Am cunoscut acum câtva timp o persoana care a trecut prin niste timpuri mai grele. In copilărie parintii ei s- au despartit, iar ea suferă din aceasta cauza si acum. Vad cum o distrug aceste...? (mai mult)
Care stie cand va iesi cartea a patra "The battle of the Labyrint" din seria Percy Jackson si olimpienii in romana? Sunt o mare fana si nu pot sa astept sa fie traduse si restul de carti....? (mai mult)
Cateva idei de carti de dragoste pentru adolescenti?
Salut prieteni, astăzi profa de română ne-a spus că il serbăm (cu întârziere) pe Mihail Sadoveanu si mi-a spus că este o poezie DESPRE Mihail Sadoveanu.
Cine cunoaste din ce carte este acest fragment? http://prntscr.com/57ydtt
Salut. Imi puteti da niste idei de piese de teatru pentru Craciun? Vreau piese de teatru pentru adolescenti, ma refer la faptul ca protagonistii sunt adolescenti, nu vreau piese pentru copii mici. ...? (mai mult)
De pe ce site- uri as putea comanda CARTI - mai exact Memomed 2014 (editia 20 ) la un pret cuprins intre 40 lei- 65/70 lei RAPID (comanda sa vina repede) si SIGUR - in afara de Elefant.ro si Librarie.Net?! ...? (mai mult)
Hei, puteti sa imi spuneti si mie o carte mai veche despre doi adolescenti care se iubesc dar el este departe si ea il asteapta acasa. As vrea sa citesc foarte mult o poveste de genu. Dau fundita! :x
Eu sunt Andrei si am 9 ani jumatate si am facut o mica compunere/poezie si ea suna cam asa De ce iti plangi?! ...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Emotions Revealed" de Paul Ekman sau cartea "Emotii date pe fata" tot de Ekman? Ce carti de limbaj al trupului recomandati?
Spuneti- mi si mie cateva romane de dragoste in engleza(scrise in engleza ), ceva ca v- a placut foarte mult.si daca puteti spuneti- mi si de unde le pot cumpara :) cel mai bun raspuns primete...? (mai mult)
ziceti-mi intrebari pe tema conflictele dintre moromete si celalalte personaje
Imi puteti da si mie cateva exemple de carti in lb. engleza care ar putea fi interesante? Sunt clasa a 8 a si imi place comedia. Ofer funda!
Cine imi face o lista cu romane de dragoste ce merita citite, gen "Invitatie la vals"?
Heii TPU! Cine imi zice si mie niste carti crestine daca stiti sau ceva rezumat de la o carte crestina. Am nevoie repede!
Cum era literatura romana pana in secolul al 19-lea?
Am nevoie de o carte in limba engleza de aproximativ 50 de pagini. Ce imi sugerati?
Dau funda. Imi puteti spune o carte sau un site in care se vorbeste,descrie sau sunt prezentate legende/mituri ale creaturilor din mitologie (dragon,inorog, centaur etc)?
Vreau cartea de george nestor invatatorul o pot gasi pe net? si cum sa caut?
Auziti, spuneti-mi va rog niste site-uri de unde as putea gasi toate volumele "O serie de evenimente nefericite" de Lemony Snicket, dar sa fie in romana. Funda :)
Hei...imi puteti spune si mie cate capitole are "Robinson Crusoe"?
Buna! care imi puteti spune ceva site-uri pe care as putea sa invat o limba straina la alegere de ex: franceza,engleza, japoneza. Multumesc mult!
! Cine stie un text asemanator cu Textul "Florin scrie un Roman" de Mircea Cartarescu?
Ce romane istorice imi recomandati, bune pentru clasa a VIII- a, dar sa le si inteleg. Inafara de neamu soimaresti sau padurea spanzuratilor. Repede daca se poate. Ne pune profesorul de istorie...? (mai mult)
Salut,cine stie un site cu linkuri pentru carti de avangarda/suprarealism in romana si/sau engleza,eu, am cautat dar fara succes. Va multumesc!
Doresc un sfat despre o carte pe care o pot citi, sa fie trista, gen : Sigur pe lume -H.M! FUNDA :*:*
Sall! De unde pot găsi povestea Hronicul și Cântecul Varstelor? Funda!
Am nevoie urgent de un monolog comic care sa includa paronime si pleonasme.
Inca mai scriu povesti, dar acum as vrea sa compun o descriere despre Stefan cel Mare, dar nu prea stiu ce sa scriu in descriere.Rugamintea mea este, sa- mi dati cateva idei, ce as putea sa ...? (mai mult)
Fluturi de Irina Binder merita citita? Am tot auzit ca e foarte cautata. Cate volume au aparut si unde o pot gasi?
Unde pot gasi cartea "Ultima vrajitoare din Transilvania", vreau sa o citesc online. Am nevoie urgent, va rog dau funda!
Am si eu nevoie de niste mesaje profunde. Dau funda la cel mai bun.
Unde pot gasi cartea,, Ingerul noptii vol. 4" in format pdf.
Ce semnifică morala "Nu da cu piatra in geam, că nu-i bicicleta ta."? Dupa parerea mea, nu are absolut nicio logica...
Salut cine. poate sami recomande cărţi fantasy ca ex instrumente mortale divergent damnare vampirii din Morganville academia Vampirilor cercul secret casa nopţii sau mai ştiu ..acestea sunt preferatele...? (mai mult)
Cine imi poate face o descriere a cartii,, Fluturi,, de Irina Binder?
Sunt cumva diferente intre carte "Ion" de Liviu rebreanu si filmul facut dupa acesta?
Unde pot gasi cartea "Orasul sufletelor pierdute" de Cassandra Clare in format pdf? Sau de unde pot cumpara cartea?
Rima pentru iarna care se termina in -er si -at
Imi puteti da o poveste S.F(stintiifico-fantastico)? Sa nu fie intamplare... FUNDA! :D
Imi ziceti si mie ceva interesant de citit pe net? :D
Hey! Credeți ca Mizerabilii de Victor Hugo este o carte buna? As vrea sa o citesc dar am ajuns pe la capitolul 3 și nu se întâmplă mai nimic interesant ...ar trebui sa o continui? Funda :)
Imi puteti recomanda niste carti pentru clasa a X-a si a XI-a? Doresc cartile care sunt studiate la aceste clase! :)
dati-mi si mie un link cu nuvela istorica alexandru lapusneanu sa nu fie rezumat o vreau intreaga.
Hey,Unde sunt anticariate in TIMISIOARA, please e urgent, si credeti ca as gasii Harry Potter?
Eu vreau sa citesc niste carti clasice, foarte si foarte intrigante. Am inceput sa citesc 3 carti printre care "The fault in our stars". Nici una nu m- a tinut intrigata. Vreau ceva foarte puternic...? (mai mult)
URGENT! As vrea sa imi propuneti scenete de craciun de cls 6 sa fie amuzante ex: mos craciun isi face selfiuri si are cont pe facebook de- astea ca fune un spiridus ca un nebun ca nu vine mosu dar nu ...? (mai mult)
Hei :), vreau si eu sa gasesc SIGUR cate carti a scris Nicolas Sparks si cate carti a scris Cecelia Ahern. Pe un site am gasit ca au scris 11, pe altul 21 si nu stiu ce sa cred :). Help. Funda
Puteti sa.mi faceti si mie o scurta descriere a cartii "Mistery" de Stephen King? Cei care au citit ce parere aveti de carte?
Am vazut ieri intr- o reclama la tv ca au aparut impreuna cu Jurnalul National 6 volume, biografiile unor lideri militari. Din pacate am aflat ca saptamana aceasta a aparut ultimul volum. Nu prea stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.