Vreau si eu carti cu citate in romanaaa❤❤Doamne, caut si nu gasesc! Vreau sa imi cumpar "Cum sa nu mori din dragoste" e ceva cu 10 principii si 365 de zile : Intelepciune, e gen un calendar care ...? (mai mult)
Tocmai am terminat de citit cartea "Intimidare" de Penelope Douglas si as vrea sa mai citesc niste carti de genul. Aveti niste sfaturi?
As vrea si eu sa cumpar Volumele 1 si 2 ale cartii Irinei Binder "Fluturi".Dar problema este ca ma aflu in strainatate...Cum pot comanda cartile fara sa platesc o avere pe taxe?
Imi spune cineva partea 2 la calin file din poveste
Ce carti ecranizate imi puteti recomanda?
care a fost ultima carte citita si cum vi s- a parut? la mine ultima carte a fost si sa nu radeti am incercat sa vad cum e DOAMNA BOVARY stiu suna ciudat dar am incercat sa vad cum e si inpresia...? (mai mult)
Urgent vreau cateva carti ffff interesante care sa-mi captiveze atentia pana la sfarsit.Am 12 ani. Vreau ceva gen charlie si fabrica de ciocolata sau singur pe lume... Funda da rapid :) :) :)
Buna! Cititori de cursa lunga care vor o colaborare pentru recenzii? :)
Stiti vreun sait cu operele lui Iulian Filip?
Stie cineva despre ce este vorba in percy jackson si olimpienii lupta din labirint?
Puteti sa-mi spuneti 2 poezii de-ale lui Iulian Filip?
O carte frumoasa pentru clasa a 7a? :3 va rog
Buna! De ceva vreme ma tot gandeam la o poveste pe care voiam s- o scriu de mult. Acum cateva zile m- am apucat. Am gasit ideea principala, am format un prolog, am schitat primul capitol. Inca...? (mai mult)
Care este diferenta dintre "Sub aceeasi stea" ( http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura- de- divertisment/adolescenti/sub- aceeasi- stea- 208339.html ) si "Sub aceeasi stea" - Editie film ( http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-...? (mai mult)
Vreau sa găsesc un fel de "guide" pentru cum sa devi popular. Dar vreau ceva legat de psihologie si de tehnicile de manipulare si înțelegere. Daca se poate o carte. Pwp
In ce poezie este secventa : " A nins. In soare codrul cu trunchiuri de carbune, Intinde umbre-albastre pe proaspatul omat "
Hei TPU imi puteti da mai multe expresii frumoase, despre orice? cine stie ii
Ceva romane sănătoase? Orice gen. Sunt clasa a opta și mi-am chelit biblioteca. Săru'mâna.
Ce parere aveti despre,, Divergent"(cartea)? V-a placut? O recomandati? Are momente tragice? Funda :)
As dori si eu sa stiu niste nume de proze politice scrise de Mihai Eminescu. Multumesc, dau FUNDA!
Salut imi puteti zice un site de unde pot citi o carte de franceza de clasa a 8 a ca asta http://prntscr.com/5ty369? va rog dau funda :)
vreau si eu o carte asemanatoare cu Jane Eyre sau cu Mandrie si prejudecata.
Stie cineva cum se numeste poezia " Ce canti pasarica linga geamul meu Oare- ti pare cantec chiar si plinsul meu Inima ma doare Iti dau nuci alune Leac de ce ma doare nu gasesti in lume..." Nu...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea apocalipsa de stephen king? Pe toate site-urile pe care m-am uitat stocurile erau epuizate.
Aceasta e singura carte the hobbit? Sau mai sunt si altele, filme stiu ca sunt 3 daca nu ma insel. http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/sf-fantasy/hobbitul-203281.html?
Spuneti-mi ordinea cartilor "Urzeala Tronurilor", va rog.
Http://www.wattpad.com/myworks/30838300-poveste-de-dragoste-contemporana CE PARERE AVETI DE POVESTIOARA MEA, INCA NU ESTE TERMINATA, VREAU PARERI SI UN VOT, DAU FUNDA
stie cineva de ce este fabula http://www.romanianvoice.com/culture/povesti/ga- cainele_si_magarul.php (am pus site ca se refuza intrebarea.) AM NEVOIE SA DEMONSTREZ ca este fabula IN 2 PAGINI LA...? (mai mult)
Cele mai bune carti de dezvoltare personala pe care le-ati citit? Funda
Buna :) Am o intrebare legata de cartile Jurnalele Vampirilor.Um...vreau sa le citesc, dar m- am cam incurcat in ele :)) Imi puteti spune si mie ordinea volumelor, sa le pot cumpara? Si, ce parere aveti...? (mai mult)
Cine stie niste carti asemanatoare cu Twin Peaks? Dau Funda!
Cate pagini are fifty shades of grey?
Am gasit cuvantul "jocoser" in versul "The birds jocoser sung" din poezia "Sumer Shower" de Emily Dickinson si nu am gasit niciunde ce inseamna, ma puteti ajuta?
Imi poate spune si mie cineva de unde pot comanda cartea Draga John de Nicholas Sparks? Si,ce parere aveti voi despre ea? Va rog, am cautat peste tot si nu am gasit. Multumesc.
Imi puteti da partutura la pian de la cranberries zombie. FUNDA
Dupa ce melodie e copiata melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=m7NtcpWy4_0
Am la clubul de lectura de la scoala o carte. Se numeste,, O poveste griminala" si nu stiu daca sa mi-o iau sau nu. Ati avut cartea?
Azi este ziua poetului nostru national, Mihai Eminescu. Ce poezii v- au impresionat cel mai mult si de ce? De ce merita acest mare om sa detina "titlul" de cel mai mare poet roman? Merita acest om sa ...? (mai mult)
ce carti imi recomandati sa citesc? Am 16 ani
Stie cineva despre cateva titluri de povesti de groaza?
Spuneti- mi si mie va rog niste titluri de carti beletristica contemporane cum ar fi " Sub Aceeasi Stea", "Cautand- o pe Alaska". Sau niste carti frumoase poate chiar best- seler- uri mai de adolescenti,...? (mai mult)
Ati citit Dostoievski? Ce parere aveti? Mie imi place Adolescentul pentru ca ilustreaza atat de bine sentimentele oamenilor si ma simt ca facand parte din aceasta poveste ce reflecta pozitia sufletului...? (mai mult)
Imi poate da cineva un link pentru recitat poezi? Funda! (Treaiasca Mihai Creanga :))) )
Scuzati categoria daca nu e buna. Din lista de piese de mai jos, pe care mi- ati recomanda- o sa o pun in scena cu colegii l la un festival de teatru in vara? Daca puteti sa imi recomandati una cu...? (mai mult)
Vreau o carte pentru adolesceti cu viata unei fete de liceu si cu droguri, sex etc adica ceva interesant dar fara s.f. Cine stie filmul cu Angelina Jolie "Gia" sau serialul Gossip Girl cu toate...? (mai mult)
Buna la toti, cei care ati citit "Eugenie Grandet"si"Femeia la 30 de ani"de Honore de Balzac...Ce impresii v-a creat operele date? Merita sa incep ale citi?
Stie cineva niste romane cu tema "aventura" scrise de scriitori romani?
Imi puteti spune niste opere despre ploaie ale unor autori straini?
Îmi Spune-ți niște titluri de poezii DESPRE Eminescu? Cat mai repede funda
Cine a citit cartea Jocurile Foamei vol. 3 ce se intampla la sfarsit cu, Katniss, Peeta si Gale
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!