Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 27 Noiembrie 2024 sunt:
Oare pot să tipăresc o singură carte, la un preț decent, și unde anume?
Puneti-mi si mie intrebari din romanul "Mara" si "Moara cu Noroc", cu raspunsuri! Vreau sa vad daca mai stiu ceva din roman, pentru ca maine am teza! Va multumesc!
Salut, sunt intr-un club de lectura ceva timp. Sunt disperat. Am citit cartea vertijia de 2 ori si n-am inteles nimic. Ma vor da afara. Va rog un rezumat lung si detaliat la vertijia. Dau funda
Ce părere aveți de cartea "Aceasta carte îti poate salva viața"de Graham Lawton? V-a ajutat?
Imi recomandati o carte care are ca inteles ca viata e simpla dar noi o complicam prin imaginatie? Stiam ca de la Confucius
De ce sunt atat de multi snobi si critici literari impotriva autorilor precum J.K. Rowling, Stephen King, George Martin, Tolkien, etc?
Hey, TPU! Am nevoie să îmi inventați o ghicitoare foarte grea și să îmi spuneți și răspunsul la ea. Poate fi despre orice, dar să fie greu. O voi folosi la o carte pe care o scriu. DAU...? (mai mult)
Scrieti recenzii la cartile pe care le cititi? Unde le tineti?
Ce părere aveți de cărțile vechi, de la anticariat?
Când aduce enciclopedia cu Pământul (Terra) și vremea la Lidl?
Urgent! Vreau o poezie despre Școală sau Educație cu cel puțin 2 strofe nu de alea de Gradiniță eu sunt în clasa aVII-a(7) DAu FUNDĂ VA ROG!
Care e numărul maxim de cărți citite de voi într-un an?
Puteți sa imi recomandați niste romane scrise de scriitori români? ^^
Vă rog, o părere. Sistem Frumusețea plaiului natal O distruge- o țară- ntreagă Gustul și mirosul de metal Rămâne totul o pârloagă Creștinul se preschimbă în ateu Când cerul nu ...? (mai mult)
Care-i faza cu cartea asta a lui Nutu Camataru? De ce e asa populara?
Vreau părerea voastră sinceră. Paragraf De mare am vrut să fiu copil Să nu trăiesc o viață în zadar Mereu să fiu util Dar mi se rup filele din calendar Am să mor și eu odată În...? (mai mult)
Daca vreau sa studiez spiritualitatea care e prima carte pe care ar trebui sa o citesc? Ce ziceți de Secretele întregii vieți de Iuliana Neagu?
Buna seara oameni buni.Am si eu o intrebare pentru voi. Vreau sa ma apuc de scris carti(in special povesti pentru copii) dar si carti de pe urma carora se pot face si un film.(bine, nu visez ca o sa si...? (mai mult)
Buna! As dori un model de argumentare apartenenta la lirism obiectiv. Multumesc
Bună! Scriu o carte si m- ar ajuta mult câteva păreri sincere despre cum vi se pare povestea până acum.Se numește BiaAnca si o puteți găsi pe wattpad.Vă mulțumesc anticipat tuturor! Chiar vă...? (mai mult)
Pe 7 decembrie dau teza la matematica. M- ați putea ajuta cu un model/modele de teza 2021 sau nu știu. Macar sa îmi spuneți cam ce fel de exerciții vor fi, adică ridicare la putere sau nu stiu..am...? (mai mult)
Știe cineva când se aduc spre vânzare la Lidl enciclopediile alea cu Universul, Pământul, Corpul Uman etc? Se mai aduc anul asta?
Cartile cele două, "Medicina povestita pe înțelesul tuturor" și Medicina povestita pe înțelesul tuturor, despre inima ta" ambele de Dr.Vasi Radulescu mă vor ajuta să mă inițiez puțin in medicina...? (mai mult)
Exista vreo regula gramaticala care sa iti dea voie sa incalci alte reguli gramaticale? Exista posibilitatea asta in lumea literaturii? Daca folosesti un cuvant, dar care nu exista in dictionar, insa...? (mai mult)
Buna! Pot gasi undeva cartea online,, Olguta si-un bunic de milioane``? Nu o gasesc nicaieri. Imi poate da cineva un link care sa ma redirectioneze direct in pdf-ul in care incepe cartea?
Bună TPU, Vreau să creez un personaj fictiv. Vă rog dați- mi niște calități si defecte la o personalitate. Cum îți dai seama ce fel de personalitate va avea un copil- personaj- fictiv? (Dacă...? (mai mult)
Preferați cărțile de ficțiune sau non-ficțiune?
Ce cărți ați citit și considerați că v-au schimbat percepția asupra vieții?
În medie cam în cât timp se umple un stoc epuizat al unei librării online?
Când aduc la Lidl enciclopediile alea cu Pământul, Universul etc? Că cică le aduc in fiecare an. https://www.lidl.ro/p/cadouri-pentru-cei-curiosi-si-jucausi/enciclopedie/p63090
Sugestii cărți de dezvoltare personala, psihologie, de preferat și PDF/online.
Știți ceva cărți bune în format pdf?
Salut. Îmi puteți recomanda niște cărți cu utopii dacă exista asa ceva? De preferat sa fie de ficțiune.
De ce nu vor oamenii să citească dacă știu că are multe beneficii?
Stiu ca toata lumea considera Idiotul de Dostoievski apogeul scrierii, dar pe mine nu m- a captivat atat de mult; imi place mai mult Eliade de exemplu. Mai este cineva de aceeasi parere cu mine? De ce...? (mai mult)
Dacă o persoană citește peste 200 de cărți pe an și reține o mare parte din informații poate fi considerată un geniu?
Cărțile lui Sven Hassel au legătură între ele sau se pot citi în orice ordine se dorește? Mulțumesc.
Bună TPU! Aş vrea să îmi cumpăr o carte de Crăciun și nu mă pot decide între,,Expresul Polar" și,, Poveste de Crăciun". Pe care mi–ați recomanda–o?
Buna! Nivelul meu de engleza este C1, dar inca mai am probleme in a citi carti in engleza cu aceeasi usurinta precum o fac in romana. Aici ma refer la clasice, carti in care limbajul este vechi si plin...? (mai mult)
Buna TPU! Niste recomandari de benzi desenate pentru un pustan de 14 ani (actiune, romantic...)
Care este poetul vostru preferat si un poem de-al ei/lui? Nu român.
Care este forma corectă a următorului enunț? ...Mai bine să fiu pălmuit cu adevărul decât sărutat cu minciuna...Rănește-mă cu adevărul și nu mă alina niciodată cu o minciună.
Ce parere aveti despre cartile de dezvoltare personala? Mie personal nu imi plac, mi se par clișeice în general, facute pentru a atrage publicul. As dori sa aud si alte pareri. Pro si contra?
Am scris o nuvela de 60.000 cuvinte, pentru publicare mai trebuie sa adaug cuvinte neaparat?
Cum ar trebui sa comentez un fragment dintr-o carte? Imi puteti da câteva exemple
Știe cineva de unde sau dacă pot cumpăra cartea "Mo dao zu si" în România?
Ce părere aveți despre citit? Credeți că dacă românii ar citi mai mult s-ar schimba ceva în bine în țară?
Buna! As vrea sa stiu, cei care ati citit cartea After 2, ce preferați? Filmul sau cartea?
Buna, am o problema, nu gasesc un pret bun pentru aceasta carte in lei asa ca cel care va gasi cel mai bun pret va primi funda. Graffiti school - students guide from chris ganter
Cateva cărți despre lgbt? Pana acum am citit Striga-ma pe numele tău.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sabin89 întreabă:
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!