Imi spuneti si mie ce se intampla in Fluturi-Irina Binder (vol 2). Un rezumat... ceva. Dau funda! :*
Hei! Am 14 ani si nu prea mai stiu ce carti sa citesc. Imi plac cele de genul Jocurile foamei sau Divergent. Va rog sa imi dați si mie câteva sugestii. (Va rog de pe acum sa nu veniți cu carti vechi...? (mai mult)
As vrea sa incep sa citesc cartea " Fortele raului absolut ". Ceva pareri despre carte? :*
Spuneti- mi si mie un site unde gasesc "La tiganci" (at the gipsy women) de Mircea Eliade in engleza. Profa de engleza a spus sa o citim (in engleza) si nu o gasesc decat in romana :|. Multumesc...? (mai mult)
Stiti cumva un site in care imi pot posta poeziile, iar alte persoane sa le citeasca ori sa le comenteze/ critice? Nu de alta, dar am mai scris doua. Aparentele inseala Gandeste de doua ori...? (mai mult)
Ce carti as mai putea citi pentru a-mi dezvolta intelectul? Mi s-a spus pana acum sa citesc Tolstoi, Soareci si oameni de John Steinbeck si O coborare in infern de Doris Lessing. Multam!
Care e cea mai buna carte motivationala,inspirationala, de dezvoltare personala pe care ati citit-o?
As vrea sa imi recomandati niste carti de citit pentru adolescenti, daca se poate chiar si in engleza.
Cum se traduce in limba germana :" Vrei sa ne jucam fotbal?" Funda!
Imi poate recomanda cineva o carte buna pentru anatomia umana generala? Imi trebuie pentru cursuri de instructor fitness. Multumesc.
Salut.Stie cineva siteuri de carti in format electronic pentru tableta? sau si pentru calculator. Dau FUNDA
Care au fost hobby-urile lui Jules Verne?
Ce va placut cel mai mult la romanul "ion"?
Ce parere aveti? M- am trezit acum o ora si m- am simtit asa obosita.Am aprins lumina, m- am uitat in partea stanga si mi- am dat seama ca sunt singura. Ştii bine că eu nu încetez să visez niciodată....? (mai mult)
Imi trebuie o sceneta de anul nou hazlie.
Heyy buna TPU Am nevoie de ajutor Cum pot sa compun o poezie despre mine pentru concursul Miss&Misstar? Descrierea mea:Bruneta cu ochi albastri, par lung, 1, 63 inaltime. Iubesc dansul, in genere ...? (mai mult)
Am nevoie urgent de Codrul De Mihail Sadoveanu...Va rooog
Carti SF. idei?
Carti romantice de citit in preajma Craciunului?
Salut, scrieti- mi va rog citate in engleza despre dragoste "love" gen cum ar fi: True love never dies it only gets stronger with me. Love is life, and if you miss love, you miss life. p.s citatele...? (mai mult)
Care este carte cea mai preferata a vostra? As vrea sa o citesc si eu
Ce este textul nonliterar? Definitie. FUNDITA
Am nevoie de niste poezii de iarna/Craciun compuse de voi.
Am inceput sa scriu si as vrea sa stiu daca va place si daca se merita sa continuui M- am trezit acum o ora si m- am simtit asa obosita.Am aprins lumina, m- am uitat in partea stanga si mi- am dat seama...? (mai mult)
Hey TPU? Care e, dupa parerea voastra, cea mai frumoasa carte pe care ati citit-o?
Buna! Caut URGENT cartea "Duios Anastasia trecea",de Dumitru Radu Popescu,sa o citesc online, sau sa o descarc de undeva.Cine ma poate ajuta, funda asigurata! Multumesc frumos :)
Ati citit cartea Secretul sau ati vazut filmul cu acelasi nume? Cum vi s-a parut? Functioneaza la voi legea atractiei?
Cum se numeste omul ce nu isi exprima durerea, greul de pe suflet? Va rog spuneti-mi...
Http://www.argumentpress.ro/ultima-scrisoare-gabriel-garcia-marquez/ Din ce carte e luata scrisoarea?
"Mereu sunt fericit, stii de ce? Pentru ca nu astept nimic de la nimeni, sa astepti intotdeauna doare. Viata este scurta, asa ca iubeste viata. Fii fericit si zambeste intotdeauna. Traieste doar pentru...? (mai mult)
Vreau sa scriu o lucrare mamoralistica si nu stiu cu ce sa incep. ajutati-ma va rog! FUNDA
Cine ma ajuta si pe mine cu vol. 4din ciresarii? Dau funta
Cine ma ajuta si pe mine cu vol. 4din ciresarii? Si dau funta daca imi spuneti cum...
Unde găsesc povestea "Dumbrava minunata"?
Buna TPU..As vrea sa-mi recomandati niste carti pe care le-as putea citi ..imi plac cartile cu aventuri (Povestiri reale) cum ar fi Winnetou.Old Staterhand etc. Si de unde le-as putea cumpara.
Am scris doua poezii si v- am cerut parerea despre ele. Am primit niste feedback- uri pozitive, dar in multe dintre ele mi se spunea sa fac si o poezie vesela. Am facut- o... voiam sa scriu ceva, dar...? (mai mult)
Ce carte scrisa de Dalai Lama imi recomandati? si despre ce este vorba in ea?
Buna la toti,am nevoie de un mic ajutor, stie cineva de unde pot gasi carti sau ceva materiale din care sa poti invata limbajul semnelor? Va tog mult.
As vrea sa aud parerea voastra legata de aceste poezii. Fara bataie de joc. Merci anticipat. Vise mistuite Sunt Satul sa ma hranesc cu vise, Satul de usi inchise, Satul de vise nepermise, Satul...? (mai mult)
Stiti cumva niste carti noi de calitate, si prin asta ma refer sa nu fie literatura de consum ca alea cu vampiri sau Sub aceeasi stea.Sa nu fie neaparat cu adolescenti, vreau doar sa fie o carte buna.
Unde pot gasi cartea Ecoul deportarilor din Basarabia de Viorica Cemortan? De dorit online s-o citesc,pdf, ori ebay. FUNDA
Mă poate ajuta cineva cu informaţii despre şcoala semiotică? Mulţumesc!
Cum vedeti poezia modera? ce e diferit? de la rima pana la mesaj.
Cine stie niste carti haioase inafara de eu, haios? o poveste din generala si eu si mai haios! O poveste din generala?
Vreau si eu o carte buna de aventura si calatorie dar sa aiba si putina dragoste. Cel mai bun raspuns primeste funda :*
„Când te dăruiești, primești mai mult decât dai. Căci nu erai nimic și începi să te împlinești." — Antoine de Saint-Exupery Din ce carte e luat citatul?
Cum credeți ca ar fi bine sa ilustrez timpul din opera literara Domnișoara Christina de Mircea Eliade? Timp real, fantastic. Timpul povestit/povestirii etc...
Pentru cine crede că are puțin timp liber vreau să- i invit să citească primul capitol din Pierduți în Univers, o carte la care muncesc de doi ani și încă mai am mult de lucru. Cartea este adresată...? (mai mult)
Facem o activitate numtia "Secret Santa" si trebuie sa dau cadoul celui mai destept baiat din clasa. Ma gandeam la o carte dar ce fel de carte sa iau. Vreau ceva interesant. Funda
Cine imi da si mie niste povesti horror? Sau daca aveti blog despre chestii de astea lasa- ti in link. P.S.:Nu da- ti link- uri cu spectrul realitatii le- am citit cam pe toate interesante care sunt pe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Sorina00089 întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!