Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 2 Martie 2025 sunt:
Hei! Vreau si eu cateva sugestii de carti pentru adolescenti. :)
Am citit acum ceva timp o carte si nu mai imi amintesc nici numele nici autorul. Pur si simplu am uitat.Stiu ca actiunea era ceva de genul "Un cuplu de indragostiti(protagonistii) traiau o poveste de ...? (mai mult)
Din ce cauza moare Tris din Diivergent?
Imi poate scrie cineva toate povestirile scrise de Mihail Sadoveanu? Funda ^.^
Bună TPU! Care credeti ca ar fi 5 carti cele mai bune(de pe libris.ro) de comandat? :D In special romane, de gen Adulter Paulo Choelo, Hotul de carti, divergent, sau ceva de Dan Brown, sau John Green,...? (mai mult)
Imi poate spune cineva niste carti interesante? Ex: romane politiste; de razboi; western; thriller. Multumesc anticipat :D
Hello! Am vazut pe net ca sunt niste carti foarte faine numite THE GRIMM DIARIES. Cand credeti ca o sa apara in Romania? Pana atunci ce carti sience fiction pot "devora"? Precizez ca vreau sa te tina...? (mai mult)
Salutare, ați putea să-mi dați niște linkuri cu cărți din domeniul PR, Comunicare, disponibile online sau în format pdf? Mulțumesc!
Stie cineva un site de unde pot citi carti online, gratis?
Am nevoie de cateva pareri despre cartea lui M. Proust, "In cautarea timpului pierdut", intrucat doresc sa o cumpar. Fara spoilere, daca se poate;)
Ce autori cititi cel mai des? Care sunt cartile preferate scrise de acel autor si ce va fascineaza la el?
Spuneti-mi (adica scrieti-mi) si mie niste carti pe care ar merita sa le citesc? Carti din literatura universala. P.S. Nu am citit prea multe carti.
O intrebare mai neobisnuita: stie cineva vreun blog sau ceva de genu unde s- ar putea de postat creatii proprii....sau ceva de genu promovarea tinerilor talente? Chestia e ca eu scriu poezii si toti prietenii,...? (mai mult)
Cateva carti de istorie bune si scurte de citit la clasa 9?
Cine stie o uratura pentru doctor si tigan pentru anul nou?:))))))))chiar si pentru tiganca daca stiti ~>>>>
O uratura pentru proful de tehno... gen : aho aho
Cum vi se pare? I woke up an hour ago and I felt so obosita.Am bright light, I looked to the left and I realized they were alone. You know I do not ever stop dreaming. And you know I do not give up so...? (mai mult)
Cum e corect:sa scrii sau sa scrii? dar sa-mi scrii e corect? Unul dintre sa scrii e cu un singur i da nu ma lasa TPU sa postez asa. Sper ca intelegeti. Funda
Imi puteti da si mie niste fragmente in care sa apara cuvantul "vector"? citate din literatura
Stie cineva, de unde as putea sa cumpar seria de carti a Sarei Shepard, "Pretty Little Liars? Am tot cautat si gasesc doar primele 2 volume. Sau poate nu au aparut in Romania toate? Si ca tot venii vorba,...? (mai mult)
Vreau si eu sa citesc niste carti si am ramas in pana de idei :( Ce alte carti mai stiti, gen cele de John Green sau Fluturi de Irina Binder? Mercii :* Dau funda ^^
Pot undeva citi carti electronice gratis pe internet?
Ce carti ar trebui sa citesc pentru a ma pregati pentru olimpiada de limba romana? P.S. Am 13 ani si sunt in clasa a 7-a. :)
Sall. Ăhh, cred că mulți dintre voi au citit cartea "Sub aceeași stea" și sunt sigura ca măcar o lacrimă să curgă pe obraz la acele rânduri. Da, okay, acum întrebarea mea e: Ce carte îmi...? (mai mult)
Heyy! Cine ste un site de pe care pot citi carti?! Ceva gen wattpad!? Funditaa!
Imi puteti recomanda niste carti interesante? As vrea carti cu un subiect gen cautarea unui criminal sau ceva legat de diavol, sau nu neaparat daca stiti o carte buna recomandati- mi- o fara...? (mai mult)
TPU! Imi puteti spune niste titluri de carti de 14 ani?
Unde pot gasi scenata "Calului de Anul Nou", am cautat si n-am gasit nici versurile. ajutati-ma va rog. Plliz dau fund
Ce intelegeti voi din urmatoarea afirmatie :, , Cu o duzina de copii sanatosi[...] si o lume guvernata de principii specificate de mine, garantez ca iau pe oricine, la intamplare, si il pregates sa devina...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau sa stiu pe cineva care vinde carti anticariat, 5- 10 lei sau si mai mult, in fine, ieftine, de anticariat...Mai ales romane... Sau cineva de la care ati luat si voi si stiti deja ce...? (mai mult)
De curand am auzit de cartea "Divergent" de Veronica Roth. Merita citita? Este potrivita pentru un copil de 13 ani? :)
Unde aş putea găsi o biblioteca în Bucureşti, dar de la care pot imprumuta chiar dacă nu am domiciliu stabil în Bucureşti sau viza de flotant.
A citit cineva volumele "Fluturi"de Irina Binder? V-a placut?
Stie cineva carti gen Fifty Shades of Grey de E.L. James. sau Sylvia Day seria Crossfire? Ceva cu mai multe volume.
Stiu ca este o intrebare mai stupida doar sunt o mare fana de carti pentru adolescenti, dar mama mea(indiferent de ce varsta am)nu ma lasa sa le citesc pe toate adica ea judeca cartea dupa coperta si ...? (mai mult)
Unde pot citi toata seria de carti James Bond de Ian Fleming pe net?
Autoportret! Par ravasit ce acopera un strat subtire de armura si culoare fara nume si- ncadrare. Ochii caprui cu pete de negru ...de la suflet li se trage. O gura pacatoasa si buze subtiri fara contur,...? (mai mult)
Puteti sa imi dati ideei de literatura universala, va rog! mersi
FIFTY SHADES a aparut vol 4? sau macar apare?
Imi puteti spune si mie niste autori care au scris poezii despre mama.Va rog mult :* {in afara de Eminescu }
Cartea Fluturi de Irina Binder este exclusiv pentru fete? Nu prea merge sa le citeasca un baiat? Am vazut si eu ca se face asa valva cu cartea asta si eram curios sa vad cum e.
De obicei, cititi carti? Va place sa cititi?
Cum e cartea Jurnalul unui pusti? Cu ce e?
Cu ce sunt volumele Fluturi de Irina Binder? se merita sa le citesc? Cum sunt?
Vreau si eu nume de carti de orice tip care sunt bestsellere. Cele mai bune carti bestsellere recomandate.Multumesc
Hei. Am o problema, sunt in clasa a 9- a si de cand ma uit la Levi, simt nevoie sa fac niste schimbari in viata mea. Printre ele se numara dorinta de a citi, de a cunoaste, de a acumula informatii ...? (mai mult)
Cine a mai citit Inteligenta emotionala de Daniel Goleman? V-a ajutat? E utila?
V-a placut, ajutat cartea Inteligenta emotionala(Daniel Goleman)? Cine a citit-o?
Hey! Ma poate ajua cineva cu un site unde pot citii gratuit cartea Cele trei feţe ale lumii?
Imi da cineva link unde pot gasi cartea "Frunze de dor" de Ion Druta? (in format electroni, versiunea intreaga)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
farcry444 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!