Cel mai usor mod de a invata limba engleza si matematica? sunt in clasa a 9!
FUNDA! Cine imi recomanda si mie o carte pe wattpad sadica, cu mult sange si omoruri, cu multe epitete si chestii spirituale si sa merite sa fie citita?
Cate capitole are cartea Baiatul cu pijamale in dungi? de john boyne
Ce carti pe teme istorice interesante puteti recomanda? :)
Hey TpU. Va rog imi puteti spune niste carti cu tema jocului scrise de autori universali si cartile sa fie aparute recent? Sunt in clasa a9a si am nevoie urgent de o carte.
Sunt clasa a IX-a si am de citit niste opere(carti) suplimentare pe care trebuie sa le prezint. Imi dati va rog de cel putin trei carti care sa nu fie foarte mari?
Ce carti mi-ati recomanda? Carti pe care le-ati citit si v-au placut. Dau funda! *nu de dragoste* :D
Vreau si eu nuvela,, Popa Tandra" dau funda! :) :)
Va place aceasta poezie(este creata de mine)? Sontele curgatoare Curg izvoare curgatoare, Din inima muntilor, Ale caror sonete seducatoare Acopera padurile...? (mai mult)
Ce carte de cultura buna imi recomandati?
Pe ce site pot citi povestea "Balaurul" integral?
Buna seara, Cine stie autori care scriu in genul lui Octavian Paler - Avem timp dau funda!
Poate sa imi spuna cineva ce subiecte se dau la examenul de clasa a-Vlll-a?
Vreau si eu un raspuns mai neobisnuit... Mai "sa tina de literatura " intelegeti voi, ceva fictiv :) la intrebarea : De ce se aprind stelele noaptea? Multumesc, funda! :D
Stie careva ceva carti care ajuta la gandire?
Hei tpu....asi vrea si eu o parere despre poezia asta. E scrisa de mine si asi vrea niste sfaturi. Scuze poate e prea lunga :- ) Sunt la fel cu fiecare Picure marunt de ploaie Cu orice litera pe- ...? (mai mult)
ma ajutati si pe mine cu o poezie de Halloween scurta de vreo 5-6 versuri, dau funda...
stiti cumva unde as putea gasi cartea "Turned" de Morgan Rice in romana daca exista? Daca exista cartea aceasta in romana imi puteti da si mie un link?
Stiti cumva niste carti sf gen Mortal Instruments?
Ma ajutati sa compun un descantec pentru ora de romana? Trebuie sa fie gen ca si cele din copilarie.
Ati citit cartea Solomon Snow si giuvaierul furat? Daca da, oare imi puteti scrie un rezumat aici? Am citit'o si eu cu cateva luni in urma dar acum nu mai tin aproape nimic din ea gawd.Nu este pentru ...? (mai mult)
Eu m- am gandit ca in timpul liber sa scriu o poveste, asa, de plictiseala. Am scris o pagina in WORD din ea si vreau sa stiu cum vi se pare, adica daca voua va place sau nu. Va rog mult sa...? (mai mult)
sunt in pana de idei.Ce carti dragute sa mai citesc...ceva... fantastic sau voi ce imi recomandati?
Heei, sugerati-mi si mie niste carti bune. :) Dau funda
De unde pot face rost de cartea : "The horse whisperer", scrisa de Nicholas Evans. Caut de foarte mult timp aceasta carte si as fi foarte recunoscator daca ma ajutati. Funda
Caut si eu niste povesti .........imi puteti da si mie?
Peste 2ani o sa plec in Anglia la munca. Vreau sa mentionez ca vreau sa invat engleza de la 0.Stiu sa citesc bine si cateva cuvinte acolo care le stiu toti.De unde as putea sa invat engleza? Ceva pe internet...? (mai mult)
1.Stiti cumva unde pot gasi Percy Jackson si Olimpienii : Batalia Labirintului tradusa in romana? Eu am cautat, dar nu am gasit. Cand va aparea traducerea ( in caz nu s-a tradus inca )?
In ultima vreme as vrea sa citesc carti gen jurnale("Jurnalul meu haios") si as vrea sa citesc si cartea "if i stay".Va rog sa ma ajutati sa le gasesc online. Voi ce carti pentru adolescenti imi...? (mai mult)
Unde pot gasi povestea audio de la Hanul Ancutei de Mihail Sadoveanu? Dau funda celui mai bun :*
Este lectura de carti o activitate relaxanta si placuta?
Imi puteti da un link de unde pot citi La Tiganci -de Mircea Eliade? Funda! :)
Stiti cumva cand o sa apara si in Romania Volumele 5 si 6 din seria " Fetele Gallagher"? Multumesc anticipat!
Caut o sceneta pentru scoala sau un dialog : destul de scurt, cu 3 personaje ( 2 feminine si un personaj masculin )
Unde pot sa citesc online cartea Umanitate pierduta de Osamu Dazai? Funda :)
Ce exact sa inteleg prin aceasta formulare de "a trada"? "El isi aseaza sistematic bratele pe spatarele scaunelor invecinate ca si cum si- ar deschide aripile. Daca aceasta postura se repeta frecvent...? (mai mult)
Stiti vreun site unde as putea comanda aceasta carte de romana? http://m1.tocmai.ro/f/i/gallery_big/7/1873/18735677_1.jpg
Am nevoie de o sceneta de halloween.....Ma ajuta cineva? :)
Heii cine imi poate spune si mie un fragment de proza pe tema dragostei din la medeleni sau scrisoare de dragoste? dau funda :3
Cine imi da si mie link-ul sau poezia Inviere de Gabriela Melinescu Dau funda :D
V-ati regasit vreodata intr-un personaj dintr-o carte? Ce simtiti atunci cand trasaturile de caracter ale persoajului se aseamana pe parcursul cartii din ce in ce mai mult cu voi?
Unde pot instala cartea eve vol. 3?
Cum pot lua legatura cu scriitorul Pavel Corut? Are vreo adresa postala sau email?
am nevoie de cateva sfaturi, vreausa scriu o carte si am idei doar ca nu stiu cum sa incep vreau sa fie o poveste despre 2 surori tatal lor este unul din cei 7 printii ai iadului care s- a indragostit...? (mai mult)
Caut si eu o carte cu poeziile lui Ion Luca Caragiale. Nu caut carti care cuprind schite si versuri. A fost o carte numai de poezii editata. Daca stie cineva editura sau orice detaliu va...? (mai mult)
Salut tuturor! De curand am primit cartea "Elevul Dima dintr-a saptea", dar, inainte de a o citi, am vrut sa va intreb pe voi, cei ce ati citit cartea, daca este interesanta.Multumesc anticipat.
Cine-mi recomandă o carte bună?
Unde găsesc online textul romanului Mite de Eugen Lovinescu?
Ati putea sa imi recomandati niste carti / publicatii romanesti, legate de arta rupestra din Romania (in paleolitic)?
Heei TPU, aș vrea să vă întreb cam cât de mică este o carte de buzunar? (DAA, chiar nu îmi pot da seama ce dimensiuni poate să aibă :- j ), având în vedere că e un volum și are capitole...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)