (Aglae, Stanica, etc.). Va rog, să îmi recomandati niste carti care abordează aceeasi temă (lupta...? (mai mult)
Vreau si eu o fabula
cand eram mic am citit cartea Robinson Crusoe de Daniel Defoe, nu prea intelesesem mult... de aceea am inceput sa o recitesc, si cand am ajuns cred ca la capitolul 3, titlul era "Piratii...? (mai mult)
Imi poate spune cineva unde gasesc povesti cu lupi in limba engleza?
De ce in volumul al 4-lea din "Ciresarii" copiii deghizati care spuneau ca sunt ciresari adevarati erau batuti?
Imi puteti spune daca va aparea sau daca a aparut deja "Scoala Ticalosilor" volumul 2.
Heii, TPU! Am un blog cu recenzii ale cărților pe care le- am citit. L- am făcut în 2014, am puține recenzii, deși am citit mult mai multe cărți și nu am mai scris de mult timp. Ce părere...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște cărți bune, care v- au impresionat? Mie îmi plac cele din categoria YA ( Young Adult ) dar accept și alte genuri dacă îmi place ideea cărții, preferabil o carte ...? (mai mult)
Bună, TPU! Am nevoie de ajutorul celor cărora le place Harry Potter(filme sau cărți). Am început o noua poveste Harry Potter, cu noua generație. Se numește *Harry Potter and the Returning* și...? (mai mult)
m-am gandit sa scriu o carte pe wattpad, dar nu prea stiu despre ce. ati putea sa mi dati si mie cateva idei? pate le pot combina...
Am tot auzit in ultima vreme de celebra carte " 50 shades of Grey". Nu cunosc firul povestii, de asta va intreb daca cartea este destinata femeilor sau poate fi citita de oricine?
M- am decis sa scriu un roman de dragoste, deocamdata am scris trei capitole, dar am publicat doar primul capitol pe wattpad. Nu prea ma pricep sa imi fac publicitate, si nu cer ajutorul prietenilor...? (mai mult)
Http://www.wattpad.com/102003357-masca-fara-speranta Parere? Multumesc!
Am 2 intrebari: 1. Stie cineva daca ultimele 2 volume din Fablehaven de Brandon Mull au aparut in romana? Daca da de unde le pot lua? 2. Ce alte carti SF traduse in romana legate de magie mai...? (mai mult)
Stiti cumva daca va mai aparea in Romania al treilea volun al seriei de carti:Secretele Nemuritorului Nicolas Flamel. Titlul in engleza al volumui este The Sorceress.Autorul seriei:Michael Scott.Multumesc...? (mai mult)
Heey TPU! Sa incep cu inceputul. Am scris o carte. M- am documentat si am cam inteles ce trebuie sa fac sa imi public cartea. Totusi, as avea nevoie de sfaturi de la cineva care chiar se pricepe in domeniu....? (mai mult)
Stie cineva unde as putea citi cartea,, nymphette_dark99" de Cristina Nemerovschi? Pare buna si as dori sa stiu si parerile voastre despre ea.
Opera amintiri din copilarie de ion creanga(toata) plss
Ultimele Carti de Janette Oke care sunt? Dau funda
stiti vreun/sau mai multe site/siteuri unde pot citi online orice carte? Normal, dau funda!
SALUT. Stie cineva o poezie, o uratura cu prostii sau sa fie amuzanta + FUNDA.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!