Cand apare volumul 2 din Seria Lux de Jennifer L. Armentrout?
Ce parere aveti despre acest inceput de carte? http://www.wattpad.com/story/30342218-mai-presus-de-tot
Vreau si eu niste scenete si monologuri comice
Funda TPU! Am nevoie de opere cu tema familia in care apare portretul tatălui. Va rog daca se poate sa fie repede!
Imi spuneyi va rog un site unde pot gasi cartea asta: JODI ELLEN MALPAS-THIS MAN
Hei, vreau si eu niste romane mai interesante, 15-16 ani.
Unde pot gasi cartile din seria Eragon in PDF? In romana? FUUUNDAAAA! FUUUNDAAAA! FUUUNDAAAA!
Ce fel de poezii a scris Mihai Eminescu(gen dragoste, drama)
Va rog din suflet sa ma ajutati. Nu mai gasesc nicaieri sa cumpar " Romanul cocainei de M. Agheev ", ma puteti ajuta va rog! Daca gasiti mai multe surse, le vreau pe toate. Multumesc!
Cea mai trista poezie scrisa de Bacovia? (exceptie Plumb)
Imi spune si mie cineva cele mai scurte poezii de Mihai Eminescu imi trebuie repede
Care este cel mai special, bun, realist citat dintr-o carte care te-a impresionat? Aş aprecia dacă aţi scrie şi numele cărţii dacă nu e prea mare deranjul.
Ce cărți/romane de dragoste cu adolescenți cunoașteți? De exemplu, mie mi- au plăcut romanele Twilight, cu poveste de dragoste și acțiune. Astea nu înseamnă că vreau să fie tot cu vampiri,...? (mai mult)
Care sunt volumele seriei "Sânge Albastru?" Funda.
Niste carti bune pentru clasa a 7? Ceva care sa gasesti la biblioteca judeteana (pentru copii) si sa nu fie seaca. Sa aiba chestii interesante si sa o pot tine minte toata viata. Dau funda! :D
Ce parere aveti? :D http://www.wattpad.com/91431487-cand-dragostea-orbeste-povestirea
Va rog poezii de suflet, triste sau critice compuse de voi sau de alti copii/adolescenti. Funda! :D :) :3
Acum mult timp am citit o carte in care mai multi autori romani si straini scriau despre Bucurestiul din secolul 18, 19 si 20. Daca cineva cunoaste cartea, va rog. Chestiunea asta merita mai mult decat...? (mai mult)
Spunetim si mie cateva motouri in engleza care sa si rimeze. Funnda
De ce aleg autori astfel de naratori (animale )? +Funda
Nu stie nimeni un site unde pot sa gasesc toate operele la romana pentru bac cu tot ce trebuie invatat si sa le invat de acolo?
Am si eu nevoie de o poezie, scrisa de voi, despre orice! Va roog, urgent! Am nevoie in seara asta! Dar scrise de voi nu copiate de pe net!
stie cineva cine este criminalul din "Cadavrul din Biblioteca de Agatha Cristie"? Funda celui mai bun raspuns
vreau si eu niste nume de carti gen de dragoste. Funda :-*!
Care opere literare romanesti despre bani/avere cunoasteti?
Imi puteti spune despre ce este vorba in "Fluturi" de Irina Binder? Mi se pare o carte interesanta si vreau sa stiu daca se merita sa o iau :)
Unde pot instala cărțile,,Cînd eşti vrăjitoare" şi,, Sînge albastru vol.2" în format pdf?
Care este secretul doctorului Honigberger?
Ce ar trebui sa contina un eseu despre un roman realist obriectiv traditional?
Vreau si eu un site unde sa pot citi carti...mersi :)
Ce ati citi in ultima vreme? ultimele 3.
Dintre cartile: 1.Nu coboriti in pivnita 2.Blestemul mumiei 3.Varcolacul din mlastina Fever 4.Singe de monstru Din colectia "goosebumps" pe care ati alege-o?
Imi puteti recomanda niste carti, gen "Ultimul cantec"?
Cum se termina "Buna seara, Melania!"?
Imi poate spune cineva niste carti despre alchimie? Acum citesc Alchimia. Maestrul si marea opera :D
Au fost carti cu care v-ati plictisit de-a binelea sau nu v-au placut? Care?
Unde pot găsi cartea "Versetele satanice" în format pdf, free? (română, engleză, spaniolă)
Imi spuneti va rog frumos cate pagini are cartea "Legendele Olimpului"?
Sunt carti despre mentalism si primcipiile gandirii si cum sa citesti persoane. Unde as putea gasi? Funda
Am nevoie urgent de niste idei de cărti povesti pentru clasa a 6-a ca sa le fac rezumat.Eu nu mă omor cu cititul si trebuie sa predau 10rezumate joi.Plz urgenta colosala
Ce titlu ati pune unei carti cu o fata prea credula care ajunge intr- o casa cu vampiri, iar dupa aceea ea devine "mancarea" lor, insa fara a o ucide. In final ea este posedata de o doamna malefica...? (mai mult)
Tocmai am terminat de citit Jocurile Foamei si as vrea alte carti SF de genul asta. Fara Harry Potter si Hobbitul.
Ce site-uri de carti, ca bookblog si hyperliteratura mai urmariti?
Care sunt cele mai frumoase romane de dragoste românești?
Hei,TPU.Merita sa citesc seria "Pretty litlle liars"(Micutele mincinoase)? Ce nota i-ați da seriei?
As vrea sa citesc o carte.Ce imi recomandati?
vrea si eu niste poezi de iubire daca se poate
Am vrut să întreb, vreau să scriu pe Wattpad o carte, ceva, cu un traficant de droguri în genul Breaking Bad. E ceva ilegal cu asta? Și vreau să mai întreb dacă aveți vreun nume bun pentru ...? (mai mult)
A citit cineva Alchimistul de Paulo Coelho? Cum vi s-a parut? Se merita sa o citesc?
Vad ca in ultima vreme se practica un lucru. Cat mai multi oameni atat tineri cat si adulti scriu diferite chestii. Carti, poezii, povestiri scurte etc. Oricum stiu ca a fost in istoria noastra o practica,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?