Vreau cateva scenete scurte de 3 personaje de maxim 20 de randuri URGENT! funda celor mai frumoase!
De unde as putea lua niste critici literare pentru Moara cu noroc? Dau funda
As vrea sa citesc cateva carti gen horror/gothic (ceva mai sinistru) Ma rog... intelegeti voi:) Puteti sa-mi recomandati cateva? Dau funda! Va multumesc :)
Imi puteti da un site unde sa gasesc poezi din volumul "Poeme cu Ingeri" de Vasile Voiculescu? Vreau poeziile intregi nu argumentari/comentarii.
Imi puteti spune niste opere despre ploaie ale unor autori straini(de preferabil poezii, dar se poate si altceva)?
Cine a citit Maitreyi de Eliade? Dar Dragostea nu moare de Maytrei Devi? (al doilea e un raspun la primul roman, cei care au citit inteleg ce zic) Eu nu inteleg un lucru: cum s- au intalnit cei doi in...? (mai mult)
Salut,am inceput sa scriu o carte unde imi pot posta cartea pentru a vedea pareri?
Hey! As vrea sa ma ajutati cu o parere. DAU FUNDA! As vrea sa compun o poveste si o sa va spun pe scurt despre ce e vorba. Sarah Style ( per principal ) este o fata fitoasa, rebela si cam isi bate...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc sa citesc ceva carti.Pentru inceput am nevoie de o carte interesanta care v-a placut.Ce imi puteti recomanda?
Am nevoie de parerile voastre despre urmatoarele carti: "Hotul de carti" de Markus Zusak, "Fulgi de iubire" de John Green, Maureen Johnson si Lauren Mvracle, "Cautand- o pe Alaska" de John Green,...? (mai mult)
am o intrebare care necesita un raspuns rapid! Deci: Cineva mi- a recomandat o carte. Nu mai tin minte numele cartii, dar cred ca este deva cu o teorema a unui om (matematician, cred) celebru...? (mai mult)
Vreau sa citesc o carte de razboi (Primul Razboi Mondial sau al doilea) in care sa fie vorba de un barbat care a luptat in unul din aceste razboaie.Ce puteti sa-mi recomandati?
Există cărți cu curse de masini, insipirate sau nu după un film, să fie cu curse de masini sau moto. De preferat masini! Sau cărți despre mașini, mecanică! Mulțumesc.
Unde as putea gasi Morometii, dar fara greseli de scriere, pentru ca am gasit pe toate siteurile in care am cautat, cuvinte scoase, sau blurate si nu se intelege nimic, am nevoie sa o citesc urgent...? (mai mult)
Buna TPU :D As vrea o parere despre povestea mea : http://www.wattpad.com/story/27375952-the-supernatural-girl. Mersi :*
O carte buna legata de invingerea anxietatii?
Care sunt cele 12 volume din seria "Vampirii din Morganville?"
Vreau un top 5 : citeste carti online gratuit in limba romana, FUNDA!
:* Am 14 ani si vreau si eu sa citesc niste carti interesante pentru varsta mea. Funda!
De unde as putea descarca o carte despre Franta sau despre Paris, sau niste pliante turistice?
Imi puteti recomanda niste literatura sf buna?
Ce- i asta? https://books.google.md/books?id=wIF3Z- PvFgwC&pg=RA2- PA78&lpg=RA2- PA78&dq=iudin+ valeria&source=bl&ots=wSW2q- vbKC&sig=x03hMdH8- hY- wNiRezH4- NjF7EU&hl=ru&sa=X&ei=ksCrVOzPL- OgyAP86YHgAQ&ved=0CDsQ6AEwBQ#v=onepage&q=iudin%20valeria&f=false...? (mai mult)
HEY)) Vreau sa imi deie cineva o lista mai mare de carti care le- as putea citi (imi place drama, aventura, actiunea, romane politiste, criminalistica, romance/romantic; insa totul in acelasi timp realistic-...? (mai mult)
Hei,TPU. Cate carti are seria Bloodlines? Care sunt acestea? V-au placut? Sunt interesante? Ce note le-ati da? Fundaa celui care imi raspunde la toate intrebarile acestea!
Ar vrea cineva sa cumpere cartile "Insemnarile inei pustoaice" de Rachel Renee volumele 2, 3 si 4? Le-am cumparat zilele astea si le-am citit deja si as vrea sa le vand.Eu sunt din Arad.
Ma puteteti ajuta va rog sa gasesc niste poezii de dragoste? Nu am gasit momentan nimic ce sa ma satisfaca, si poate fi vorba si despre iubire pierduta sau agonia iubirii sau lipsa ei.Multumesc!
Ce inseamna carte cu editie de film? Adica acea carte este facuta dupa film, nu este cea originala?(in caz ca filmul a suferit modificari majore si povestea nu este ca si in carte, in original)
Recomandați-mi și mie niște cărți care merită să fie citite, nu contează genul :D
Cer o opnie in legatura cu cartea "Codul lui da vinci". Vreau sa mi.o cumpar si nu stiu daca merita
Va rog cateva nuvele foarte scurte, infara de Doua loturi, Popa tanda. FUNDA! Daca se poate si povestirea, dar nu-i obligatoriu.
Am nevoie de ajutor urgent. Am citit mai de mult o carte in care este vorba despre un om si un caine care au luptat intr- un razboi (nu mai stiu care) si la barbat ii murise sotia si copilul....? (mai mult)
Vreau si eu niste titluri, sugestii, pentru o carte. Este despre singuratate, iubire imposibila si chestii de gen. Ma puteti ajuta? FUNDA!
Cine imi zice niste romane thriller care pot citi in format pdf sau txt? Dar sa fie si de dragoste daca stiti, nu-i obligatoriu. Multmesc mult
Îmi puteți recomanda cărți despre design-ul interior?
A citit cineva cartea Endgame (Jocul Final): Convocarea. Cum vi s-a parut?
Nimeni nu a trait atat de mult incat sa nu-si doreasca sa mai traiasca o singura zi" cine a scris?
O sa se publice Insemnarile unei Pustoaice vol 8 sau vol 7 e ultimul?
A citit cineva cartea "sub aceeiasi stea"?!
Ce parere aveti, sincer, despre cartile motivationale?
HEY... puteti sa-mi dati exemple de poeme eroice inafara de dan capitan de plai si scrisoarea a 3-a... DAU FUNDAAAAAA.....PLZ
Adela de Garabet Ibraileanu, are capitole? Sau cum este structurata?
Am 14 ani si m-am gandit sa citesc romanul Mizerabilii. Cei care au citit romanul ce parere aveti despre el?
Imi puteti da cateva exemple de romane si opere dramatice scurte? Multumesc.
Am nevoie de povestea ardealul de nicolae balcescu! Pana maine. dau funda. Multumesc!
Spuneti-mi o carte de minim 100 maxim 350 pagini care v-a placut. Eventual o comedie.
Salut, imi puteti da un site unde pot publica ceva, adica, eu scriu poezii, de dragoste. oricum, si vreau si parerea altora. :D Multumesc
Imi puteti recomanda niste carti motivationale? :)
Stiti niste carti asemanatoare cu seria Academia Vampirilor, nu neaparat cu vampiri sau mai stiu eu ce... ci in genul acesta? Adica care sa contina aventura, drama, iubire etc... tot ce ii trebuie unei...? (mai mult)
Va rog frumos sa-mi spuneti parerea despre asta....astept si critici pup :*http://www.wattpad.com/91431487-cand-dragostea-orbeste-povestirea
FUNDA! Cine imi poate recomanda niste carti care sa fie pe putin la fel de sadice ca si "Eu ucid"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!