eu afor seria Percy Jackson si Olimpienii, dar sunt doar trei carti in romana. Daca e cineva care le- a citit pe toate si imi poate spune pe scurt ce se intampla in celelalte doua carti si care...? (mai mult)
Cine imi recomanda si mie o carte buna de aventura? Ofer FUNDA!
Buna! Cine are cartea Care-i faza cu cititul Vreau sa imi dati si mie o poza cu un capitol plzzzzzz
Aveti idee cand va aparea cartea "Eona : Ultimul ochi al dragonului" tradusa in romana?
Hei. As avea nevoie de un titlu pentru un one short(poveste de un capitol) pe care as vrea s- o postez pe wattpad. Ma poate ajuta careva? Deja am scris capitolul, dar nu am un titlu. Ea este ...? (mai mult)
Cine a citit,, carrie" de stephen king? Pentru ce varsta o recomandati? V-a placut? Funda pentru un raspuns detiat...:)
Buna Tpu! Deci, m- am apucat de citit. Imi plac mult povestile, cartile de dragoste.Doar ca nu prea imi plac cele vechi, deci as vrea sa- mi dati si mie niste carti de dragoste mai noi, am citit trilogia...? (mai mult)
Dati-mi niste carti scurte cu tema iubirii va rog. Funda
Am cont pe Wattpad de un an si jumatate.Cum pot face sa am mai multi cititori? Linkurile povestilor:http://www.wattpad.com/story/28147379- my- stepbrother- h- s- fanfiction http://www.wattpad.com/story/30943475-...? (mai mult)
Cand apare in librarii Fablehaven volumul 3 in romana? Sau daca a aparut de unde o pot lua?
Merg la olimpiada, faza judeteana si am nevoie de o definitie sofisticata pentru poezie. FUNDA!
TPU! Recent, am terminat de citit seria "Ingerul noptii" de Becca Fitzpatrick, dar volumul 4 nu- l pot gasi. Adica, l- am gasit in engleza. Am citit primele 2 capitole, dar parca nu are acelasi...? (mai mult)
Imi recomandati carti frumoase care merita citite? Ofer funda celui mai bun raspuns
Unde gasesc sa citesc Zmeura de campie online?
Buna! Imi puteti recomanda cel putin 2 sau 3 carticele? Va rog frumos! Mie imi place mult sa citesc, dar nu prea mai stiu ce sa citesc. Mutumesc! :) Fundita.
Salut, TPU. Ar putea cineva sa faca un top 3/5/10 carti care merita citite? Ma refer la carti care ajuta cu adevarat, de orice gen (dezvoltare personala, spirituala, beletristica etc.) Astept cu nerabdare...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, Unde pot citi in format electronic cartea lui Mihail Drumes,, Elevul Dima dintr-a saptea". Imi trebuie urgent! FUNDA
Am o problema cu tastatura mi se apasa litera "Z" automat sau daca apas o data pe "Z" mi se scrie de 9 ori
Am citit de curand primele 3 volume din seria Percy Jackson si olimpienii si mi-au placut foarte mult. Vreau sa citesc si celelalte volume dar nu sunt traduse. Stie cineva cand se vor traduce?
Genul de carti de aventura cum ar fi : Jocurile foamei ce recomandati?
Hei. Am citit toata seria Divergent cu exceptia ulltimei carti ( Four ) care nu e inca tradusa in romana. Imi puteti sugera niste carti asemenatoare cu acestea. Mai impresinat profund. Sau cel putin sa...? (mai mult)
mi- a povestit bunica dspre o carte pe care a citit- o ea cand avea 15 ani. se numeste "se intampla uneori minuni" si nu stiu unde as putea sa o gasesc. am cautat pe internet dar nu am gasit-...? (mai mult)
Imi puteți da și mie mai multe opere literare in care se regăsesc profesori sau învățători? ( 4-5)
ma puteti ajuta cu ceva..profa de romana ne- a dat sa citim ceva carti..imi puteti va rog spune care dintre cartile de mai jos este cea mai scurta si sa- mi specificati numarul de pagini sau...? (mai mult)
Aveti bloguri cu recenzi pentru carti? Dati-mi cat mai multe. Funda :)
Hello TPU! Dacă ar putea cineva sa mă ajute, l- aș pupa în momentul de față :))) Uitați, am văzut Unbroken la cinema de curând și pur și simplu m- am îndrăgostit de poveste. Acum caut...? (mai mult)
Am nevoie urgent de niste poezii pe tema "SCOALA". Dau funda
Cine imi poate spune si mie daca trebuie sa platesc la Biblioteca Judeteana din Targoviste daca vreau sa imi fac fisa de lectura? Si daca acolo au Jurnalele Vampirilor, toate cele 9 volume, Jurnalele...? (mai mult)
Ce carti sa mai citesc? Am 16 ani, sunt băiat si sunt la liceu. Cat mai multe titluri va rog. FUNDA!
Hey buna TPU am inceput sa scriu o carte se numeste : Rataciti in Alaska si este vorba de o excursie in Canada cu colegii mei si alte clasa si pana in Bucuresti luam autocarul iar de acolo avionul iar...? (mai mult)
Salut,cine a citit cartea Singur pe lune de Hector Malot? merica sa fie citita cartea ce parere aveti despre ea?
Ce parere aveti despre romanul "Misterul camerei galbene" de Gaston Leroux? Are ceva intriga? Caci vreau sa o citesc si as dori sa stiu daca merita timp
As vrea sa citesc. Ce îmi recomandati? Mi-ar plăcea să fie o carte cu tema iubiri (nu erotică) scrisă de filozofi în general sau doar scriitori Dau funda pentru cartea ce îmi va placea
Vreau cateva sugestii de carti in afara de Jurnalele Vampirilor sau alte din astea... Ceva care sa fie interesant, nu sa te plictiseasca de la inceput :) Multumesc!
Care este cartea voastra preferata? Vreau un raspuns argumentat!
Hello! Am nevoie de niste titluri de comedie pentru o poveste si niste faze amuzante Ms!
Cine a citit cartea fluturi? cate pagini are un capitol.dar toata cartea? am citit putin si m.a impresionat.ce carti bune mai stiti?
Capitolul 3... http://www.wattpad.com/97637041-la-lumina-lumanarii-pisica Pareri?
Nu știți dacă va apărea cartea "Where She Went" în limba română?
Ati putea continua povestea asta? Va rog! :) Intr- o seara, o fata pe nume Mimi, de varsta intre 11- 12 ani si ramasese singura acasa cu tatal ei, deoarece mama sa plecase in strainatate pentru...? (mai mult)
Buna,romanul Zmeura de campie si drama Suflete tari(la drama am studiat si Iona) sunt pentru bac la profilul real tehnic? Multumesc anticipat!
Heei! Am nevoie de ajutot urgent. Am nevoie sa stiu cine a scris cartea Purgatoriul. E o carte romaneasca foarte veche in care e vorba de o actrita iubita de toata lumea care e omorata langa casa ei parca....? (mai mult)
Am nevoie urgent de rima pentru sincer.Trebuie o rima pentru a caracteriza un parinte
Buna,caut o poezie de dragoste de-a unui scriitor roman, ma puteti ajuta? P.S:Sa fie foarte frumoasa =)
Pentru cei care au citit "Jumatatea rea" de Sally Green, cand apare in Romania "Half wild"? Si am auzit ca mai e o carte "Half lies", un fel de jurnal despre personajele din Jumatatea rea....? (mai mult)
Sper ca nu am gresit categoria. Dupa cartile de L.J.Smith, Seria Cercul Secret cu acele carti : Ritualul, Captiva, Puterea, si inca una, s-a facut cumva un serial? :)
Stie cineva din ce carti sunt urmatoarele poze? https://fbcdn- sphotos- b- a.akamaihd.net/hphotos- ak- xfp1/v/t1.0- 9/10492469_849204981789127_3615621766935543790_n.jpg?oh=9d3ccc394d958c54c24a4372fdc926ea&oe=55523885&__gda__=1433076748_f08d416343f9c1a436692112f340a657 ...? (mai mult)
Hei! Ce carti bune stiti care sa aiba dragoste, umor, (sau nu neaparat, dar sa fie interesante, si nu prea mult despre politica sau razboaie), si din care sa inveti ceva? dau funda:D
Am auzit ceva de un capitol pierdut din cartea Charlie and the chocolate factory. Mi.l poate povesti cineva? L.am gasit pe net, dar era in engleza si nu prea stiu engleza, va roog.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!