Puteti sa imi spuneti nume de carti, de autori sau de edituri la care as putea cauta carti?
As vrea o parere sincera despre primele doua capitole din aceasta carte. Cum vi se par? http://www.wattpad.com/story/27356036-liceul-varcolacilor
Buna :) Ma puteti ajuta cu, cateva citate despre Muntii Neamtului? Din diferite opere, sau daca stiti si povesti cu talc, bancuri etc. Multumesc anticipat (funda) :*
Nu vreau sa credeti ca fac reclama sau ceva, vreau doar o parere despre primul meu capitol scris. Orice critici sunt bine venite. :) www.wattpad.com/story/27356036-liceul-varcolacilor
imi puteți spune si mie cum pot învața mai bine pentru bac? Adică eu as prefera sa mă uit la film decât sa citesc cartea respectiva... Cum ar fii mai bine? Sa citesc sau sa mă uit la...? (mai mult)
Spuneti va rog niste concursuri pentru adolescenti la limba si literatura roamana!
Cum invat sa fac o compunere buna? sunt lcasa a opta si dau examen la anul si vreau sa vad cam ce pasi trebuie sa urmez
Stie cineva ceva carti despre descantec,imi trebuie pentru. un proiesct,dar nu bloguri sau site-uri ceva carti, format pdf, sau oricare? Descantecul romanesc.Multumesc.
Poate cineva sa îmi trimită lista completa a titlurilor din colecția BPT (Biblioteca Pentru Toti) veche, cea tipărita de prin ani șaizeci pana recent prin 1997? Va mulțumesc.
FUNDA! Imi recomandati si mie niste poezii de 1 Decembrie scrise de autori romani?
Imi poate spune cum sa argumentez ca un text este descriere literara in proza?
Stie cineva daca pot gasi pe internet continutul acestei carti https://www.google.ro/search?q=carte+ romana+ clasa+ a+ IX+ ion+ duna&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&imgil=8p9ZpLc56WP0YM%253A%253B96vqITJnaINGbM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.okazii.ro%25252Fmanuale-...? (mai mult)
dau funda! sunt fata in clasa a 5 - a si luni este de serviciu o profesoara de biologie, care imi place de ea. (fizic si caracterul). (stiu e ciudat), si problema este ca nici ca diriginta...? (mai mult)
Stiti carti interesante?
BUNA TPU! ma puteti ajuta cu cateva dictionare online? as avea nevoie de dictionar de pleonasme,de unitati frazeologice,de omonime,omografe, omofone si paronime.VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI
Cum se termina cartea "Fata cu picioare de sticla ", mersi.
Cum identific in ce curent literar se incadreaza o nuvela?
Cine a scris cartea "Marea iubire a lui Tenebras" funda!
Exista un site in care imi pot pune povestea(scrierea, opera etc) si sa primesc o nota sau pareri?
Buna) de unde pot sa descarc in calculator cartea :cum sa vorbim in public de Dale Carnegie?
Ce carti imi recomandati sa citesc? Am citit romanul Mara, Frunze de dor.Ce ziceti de romanul Dama cu camelii merita citita?
A citit cineva cartea Secretul sau a vazut filmul? Ce parere aveti de el/ea?
Recomandati-mi o carte care merita cu adevarat citita si daca se poate sa-mi faceti si o scurta descriere a ei.
Buna vreau sa stiu si eu cum se numește povestea de pe wattpad in care o fata se muta in alt oras împreună cu mama sa deoarece era o hoață si seful ei crede ca l.a trădat si acolo se întâlnește...? (mai mult)
eu am o gramada de idei pentru povesti, insa nu sunt buna la gramatica (da, sunt o rusine) asa ca nu stiu ce sa fac cu aceste idei, pentru ca vreau sa le arat lumii. Ce alte moduri mai sunt ...? (mai mult)
Hei tpu.Deci azi am citit o carte.Era despre un baiat din scoala generala care nu- i placea sa citeasca si a angajat un colega citeasca in locul lui si sa- i zica ce se intampla.Pana la urma el nu mai ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie, va rog, 5 poezii de ale lui Mihai Eminescu ce au ca tema adolescenta, in afara de "Venere si Madona".
Stie cineva o carte de genul "cum sa recunosti un om (sau caracterul lui ) in 3 secunde"?
as vrea niste carti realiste, triste, in care adolescentii se satura de viata sau sunt pusi intr-o situatie in care isi doresc sa nu mai existe. multumesc anticipat
Mai stit alte carti de genul" CUM SA FACI SA NU CITESTI"? Daca da spuneti-mi si mie. Va rog mult
Hei TPU, tocmai am observat ca nu am reusit sa citesc o carte de cateva luni, ceea ce e ciudat, caci in urma cu doi ani devoram cartile, orice prindeam, din orice gen, una dupa alta, iar acum, ...? (mai mult)
Buna Tpu...Va rog mult de tot dati-mi si mie un link cu Tunele 3 scrisa de Roderick Williams si inca cineva sa citesc online...sau de undeva de unde sa downloadez in format Pdf.
Exista carti (literare) ce au ca subiect Marea Unire de la 1918? Daca da, care sunt?
Hey TPU! Are cineva vreun site de scris cu sclipici?
Cind faci comanda la o carte pe nemira.ro achiti si pentru transport?
Unde se poate de gasit cartea "Sub dom" (Under the dome) de Stephen King la un pret mai ieftin?
Buna marti dau teza la romana sunt in clasa a 6-a sem 1 cine imi da si mie cateva exemple?
Dau funda urgend. De unde pot citi online romanul Moby Dick.
Am nevoie de expresii amuzante. Lista cu cele mai multe primeste funda.
stitii cand apare filmul Percy jackson volumul 3? Va multumesc
Unde pot gasi codul bunelor maniere. Funda
Mein Kampf merita citita?
Hey hey hey! deci am nevoie urgent de cartea "capul profesorului dowell"...dar nu o gasesc, ma intrebam daca o are cineva si are de gand sa o dea?:)Multumesc!
Salut la toti! Eu nu cunosc destul de bine limba engleza si as dori sa incep sa o invat de la 0. Ce carte imi recomandati pentru studierea limbii engleza?
Vreau şi eu geneza (cum a apărut, când) poeziei Vântul de T. Arghezi, vreau răspuns acum!
Legende scrise de I.Agarbiceanu?
Hei. De curând mi s- a pus pata pe o maşină de scris. Am căutat pe diferite site- uri şi am găsit şi la prețuri acceptabile, dar eu nu am prins moda maşinilor de scris şi nu ştiu dacă le mai...? (mai mult)
Unde pot citi,pe internet, romanul Ion de Liviu Rebreanu? (Link) dau funda :3
Hei! Ce carti cu vampiri stiti? Sa fie si cu dragoste si cu ai lupte, etc (cam cum e twilight). Funda pentru cele mai multe!
Cum pot gasi carti online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.