Buna TPU... puteti sa-mi dati sugestii despre fise pe care le pot pune in portofoliu de clasa a 7a la geografie?
A mai auzit cineva ceva despre volumul 5 al seriei Pretty Little Liars (Imoral)? Cand apare?
Pe ce site pot gasi jurnalul annei frank, in forma electronica?
Stiti unde pot sa gasesc cartea The Slender man de Dexter Morgenstern? Sa fie un site romanesc, va rog, nu am chef de amazon sau ebay.
URGENT! Carti asemanatoare cu castelul fetei in alb?
Îmi luminează calea limbii Semne de circulație pe colțul ochiului. Îmi arată ¨obligatoriu¨! - trupul tău Sentimente învălmașite în inimă, Îmi rup sufletul cu greutatea lor. Rezist,...? (mai mult)
Ce romane politiste recomandati? Tin sa precizez ca nu sunt un cititor inrait, dar din timp in timp cand sunt foarte plictisit, citesc. Nu conteaza daca sunt mai multe volume, dimpotriva! Mersi...? (mai mult)
Am nevoie de niste expresii frumoase pe care sa le pot folosi in orice compunere. Nu vreau sa imi dati citate din poezii. As vrea sa imi dati cuvinte folosite de voi in clasa la ora de romana....? (mai mult)
Zice-ti-mi poezii gen "catelus cu parul rosu", mai multe.
Am si eu o intrebare legata de romanul Mara de Ioan Slavici ...De ce romanul se numeste Mara si nu Persida?
Titluri de legende?
Heii :3 Am scris aceast poveste pe wattpad, dar nu prea are cititor :c De fapt e prima mea poveste pe care o continui. Am scris destul de multe dar le- am sters, insa la aceasta povestire am de mult ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cateva invataturi desprinse din niste carti pe care le-ati citit.Sunt curioasa, sa vad ce carti v-au marcat.
Refacem la scoala atmosfera din Hanu Ancutei si trebuie sa cautam povesti pe care sa le spunem in fata clasei, cum faceau cei de la han. Vreo idee de povesti sau legende potrivite?:-*
Buna, am inceput sa fac multe povesti pe wattpad.Una dintre ele este asta, se numeste Un pat si doi nebuni www.wattpad.com/story/25867682- un- pat- si- doi- nebuni vreau sa va cer parerea. puteti sa...? (mai mult)
Hey! Este cartea minunea de R J Păcii online in format pdf?
Hey, ati citit cartea hobbitul de J.R.R. Tolkien? Va placut?
cine stie care este declaratia de dragoste de adam catre Eva? nu conteaza de unde e luata da sa fie buna mersi! fundita
Recomandati cartea Hobbitul de J.R.R. Tolkien?
Care dintre miscarile iluminism si umanism este mai importanta? Si de ce?
O părere despre această carte? http://www.wattpad.com/79036005-broken-feelings-capitolul-1-%C3%AEnceputul
Imi puteti recomanda cateva carti interesante, in special carti S.F.? Am nevoie deoarece chiar nu am mai citit o carte de ceva vreme! Multumesc!
Ce cărți care au în centrul lor animalele știți? În afară de "Colț alb" și "Cartea junglei".
Hei. As vrea sa ma ajutati cu o idee de titlu pentru o carte. Vreau ceva mai expresiv, dar totodata inexpresiv. Nu stiu cum sa explic. In fine... Ideea e urmatoarea: Ea merge la o academie militara impreuna...? (mai mult)
Salut, ar putea sami apuna cineva cit costa sa publici o carte, in Republica Moldova? Multumesc!
Hei imi spune si mie cineva carti gen " cheia lui solomon" sau "cartea egipteana a mortilor"? carti de astea cu trecutul omenirii sau enigme
Stiti ca sunt cartile alea la chioscuri, , Jurnalul meu haios" cu Gazeta Sporturilor, Editura Orizonturi? Mie imi plac foarte mult, dar in oras la mine nu- s :( Stie cineva un site...? (mai mult)
Buna:) ce carte buna imi recomandati?
Sti de unde pot citi Dr. Jekyll și Mr. Hyde online in romana
Am nevoie de poezia "Pastel" de George Bacovia audioooo.
Imi puteti da si mie o oveste stintifico-fantastica (SF) plzz!
Am o mare problema! Vreau sa ma duc la o biblioteca (astazi in cateva ore) doar ca nu stiu alta in afara de cea din parc bazilescu. cunosc si altele dar nu stiu programul de sambata. avertizare: nici permise...? (mai mult)
Salutare. Doresc si eu titlul unor carti bune contemporane cu tema iubirii neimpartasite mai exact a despartirii.
As vrea sa citesc o carte interesanta si va cer sfaul in ultimul timp citesc history(istoria mondiala) dar imi plac si alte genuri...
Imi puteti da o lista cu carti despre limbajul trupului/non-verbal?
Ce este codul lui da vinci...vreau sa-mi cumpar cartea si as vrea o scurta descriere a chestiei asteia cu "codul". Mersi
Ce carti pentru adolescenti imi recomandati? Gen "Chimie Perfecta"
Cate cărți trebuie să citești într-o viață?
CIne imi zice niste carti thriller? CU exorcizari, cu posedari, thriller de ala sa nu mai poti dormi noaptea. Merci mult
Un site pe care imi pot publica cartile? [e-books] dar fara ca cititorii sa trebuiasca sa plateasca, deci sa nu fiu nevoita sa am un cont la banca. Site-ul sa fiu in engleza :)
Hei,buna TPU...De curand profa de romana ne-a dat lecturile suplimentare! Pe Ce site as putea as intru pentru a le citi? P.S as vreau un site cu toate tipurile de povesti!
Ce parere aveti despre poezia mea? Moarte Crancena Moarte omoara tot ce ii sta in cale, Sunt inconjurat de cadavre naturale, Cadavre naturale omorate de iubiri imposibile! Iubiri imposibile create...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea,, darul lui jonas" de lois lowry? Carte si filmul au acelasi continut?
Hei. Stiti niste carti bune de citit? Sunt in clasa a 6-a.
Spune-țimi și mie vă rog o poezie cu caracter patriotic de 5 strofe
Maxim cate carti de aprox 300 pag puteti citi intr-oi zi?
:* stiti carti gen Cautand-o cu Alaska,Sub aceeasi stea, Mincinosii...va rog mult, dar sa nu fie cu vampiri sau altele...
Mi- am facut un cont de Wattpad, si m- am hotarat sa scriu si eu o poveste.Deocamdata am scris doar doua capitole, nu sunt prea stralucite, dar celelalte sunt mult mai bune.Totusi nu stiu daca...? (mai mult)
Dati-mi va rog frumos titluri dupa care eu sa creez o poveste
De unde pot citi toate legendele? Vreau linkuri sau carti in format electronic
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!