Are cineva un voucher pentru carti de la elefant.ro. Am nevoie urgent va rog. Multumesc
Ce carti mi-ati recomanda sa citesc?
as vrea sa fac un sondaj pentru iubitorii de Harry Potter si The Hobbit, care va fascineaza mai mult? (as vrea sa fac un forum rpg si nu stiu ce tema sa-i aleg). Astept raspunsuri. ^_^
Poate sa-mi dea cineva titluri de carti in care se vorbeste despre shinobi/ninja? nu am gasit decat articole si am nevoie de carti... multumesc anticipat
Ce parere averi si pentru ce varsta rececomandati romanul,, Umbra vantului" de carlos ruiz zafon? Funda pentru cel mai bun si argumentat raspuns
În primul rând, precizez că ce va urma nu este o temă. Citeam o poezie, și am zărit următorul fragment: "iar luna, cu albastra/ ei noapte ca un roi/ se- apleacă la fereastra". Ce ...? (mai mult)
Ati citit cartea "Magia (the Secret)"? Cum vi se pare?
caut un site de pe care sa citesc" cei trei muschetari"de alexandre dumas
Poate cineva sa imi povesteasca partea a 3-a sau sper sfarsitul cartii invierea de lev tolstoi? Va rog. E urgent!
Buna as vrea sa stiu daca exista o carte despre Regina Victoria in romana sau o carte care sa contina informatii despre ea in romana imi trebuie urgent. Multumesc Anticipat Si Normal ca dau funda!
Hmmm... M- am apucat si eu de scris in timpul liber si as dori oarecum sa stiu si parerea altor oameni despre talentul sau netalentul meu, mai bine zis despre munca mea, doresc o parere sincera deci...? (mai mult)
Despre ce este vorba in Jurnalele lui Stefan?
Hei! Ştie cineva când apare volumul 9 din Vampirii din Morganville în română? Sau de unde aş putea cumpăra cartea în engleză?
Ma ajuta cineva cu un rezumat pentru cartea "Harriet spioneaza" de Louise Fitzhugh?
Ce părere aveți despre operele scriitorului german Erich Maria Remark?
FUNDA! Cine imi poate spune daca in cartea Eu ucid sunt parti cu tortura? Si cat de sadice sunt?
cine imi poate da un site in care sa gasesc RECREATIA MARE? Il caut peste tot! Sau daca imi puteti da voi! Doar un capitol!
Care a fost cea mai buna carte pe care ai citit-o vreodata si de ce? :)
Intrebare pentru cei care au citit cartea "Tesatmentul unui excentric" de Jules Verne: Merita citita? De ce?
Regele Midas, din mitologia greaca, este si un zeu?
Am nevoie de niste citate motivationale, despre fericire, ambitie etc, dar mai deosebite. Engleza, romana, nu conteaza. Stie cineva?
Ce parere aveti despre povestea aceasta? http://www.wattpad.com/story/22081010-heart-of-ice
Cine poate sa imi dea niste carti pe care sa le pot citi online? PS: AM 14 ani si imi place mult sa citesc :)
Http://w.tt/1Bqe5aW aici este o poveste inceputa de mine. Daca va intereseaza, imi puteti lasa o parere :o3
am un fel de problema. Recent am terminat cartile hunger games, acum vreau sa citesc altceva, dar nimic nu- mi mai e pe plac. Parca asi fi prinsa inca in, , lumea" hunger games. Ce carti bune,...? (mai mult)
Heei TPU! Am o carte pe Wattpad si as vrea sa stiu parerea voastra despre ea. E horror (sau cel putin v- a fi). Link- ul este: http://w.tt/1xjXVRc Daca aveti Wtt (si desigur, va place) puteti sa- mi...? (mai mult)
Vreau o intamplare neobisnuita (dar fara fantome si chestii de aste, sa fie amuzanta) rapid DAU FUNDA :)
Stiti niste carti asemanatoare cu seria Academia Vampirilor, nu neaparat cu vampiri sau mai stiu eu ce... ci in genul acesta?
Allegiant şi Experiment de Veronica Roth sunt aceleaşi cărți? Dacă da, de ce au nume diferite? E vreo diferență între ele?
Sall TPU am 2 intrebari. 1. cate carti ati citit in total in toata viata voastra pana acum ( aprox) 2. ce carte v a placut cel mai mult dintre toate
vreau niste idei/sfaturi despre cum sa citesti mai rapid, va rog frumos FUNDA dau pentru cel mai bun dintre voi!
Salut..Cum sa citesc carti in romana pe scribd? va rog spuneti-mi.
Imi puteti da toate personajele din romanul "Ultima noapte de dragoste. Intaia noapte de razboi" de Camil Petrescu?
Ccum sa citesc in romana pe scribd? va rog explicati-mi cum sa fac ca cind caut o carte sa imi apara doar pe romana.va rog!
stiti ceva pagini cu ghicitori compuse de copii...
Hei TPU vreau o carte care sa contina mult dialog, sa se bazeze numai pe asta, adica naratiune si descriere sa nu fie principalul, vreau sa scriu o short story care se bazeaza numai pe dialog si nu ...? (mai mult)
Unde pot gasi basme de Petre Ispirescu cum ar fi Greuceanu sau Tinerete fara batranete si viata fara de moarte pentru Kindle?
Am o intrebare destul de importanta si as dori sa gasesc un raspuns util cit de curand posibil.Stie cineva dintre voi unde pot casi cartile : "Who we are" si "Where we are" de la One Dirction?...? (mai mult)
Va place aceasta povestire? Astept pareri :* http://www.wattpad.com/91431487-cand-dragostea-orbeste-povestirea
Buna! Dati-mi cateva rime pentru cuvantul,, orizont,, Dau funda :)
Stiti daca a aparut volumul 5 din seria "Fetele Gallagher" de Ally Carter in Romania si unde l- as putea gasi? Am inteles ca a aparut varianta e- book. Daca o aveti, mi- o puteti da prin e-...? (mai mult)
Poate sa imi zica si mie cineva va rog mult cine moare la sfarsitul cartii Allegiant de Veronica Roth? *scuzati categoria* multumesc anticipat + funda
Hei TPU, Cine vrea funde? Va dau daca imi scrieti si mie o poezie foarte amuzanta, despre orice! Scuze de categorie.
Stie cineva un link pentru a putea citi una din cartile Imparatul mustelor sau Baronul din copaci online?
Ce romane îmi recomandați? :x
Cum as putea downloada gatuit cartea De veghe in lanul de secara de J.D.Salinger?
Cate pagini are ferma animalelor de George orwell?
Cate volume sunt traduse in romana din The Hunger Games/Jocurile Foamei? Si ati putea sa-mi spuneti care este volumul 1, 2, 3, 4 si asa mai departe?
Despre ce e vorba in REM, de Mircea Cărtărescu? Cât mai detaliat dacă se poate. Mulțumesc anticipat... FUNDA
Ce carte captivanta recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?