Vreau sa scriu o carte. Iata ideile principale, vreau sa- mi spune- ti cum vi se pare, ce ati schimba voi? 1. Lizi este nevoita sa se mute din satul ei natal intr- un oras pentru a merge la ...? (mai mult)
Caut si eu o carte, "Oscar si Tanti Roz" dar vreau toata cartea nu prezentare sau rezumat...
Imi puteti recomanda o carte interesanta de aventura?
Imi spuneti niste povesti de dragoste triste? (mai lungi) Funda
A citit cineva cartea Hunger Games in romana? Eu doar vol. 1 si nu il gasesc in niciun magazin. Are cineva vreo idee despre locul de unde as putea sa il achizitionez?
Am 12 ani si vreau sa citesc Sarmanul Dionis de Mihai Eminescu dar toti imi zic ca e prea grea de varsta mea ce sa fac?
Imi puteti da un link de unde pot lua cartea Seinfild si sora lui de Simona Sora?
Contele de Monte Cristo poate fi citita si de barbati sau e o carte mai mult pentru femei? Dau funda :)
Cine a mai citit carti asemanatoare cu Papillon, de Henrie Charriere? Imi poate da niste sfaturi de ce as putea citi in continuare tot pe aceasta tema sau una asemanatoare? Dau funda :)
Cum il cheama :un poet care scria poeme despre moarte (nu e roman la sigur). Ajutati-ma!
Stie cineva niste basme care au ca si personaje strigoii? Dar dragonii? Pot fi si basme straine, nu neaparat romanesti. FUNDA!
Cate poezii a scris Tudor Arghezi? Imi puteti da va rog un site cu toate poeziile lui? Multumesc
Cartile "Dune" de Frank Herbert, sunt similare cu, cartile "Game of Thrones"? *P.S - Nu sunt fan GoT
Mi- a sugerat cineva de curand o carte insa i- am uitat numele. Era vorba despre un barbat bogat care incerca sa atraga o prostituata de lux iar unul din cadourile pe care i le- a facut acesteia a fost...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare destul de ciudată. Eram la ora de literatură și profesoara ne- a povestit că a dat un roman unei fete din clasa a 11- a. Jumătate din clasa mea au întrebat despre ce...? (mai mult)
Ce carti interesante stiti? (Gen:Fluturi:Irina Binder)
Ce carti bune imi recomandati de Tim Burton?
Puteti sa-mi ziceti si mie ce carti supranatural imi puteti recomanda? Gen Instrumente mortale sau Divergent. Va rog. Plictiseala e dusmanul meu de moarte... PLZ!
Hei, TPU! Tocmai ce am citit carte Fluturi(1si 2) si mi- + a placut mult, si as mai vrea sa citesc genul asta de carti. Imi puteti recomanda ceva carti? p.s. ce mi- a placut la carte, nu a fost neaparat...? (mai mult)
Heii! Are cineva "manualul de initiere in vrajitorie"? Daca da, te rog sa ma cauti ( ria.rian56@yahoo.com).
Puteti sa imi dati cateva nume de romane si nuvele romanesti. Nu foarte lungi. Dau FUNDA!
As dori sa aflu daca nu mai sunt povesti asimilare cu,, Balada celor 5 motanasi". Mersi
Buna! As avea si eu o intrebare, si va rog sa imi raspundeti serios. Multa vreme am urmarit bloguri precum: http://jurnalul- sofiei.blogspot.ro/ http://surorilebiblioteca.blogspot.ro/ http://falled.blogspot.ro/ ...? (mai mult)
Care din cartile lui Agatha Christie v- a impresionat si v- a placut cel mai mult? eu absolut ador romanele ei pe care inca nu le- am citit pe toate dar sunt curioasa care este preferata voastra...? (mai mult)
Stiti vreo opera literara in care este vorba despre voluntariat? URGENT! Dau funda!
Cartea,, Jocurile foamei" de Suzanne Colins are multe scene de dragoste?
Cate volume are colectia "Fortele raului absolut"?
As dori sa citesc cartea Fluturi de Irina Binder. Am auzit c-ar fi foarte cautata. Voi ce ziceti? Merita? Unde o pot gasi? Merci!
A auzit cineva de niste carti sau o carte numita oscorp? daca da puteti sa imi spuneti cine este autorul acesteia?
Sunt innebunita dupa Agatha Christie si cartile ei. Stiam ca sunt 96+ autobiografia, dar la un search pe Google am constat ca multi si- au pus aceasta intrbare si, adunand toate cartile pe ...? (mai mult)
O părere despre acest începu de carte? http://www.wattpad.com/79036005-broken-feelings-capitolul-1-%C3%AEnceputul
as vrea sa va intreb cum pot ajuta o mama ce are o fetita cu sindromul down? Am intalnit- o azi si m- a impresionat povestea ei, dansa scrie poezii, dar pana acum nu a gasit o editura care sa ...? (mai mult)
Are cineva un PDF cu Draga viata de Alice Munro? Il caut de mult timp si chiar vreau sa citesc cartea. P.S. as vrea si alte titluri de lecturi Funda
Ce opere literare in care este vorba de calatorii stiti? Calatoria respectiva sa aiba un impact in viata cuiva..sa schimbe o persoana
Salutare, sunt clasa a VII- a, imi plac romanele de aventura, dar si cu descriere, de curand am citit Hotul de carti care mi s- a parut extraordinara. Este tipul de carte care imi place. Ma gandeam...? (mai mult)
Ce ar scrie o furnică în jurnalul ei
Am de citit "Florin scrie un roman"... unde pot gasi cartea de citit online(cim ar fi scribd).Imi trebuie repede.lasati un link sau ceva.
Bunaaa, ofer funda! 1.Imi puteti recomanda niste carti in engleza pentru adolescenti si care sa se gaseasca in librarii, in Romania? 2. Imi puteti recomanda niste caiete de lucru, manuale, ceva de genul...? (mai mult)
Momentan citesc cartea "Mara" si am cateva intrebari pentru ca sunt foarte curioasa ce se va intampla mai departe.Persida si Natl vor avea copii? Vor ramane impreuna la finalul cartii? si Cine...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Nu te increde in nimeni" de Gregg Hurwitz? Cum vi se pare?
de ce cartea "Damnare" de Lauren Kate are titlul asta? Adica daca are vreo semnificatie speciala, sau e numele unui personaj...Astept raspunsuri, multumesc anticipat!
Hei! Am nevoie, va rog, de o mica sceneta cu 7, 8 personaje care sa aiba ca tema niste bolnavi dintr- un spital de psihiatrie( diferite sindroame si tulburari). Ideea e ca cineva sa fie doctorul, iar...? (mai mult)
Imi puteti spune o carte. ceva in genu, cu doi adolescenti care se indragostesc. Sau o fata care se muta intr-un nou oras.!
Buna mine am bolul bobocilor si am de prezentat un fragment dintr-un roman, film etc. Va rog ajutati-ma plizzzz.
Stiti cateva citate despre familie (frati,surori,mama, tata.) pe romana? Multumesc!
Am 11 ani si ma plictisesc. Citesc, da, dar vreau si eu ceva nou! Va rog, autati-ma, am mai pus o intrebare de genul asta, dar vreau si eu ceva nou! Va rog!
Hei TPU De cand exista biblioteca secreta a vaticanului? Din ce an?
Poate sa ma ajute cine cu opera literara la iapa lui voda! Nu gasesc niciun site sa ma poata ajuta.Va roog!
As vrea sa citesc cateva carti pe parcursul scolii, dar nu stiu care... :( Dati-mi voi cateva carti frumoase) P.S. Imi plac cartile supranaturale, de groaza sau fictiune... Dau fundita
Salut tuturor! Imi poate da si mie cineva niste exemple de carti cu comentarii la romana de de clasa a 10-a? Ceva gen Mariana Badea. Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.