Care carte e mai buna-,,Hotul de carti" de Markus Zusak sau,, Jocurile foamei" de Suzanne Collins?
Vreau, de data aceasta sa- mi recomandati alte carti de tipul:"Elevul Dima dintr- a saptea" si "Romanul adolescentului miop".Eu personal sunt in curs sa citesc cartea "Elevul Dima dintr- a saptea si dupa...? (mai mult)
Http://www.printech.ro/preturi.html O carte de 50 de pagini, in 100 de exemplare, costa 671 de lei. Pe langa banii acestia, autorul cartii mai trebuie sa plateasca ceva sau asta este toata cheltuiala? ...? (mai mult)
Cand scrii ceva, sa zicem o poveste de cateva zeci de pagini, e mai bine sa scrii incontinuu, fara a te uita pe ceea ce ai scris, sau sa modifici ceea ce ai scris pana iti place cum iese si abia apoi...? (mai mult)
Salut imi puteti spune niste romana (gen horror sau drama sau triler), dar va rog sa fie ecranizate. P.S. scuzati categoria am nevoire de raspunsuri repede!
Sal Ce carte mi-ati recomanda sa citesc dintre "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" si "Lorelei"?
Îmi puteţi recomanda nişte cărţi interesante, de preferat SF - Fantasy. Am 13 ani şi iubesc cititul
Hei, am nevoie de un ajutor! La scoala mi-a dat niste lecturi suplimentare, iar la ele scrie ca trebuie sa fac si un citat referat, ce inseamna asta? Ma puteti ajuta? Dau funda
Stiti cumva vreo carte care as semene Cu 'Hex Hall'?
Care sunt LEGENDE ISTORICE de Dimitrie Bolintineanu? :*
Îmi puteţi recomanda va rog nişte cărţi bune, de preferat SF sau aventură. Am 13 ani.
Va rog sa ma ajutati. Am de citit nuvela Rusinea de Liviu Rebreanu si nu o gasesc nicaieri. Stiu ca este si un capitol din Ion intitulat Rusinea, dar pentru scoala am de citit nuvela
Am nevoie de sugestii! Cine imi spune cum pot prezenta intr-un mod neobisnuit o carte? Va rog sa raspundeti cu seriozitate, multumesc.
Care este cel mai nou titlu de carte? funda!
Daca,de fapt, merele o au pe Ana si noi am fost mintiti tot timpul?
Hei, TPU. Am citit de curand cartea 'Momo' de Michael Ende. As vrea niste recomandari de carti de acelasi gen sau autor. Genul fictiune, si o mica descriere, va rog. Sa aiba personaje dragute si haioase....? (mai mult)
Buna,TPU! Ce lecturi recomandati unui copil de clasa a 4-a respectiv 12(ani). Multumesc. funda
Cărți fantasy în limba română care se găsesc pe net? (preferabil nu Academia Vampirilor sau Hobbitul și trilogia Stăpânul Inelelor pentru că deja le-am citit)
E fain Jurnalul Annei Frank. se merita sa-l citesc?
Cartii asemănătoare cu Crossfire si Fifty Shades Of Gray?
Cine a scris poezia: "O casa cat o nuca La umbra unui deal O pajiste de taina Pascuta de un cal Un plop crescut in ceruri In care stele ard O casa cu gradina Si fara nici un gard Un geam taiat...? (mai mult)
Hei,imi da si mie link la cartea : " Ramai vesnic vrajitoare " dar povestea sa fie intreaga. Multumesc
Imi puteti da exemplu de un roman sunt in clasa 5 dau funda.
Hei TPU, am o intrebare mai ciudata, sper totusi sa primesc un raspuns, poate un om sa fie hipnotizat astfel incat daca aude anumite cuvinte sa moara? Vreau sa scriu o short story despre asta
Cam ce carte ar fi buna pentru pregatirea pentru CAE? .....CAE Gold Plus?
un site unde pot gasit carti pdf online, si ceva recomandari(femei vs barbati,autoeducare, carti de dragoste, Beletristica si critica )? multumesc. funda
Hei, TPU. Am o problema. Am primit de Craciun cartea 'Jurnalul secret al lui Adrian Mole' de Sue Townsend si mi- a placut foarte mult. As vrea sa citesc si celelalte carti din serie, dar nu le gasesc...? (mai mult)
Hei! Ce parere aveti de spre cartea Frankenstein de Mary Shelley? Multumesc! :*
caut si eu o carte de dragoste dar nu siropoasa, ceva pentru adolescentii din ziua de azi.
O carte de psihologie care merita citita?
Nu stiti cand apar cartile lui Rainbow Rowell in romana?
Unde pot găsi The Submissive trilogy traduse in română?
Stiti cum pot sa imi descarc manualele pe tableta?
As vrea sa- mi spuneti cateva titluri pentru o poveste.Eu m- am tot straduit sa gasesc unul dar sunt in pana de idei. Poveste contine multa actiune totusi este si un pic romantica si dramatica.Voi...? (mai mult)
Heii..stie cineva cat de cat germana?^^ Am nevoie de traducerea unor intrebari : 1.Cati ani aveti? 2.Sunteti casatorita? 3. Aveti copii? 4.Cum e vremea afara? 5.Cat de bine stiti germana? 6. Unde...? (mai mult)
TPU! Stiti unde pot gasi carti ( Varianta PDF) legate de Craciun sau de iarna? Cine stie, il rog, plzzzzz sa ma ajute. Am nevoie urgent sa citesc o carte pentru un proiect la scoala. Multumesc! ...? (mai mult)
Rosu si negru de Sthendal sau Invierea de Lev Tolstoi?
Cartea Irina Binder -fluturi cum se termina? are decat un capitol?
Unde pot descarca cartea "memoriile unui tanar ticnit"?
CE CARTE SA FAC LA JURNALUL DE LECTURA? INVIEREA Lev Tolstoi Portretul lui Dorian Grey(deja citita) si Rosu si negru Sthendal. Nu as face Portretul lui Dorian Grey neaparat ..as vrea ceva mai de impact...? (mai mult)
Ce inseamna eg lika deg in norvegiana? Am cautat pe google translate, dar imi da numai prostii. Funda.
Hobbitul are mai multe volume? Dacă da, câte și care sunt?
Are cineva urmatoarele carti in format pdf : Promisiunea- Johanna Lindsey Infruntarea inimilor - Karen Robards, Aleasa printului - Christina Dodd, Totul sau nimic Stephanie Laurens Caile nebanuite...? (mai mult)
Caut o carte a genului dramatic, insa nu ii mai stiu nici titlul, nici autorul, tot ce am este aceasta secventa, pe care n- o gasesc pe google: 'Si dorinta noastra, a scriitorilor, e sa...? (mai mult)
Heei.De cateva luni urmaresc serialul The Vampire Diaries, dar find preocupata cu scoala sunt foarte in urma. De curand am observat intr- un magazin 3 carti din seria TVD numite Jurnalele lui Stefan:Azilul,...? (mai mult)
Heii, am nevoie de cateva imagini artistice, rima si ritmul din poezia "Ce bine ca esti " de Nichita Stanescu. Multumesc anticipat. Dau funda :)
Câte volume are The Hobbit şi în ce ordine ar trebui să le citesc?
Bună, am o mică...mare nelămurire în legătură cu The Hobbit şi The Lord Of The Rings. Ce legătură este între acestea şi care e ordinea în care ar fi indicat să le citesc? Şi ar mai fi ceva:...? (mai mult)
A citit cineva hotul de carti? Despre ce este vorba? Merita sa o cumpar si sa o citesc? funda! :)
Are cineva in format pdf "Extazul lui Gabriel- Sylvia Reynard"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?