Hei TPU cine imi poate spune si mie care sunt absolut toate cartile din Jurnalele Vampirilor? Dar sa fie pe serii va rog.
Unde pot citit "Dincolo de nisipuri" de Fanus Neagu? Nu vreau rezumate. Multumesc.
Hei TPU, , as vrea sa raspunda doar cei care stiu de clasa a6 a sau nu numai(nu e tema e pentru portofoliul de cultura generala) am nevoie de compunerea de exprimare a opiniei despre mesajul poeziei,...? (mai mult)
Hei as vrea pe viitor sa citesc cateva carti ale acestor autori : John Saul, C. S. Lewis, Tom Clancy, Georges Simenon, Giorgio Faletti, James Hadley Chase, Ed McBain, Robert B. Parker, Vlad Musatescu....? (mai mult)
Este pe Net cartea Maitreiy de Mircea Eliade? !
Ce site-uri pe care îmi pot posta o poveste știți? :)
Am si eu nevoie de cuvinte ce se termina in LĂ din 5 litere. _ _ _ LĂ!
Imi spuneti carti cu adolescenti care sunt nevoiti sa se confrunte cu greutatile vietii?(sau filme...) funda.
Vreu un dialog ce sa contina metafore, epitete....etc, sa fie liric si foarte frumos.nu vreau unu compus de voi, ci unu unu concret scris de un scriitor concret(de exemplu aleccu ruso sau m. Eminescu)....? (mai mult)
TPU! Puteți să-mi spuneți și mie niște site-uri unde pot să postez romane sau nuvele? Vă rog să fie site-uri serioase! Nu unde sunt postate povești de o pagina, două. Dau Fundă!
Va rog, imi puteti recomanda un roman de actiune spionaj ca " Unde se avinta vulturiide Alistair Maclean "?
Imi puteti recomanda una din poieziile lui Grigore Vieru?
Cum a murit winnetou din cartea lui karl mai
Va rog dati-mi un text narativ
Imi spune si mie cineva un site de unde pot descarca carti? cava de genul acesta http://cartielectronice-gratis.blogspot.ro/? Multumesc anticipat!
Vreau sa ma apuc de citit, ce carti imi recomandati?
Stie cineva o carte psihologica? O carte ceva de genul cum ii manipulezi pe ceilalti?
Imi recomandati va rog niste carti? Vreau ceva marcant, de dragoste, merg si cele siropoase, cu lectii de viata, povesti ale altor oameni, ceva interesant care sa ma prinda" :D Multumesc
Ce carti merita citite de o pustioaica de 13-14 ani? Carti de beletristica, fantasy, sfaturi de fete, etc.
Hei! Îmi puteți recomanda niște culegeri pentru evaluarea națională de matematica și romana? Și niște culegeri de geografie :) fundă!
Tocmai am terminat de citit trilologia Jocurile foamei si mi-a placut foarte mult. Ce carti asemanatoare imi recomandati?
Care sunt cele mai bune nuvele?
Un site unde gasesc carti dar sa fie destul de ieftine? Dau funda
Buna TPU. Pentru luna viitoare trebuie sa citesc o carte in engleza de aventuri ( preferabil de autori englezi, americani ). Ce carti in recomandati? Dau funda :*
Hei TPU. Am inceput sa scriu o carte pe wattpad si as avea nevoie de o parere de la cineva..adica ce ar trebui sa schimb la ea? As vrea sa am si eu mai multe lecturi si voturi... Link- ul de la carte: ...? (mai mult)
Cate luni imi ia sa citesc o carte de 200 de pagini dc citesc o pagina in 2 min?
Dau FUNDA! Unde pot găsi povestea completă Dincolo de nisipuri de Fanus Neagu nu referat sau ceva de genul povestea completa va rog!
Ce parere aveti despre cartea "Insemnarile unei pustioaice "si Seria "Jurnalul unui pusti " Jurnalul pustiului a ajuns la nr.9 iar al pustoaicei la nr. 7 Credeti ca merita citite?
Ce carti mi-ati recomanda sa citesc? PS: am 11 ani.
Cine imi poate zice o carte de maxim 150 de pagini care sa aiba rezumatul pe internet si sa fie si in pdf. Va rog... fara scene erotice:)) Este urgent!
Hey tpu...am si eu o intrebare. vreau sa imi iau si eu cartea egipteana a mortilor dar in format electronic.De unde pot sa o descarc? Specific pentru ebook...dar nu suporta formatul pdf.Dau funda :)
Funda:)Va rog mult sa ma ajutati. Miine am un Tvc si am nevoie de o sceneta matematica in care fractiile, numerele zecimale si tot felul de termeni matematici care se cearta si cineva vine ii impaca ...? (mai mult)
Despre ce este vorba in cartea "Fecioara de 18 carate"?
Buna! Ma gandeam sa ma apuc de citit.Dar nu imi vine nici-o carte buna in minte.Imi puteti sugera cateva titluri? Imi plac cartile fantastice sau de aventuri
Cum se numesc persoanele care lucreaza pentru o editura in corectarea si imbunatatirea manuscriselor? Cele care hotarasc daca merita ca o carte sa fie publicata sau nu.
Stie cineva unde pot gasi textul Salvarea de Radu Paraschivescu, dar sa fie integral, adica sa fie complet.Am nevoie urgent, ca trebuie sa fac o tema la romana, sa- i fac rezumatul, si nu-...? (mai mult)
Hey lume! În România a aparut "After" de Anna Todd? Sunt nelamurita.Stiu ca filmul va aparea anul asta in Noiembrie.Dar cartea? Ms. pentru atentie :)
Salut, ce carte imi recomandati? Am 14 ani si sunt baiat. Vreau sa fie destul de noua si sa se refere la prezent/viitor!
membri TPU! Am si eu o intrebare! Din cate stiu seria "Hunger Games"( "Jocurile Foamei" in romana) are 3 volume. Cum se numesc si care e ordinea lor? Multumesc!
Buna, am nevoie de un link cu o biblioteca online gratis, am decis ca este timpul sa ma apuc de citit, va rog, chiar am nevoie! Daca as putea, cred ca as da si 7 funde pentru cel mai bun raspuns! Multumesc...? (mai mult)
Hey! As vrea sa scriu o carte(sper sa imi si iasa). Insa, problema e ca nu gasesc un subiect.Idei?
stie cineva carti similare cu " urzeala tronurilor " sau ma rog silimare cu cele din seria " un cantec de gheata si foc"? multumesc
Mia venit o idee mai demult. nu vreau sa radeți. Mia venit o idee de poveste pentru o carte si as vrea sa o scriu. Intrebarea e cum ar putea fi publicata si care ar fi avantajele si dezavantajele....? (mai mult)
Cum pot gasi motivul astrelor intr-o poezie? funda
care roman citit de voi v-a parut mai interesant?
In ce an a aparut poezia "De Pasti" de Tudor Arghezi?
Carmen Harra, ce parere aveti despre ea? A-ti citit cartea "Karma de fiecare zi"? Ce credeti?
Heiii ...niste carti cu adolescenti rebeli :o3
Ati citit sau macar ati auzit de cartea "Sange satanic"? Ce parere aveti despre ea? Eu sunt tanar, deschis la minte, consider ca am toate atributele necesare pentru a- mi placea, dar nu- mi place. ...? (mai mult)
Imi puteti da un link cu fragmentul Repausul Dominical de I.L. Caragiale va rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!