Heey. Unde gasesc cartile urmatoare: Cautand-o pe Alaska, Divergent, de 19 ori Katherine, Daca as ramane? Vreau link. :*
cine imi poate spune unde pot gasi cartea Diamantul de la miezul noptii din Seria Tronul de Clestar de Sarah J. Maas online pdf? ofer fundita cui ma poate ajuta :)
Exista vreo "Biblie a satanistilor" sau ceva de genul asta? Vreo carte din asta la care sa te inspaimante chiar si coperta? Stiti voi, cu demoni, ritualuri, nebunii din astea. Ceva cu un nume...? (mai mult)
Hei! Vreau si eu cateva recomandari de carti... Tin sa precizez ca imi plac cartile in genul "looking for alaska", "tfios", "fluturi", "miss peregrine"... P.s:puteti sa mi dati un link de unde imi pot...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda, va rog, nişte romane mai lungi, cu mai multe volume (nu neaparat), de aventura?
Ce poezie a scris Ion Creanga? Funda...
Ce carti sunt ideale pentru o fata de 13 ani?! Carti de beletristica, fantasy, sfaturi de fete etc.
Ce cărți pentru adolescenți (pe care le-ați citit și v-au plăcut) îmi recomandați?
A citit cineva Imblanzitorul Apelor - A.R. Deleanu? am auzit ca esti o poveste de dragoste :) e frumoasa cartea, merita citita? imi plac genul acesta de carti :D despre iubire
Care este Podisul in care se desfasoara o parte din actiunile descrise in romanul "Copiii capitanului Grant" de Jules Verne?
Vreau si eu poezii pe care sa le invat pentru clasa a 6a. Vreau si cateva carti daca se poate. Multumesc.
Categoria e mai degraba literatura dar in fine :)) Cine stie unde pot citi "Tara lui Goofy" de Matei Vișniec? pe internet nu am gasit-o. poate stiti voi site-uri ceva.
Aranjati in oridnea in care apar in dictionarul ortografic cuvintele de mai jos: Drag, dragoste, dragulita, a se indragosti, a dragosti, dragut, draga, dragalas, dragalasenie, draganele, dragalasie,...? (mai mult)
Am nevoie de rezumatul textului,, Horia" de Aron Cotrus. Va rog, ajutati-ma. Multumesc anticipat :)))
M- ar interesa daca stie cineva ceva carti despre mintea omului, sau cum sa zic. Sunt o gramada de metode de manipulare psihica sa zic asa, de exemplu cum sa arati sigur pe tine, cum sa nu- ti dai pe...? (mai mult)
Care v-a placut mai mult, Divergent sau Insurgent (de Veronica Roth)?
Hey. imi recomandati ceva carti frumoase?
Imi dati si mie un site unde pot citi povestea zeitei Themis? ( vreau povestea ei, ce a facut, nu interpretarea lucrurilor pe care le poarta )
Cine poate sa-mi de-a un sait de pe care sa pot povesti cartile"Spargatorul de nuci ","Alice in tara minunilor"si"Insula delfinilor
HEI am nevoie urgent de un negativ la,, Frunza verde si-o fraguta" de Daniela Condurache FUNDA!*:
Cine stie un program care se amesteca muzika...va rog cine poate imi spuneti/...
Ajutati-ma sa gasesc undeva Luceafarul- toate 98 strofe :(.
Caut o carte de ceva timp, nu pot sa imi aduc aminte titlu. Poate ma ajutati voi! E vorba despre o adolescenta care locuieste cu familia ei saraca intr- un sat, ea lucreaza la o mosie (din cate...? (mai mult)
Ce carti de dragoste imi recomandati? Am citit recent,,Fericirea incepe azi" si,, Fericirea mea esti tu" si as vrea ceva in genul acestor carti. P.S. : Am 16 ani si jumatate.
Cu cine ramane Sookie in seria Vampirii Sudului?
Heii! As vrea sa ma apuc de citit cartea Altfel de Ingeri...e faina, merita? Mersii :*
Cand apare volumul 4 de la percy jackson si olimpieni tradus in romana?
Ce carte imi recomandati sa citesc dintre: "Mizerabilii", "Portretul lui Dorian Gray" si "Cel mai iubit dintre pamanteni"? O sa le citesc pe toate, dar nu stiu de care sa ma apuc.
Care e cea mai recentă carte pe care ați terminat-o? V-a plăcut sau nu?
Imi puteti recomanda niste romane cum sunt Fifty Shades of Grey sau Crossfire. De prefereat, tot asa, mai mult de 3 volume sau chiar si 2. Si va rog, nu Sandra Brown. Ceva mai modern.
Puteti sa imi recomandati niste carti pentru 14 ani? Nu conteaza genul, doar sa fie ceva interesant.
am primit de citit o carte Anectodele Germano - Ruse, dar nu gasesc pe net si nici cartea n'am gasit-o la Biblioteca scolii, pe net stiti unde o pot citii,? Dau Funda MS
Unde pot citi online cartea 1001 de povesti care o sa te faca sa te c@*i pe tine de frica?
Cine stie un site de unde pot lua povesti? dau funda la raspunsul bun
Are cineva hronicul si cintecul virstelor de blaga in pdf? Ofer funda
Stiti cumva niste carti cu crime sau ceva in genul asta? In special carti politiste? Va rog sa ma ajutati dau funda :* :)
Cate strofe are poezia testament?
Care e diferenta dintre fictiune si SF? ..ma refer pe wattpad. sunt categorii diferite. eu vreau sa incep o poveste cu lupi, ceva fictiune..nici nu stiu la ce categorie sa o pun
Stie cineva de unde pot cumpara cartea Sapphique de Catherine Fisher? Azi am terminat primul volum, Carcera, si vreau sa citesc si pe al doilea dar nu pot sa- l gasesc nicari pe net iar in biblioteca...? (mai mult)
Mai citeste romanul de azi? Vazand recomandarile de la, , literatura" tind sa cred ca da! Obligati de scoala sau din placere, nici nu mai conteza! Am vazut aici mai mult proza,...? (mai mult)
Îmi spuneţi, vă rog, nişte cărţi scrise în 2014? Atenţie, publicate pentru prima dată în 2014, nu republicate sau traduse. Nu contează genul. Nu contează dacă autorul e român sau...? (mai mult)
Bună seara! Solicit autorul și denumirea textului despre Ion Creanga.El l-a învățat pe un copil cum să conducă sania.Mulțumesc anticipat.
Știe cineva ce s-a întâmplat cu Zekko de la Anonim?
AJUTOR! Recomandati- mi va rog un roman cam de 300- 400 de pagini, care sa contina actiune, romance, comedie si poate un pic horror... Trebuie sa citesc un roman la alegere pentru scoala.deci va rog....? (mai mult)
Care sunt cele mai bune carti care le-ati citit vreodata?
Hey! Nu știți niște cărți precum tom sawyer așa ceva comice cu copii ca mi-am propus sa citesc anul ăsta o carte și cartea astta mia plăcut mult
Stie cineva unde pot gasi alfabetul xorax din cartea Fetita celei de-a sasea luni? Am cautat cartea la multe biblioteci dar nu o aveau. Dau funda :* :*
Am nevoie de poezia "Ar Fi Ruşine" Liviu Damian.
Acum cateva saptamani iubita mea a gasit cartea asta :Jurnalul unei tigroiace" pe Wattpad "http://www.wattpad.com/84613112- jurnalul- unei- tigroaice- %D1%81%D0%B0%D1%80i%D1%82%D0%BElul- i- ...? (mai mult)
Ce carte asemanatoare cu "Baltagul" stiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?