TPU! In poezia "Inger de paza" a lui Mihai Eminescu (http://dindragoste.unica.ro/poezii- de- dragoste/mihai- eminescu/inger- de- paza.php), la ce credeti ca se refera scriitorul cand vorbeste despre...? (mai mult)
Cine a citit cartea"In casa bunicilor" poate sa imi spuna ce legatura au povestirile din partea a 2-a cu povestea cu baiatul si bunicii din prima parte.
Hei,TPU. :) Ce carti gen fantasy, SF sau horror imi recomandati? Ați putea face si o mica descrierea la unele dintre ele? Multumesc
Hei,TPU.In primul rand, Sarbatori fericite tuturor. :) Ce carti scrise de Stephenie Meyer imi recomandati? In afara de Twilight.
Okay, deci as cam avea si eu nevoie de niste recomandari de romane japoneze. Voi ce- ati mai citit, ori ce aveti de gand sa mai cititi(bineinteles din literatura japoneza)? ((Puteti sa scrieti si ceva...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea descarca sau citi online cartea "Noua reguli de nesocotit- Sarah Mclean"?
1)Salut ce carti imi recomandati? asa ca p/u un baiat Imi place erotica dar nu cu multa romantica, cartile lui Dan Brown imi plac. aventura, erotica, detectivul, actiunea sunt genurile care imi place ...? (mai mult)
Hei TPU >:D< Stiti cumva niste carti online ..neplictisitoare ..cu si despre adolescenti? Ceva dragut de citit de sarbatori. online va rog.
Imi puteti recomanda o carte buna de citit, moderna cu o poveste buna gen supernatural, pretty little liars? Si un site de unde o pot achizitiona, daca se poate. Multumesc.
Ştie cineva unde pot să citesc online cartea "Am să te iubesc până la sfârşitul lumii"? Mulţumesc!:D Răspunsul cel mai rapid şi corect primeşte fundiţă.
Buna, TPU! Am o mare nedumerire. Am vazut multe bloguri, care sponsorizeaza si fac reclama la diferite carti si edituri. Vorbesc despre blogurile care fac recenzii la carti si isi spun parerea despre ...? (mai mult)
TPU! Maine avem balul de Revelion la scoala si eu sunt mascat Pinocchio si am nevoie sa spun o descriere a mea ( a lui Pinocchio), care sa dureze intre 30 si 60 de secunde! Eu nu prea stiu despre...? (mai mult)
Anul asta dau bacul la biologie. Cum sa invat mai usor? Am o carte si sunt o gramada de lectii (95 pag) si nu imi intra nimic in cap. Sunt niste termeni asa de greu de retinut. Cine ma poate...? (mai mult)
Urgent am nevoie de caracterizarea lui Childe Harold
Urgent 4 trasaturile ale realismului FUNDA!
Vreau sa am o dorinta nestinsa de carti! de ce este bine sa citesc? Cum sa nu ma mai dezlipesc de carti sa citesc non-stop? dau funda + vot!
Imi spuneti si mie niste carti gen aventura (putin si dragoste sau politiste) care sa fie interesante?
Ce preferati? Romanele sau nuvelele? Argumentati-va raspunsul
Hei TPU.As vrea sa stiu cum se puneau pozele intr- o poveste gen: http://maria- lumeapovestilor.blogspot.ro/2012/04/one- gir l- and- two- boys- partea- intai.html pentru ca acum mult timp in urma am inceput...? (mai mult)
As vrea sa citesc niste carti dar nu stiu ce fel! as vrea un titlu nou! Cine imi da cat mai multe titluri de carti (cele mai noi )ai dau funda + vot!
Hey, cine imi poate spune rapid regulile de baza a limbii spaniole(terminatiile verbelor, exceptii etc...)? Funda pentru primul raspuns ajutator...
Cine a citit,, conspiratia de sydnei sheldon? cum vi s-a parut? mai ziceti-mi carti de genul asta, va rog mult, sunt disperat dupa asemenea carti, politiste-dragoste.
Ce carte as putea citi pana la sfarsitul vacantei? Nu vreau sa fie prea lunga astfel incat sa nu o pot citi, poate puteti face o recomandare din ce ati citit voi.
Am o intrebare: Mi-am cumparat cartea Allegiant de Veronica Roth si pe coperta scrie "EXPERIMENT". De ce?
Cum sa citesc mai repede decat o fac acum? eu citesc cam o carte in doua ore! dar vreau mai mult! era o tehnica dar nu stiu cum se numea si nici nu stiu cum sa o aplic! dau funda + vot! :)
Spuneti-mi niste carti bune pe care le-ati citit, de preferat sa fie thriller, psihologic si/sau mult mister. Insa as vrea sa fie citite de voi, nu luate de pe net niste review-uri.
Salut am 15 ani si ma plictisesc in vacanta Recomandati-mi si mie carti de citit Ms :* dau funda!
Cum sa invat mai simplu? am dupa vacanta un test important :'-(! urgent! FUNDA
Buna as vrea sa imi lansez o serie de poezii unde sa ma duc. cu cine sa vorbesc? :)
Buna TPU ..recomandati va rog o carte buna, cadou pentru Ea
ce parere aveti despre,, Ciresarii" de Constantin Chirita?
Hei!:) Imi poate spune cineva care sunt cartile Urzeala Tronurilor (Game of Thrones ) in ordine? :D Funda!
Ce parere aveti despre colectia,, Ciresarii"? fundoi
TPU! Nu stiu cum s- a intamplat, dar cand scriu in jurnal, uneori, imi vin diferite idei, inspiratie. Si am inceput sa compun poezii. E frumos, inchid ochii si ma las purtata de imaginatie... ...? (mai mult)
Cine imi da un site de unde pot citi carti online( scrise de autori celebri nu de oricare) vreau sa citesc,, flori de cires si coca cola de sydnei sheldon,, si nu gasesc
Spuneti-mi va rog niste carti cu vampiri...
Merită George Orwell?
Ce personaje participa la schita Bubico?
Va plac cărțile lui Dan Brown? de ce?
Comentariu personajelor din textul istoria zahariei fantanarul spuneti-mi va rog cum sa-l fac n-am nicio ideea cum sancem si cum sal faccomentarea unui personaj din text
Comentariu personajelor din textul istoria zahariei fantanarul va rog ajutati-ma
Cu ce aplicatie pot citi carti in ROMANA pe telefon? am mare nevoie! Dau funda
Stiti cumva daca se vor traduce vreodata cartile The Bane Chronicles sau The Shadowhunter's Codex?
Heiii... Stie cineva cand apare Printesa Mecanica de Cassandra Clare in romana? Trebuia sa apara anul trecut si vad ca a trecut si anul asta si nimic :'(
Mai citesc romanii carti? De care? Este lectura o activitate placuta pentru romani? Cati dintre voi aveti permis la biblioteca? Pure curiosity
Cine a citit,, conspiratia de sydney sheldon,,? va rog sa-mi mai da-ti astlfe de carti- politist-dragoste,
Cine a citit, , Conspiratia de Sydney Sheldon, , ? Cum vi s- a parut? Mai recomandati- mi astfel de carti tot scrise de el. Mie mi s- a parut super frumoasa, printre cele mai bune carti pe care le- am...? (mai mult)
Teme pentru compuneri? Clasele 5-8.
Am de citit cartea Deodată in adâncul pădurii de Amos Oz in vacantă.Îmi puteți spune,va rog, unde o pot citi pe internet, daca imi puteți da si niste linkuri.
BUNA Are cineva cartea "Exercitii de echilibru" a lui Tudor Chirila in format electronic (intreaga) Va rog mult, raman dator!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?