Heii TPU, avem de citit la şcoală cartea Moby Dick - Herman Melville, iar o colega a împrumutat- o de la bibilioteca si acea carte avea in jur de 600 de pagini parcă, eu când am fost să o iau,...? (mai mult)
Unde as putea gasi discursuri oratorii?
A citit careva romane politiste scrise de nordici? din una in alta am aflat ca au carti foarte bune si azi chiar mi- am cumparat de yrsa sigurdardottir - cenusa si pulbere la un pret de chilipir, cartea...? (mai mult)
..Stiti niste lecturi suplimentare pt. clasa a6a? DAU FUNDA!:)
Va rog, va rog, va rog imi poate da cineva niste linkuri cu Vampirii din Morganville cartea 10, 11 si 12?!?! Va roooog! Funda! Unde le pot gasi?!?! Am auzit ca sunt doar 9 in Romania dar sper ca voi...? (mai mult)
imi poate spune cineva de unde pot sa citesc carti online pentru ca nu gasesc nimic! Fundita :)
Ce carti pot citi la varsta de 12 ani? Titlul cartii
Ce carti imi recomandati sa citesc? Daca se poate sa fie cu mister, actiune, sf, thriller, aventura, asa ceva ca eu habar nu am ce sa imi cumpar.
Din ce volum face parte poezia:"Padurea" de Al. Macedonski? fundaaaaaaaaaa
As vrea sa citesc o carte in care sunt prezentate consecintele razboaielor mondiale in SUA! Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
:) Voiam sa mai citesc cate ceva, dar nu mai stiu ce. Am citit tot ce mi s- a dat la scoala, am citit tot felul de bestseller- uri dar nu mai stiu ce sa citesc nou. Daca stiti voi vreo carte interesanta...? (mai mult)
Voua va place sa cititi? cand cititi si de ce?
Cum se termina cartea "O mie si una de nopti"?
Care sunt vorbele de la final ale batraniei din moara cu noroc
am nevoie de cateva date despre Daniel Walther daca se poate. Am cautat peste tot pe google si nimic.
BUNA TPU, Am o poveste pe Wattpad: http://w.tt/1rrN9Cp Daca aveti si voi cont de wattpad, vreau sa schimbam niste pareri. Nu ezitati sa o cititi nici daca nu aveti. Cartea nu e inca gata!
Salut, am nevoie de niste sugestii, as dori sa stiu unde pot sa gasesc o carte despre istoria orasului Cluj- Napoca in jurul aniilor 1800 - 1900. Sau ceva site care explica amanuntit, cum se traia...? (mai mult)
romanul adolescentului miop cuprinde si Gaudeamus?
Ce tipuri de carti cunosti
Recomandaţi-mi o carte despre stilul pin up. M-ar interesa ceva despre istoria stilului si anumiţi practicanţi ai acestuia, dar orice conţine informaţii despre pin up este binevoit. Mersi
Hei! :) Stiti cand apare volumul 3 din seria "Nu plange sub clar de luna" tradus in romana? Multumesc anticipat! :-*
Nu mai am ce să citesc şi aş vrea să- mi sugeraţi câteva cărţi care merită citite. Literatură naţională, universală, nu asta contează. Important e să fie o carte bună ce...? (mai mult)
Ce anume vrea sa insemne " all men must die" din game of thrones?
Aveți idee de vreun site gen IMDB dar pentru cărți?
Ce fel de descriere se foloseste cand descri o padure?
niste citate de dragoste?
Ce carti imi recomandati pentru lectura?
Hei. Ce parere aveti despre scrierile lui Honoré de Balzac? Sunt clasa a 9 - a si am de citit "Iluzii pierdute". Pareri despre carte?
As vrea sa citesc cateva carti care sa aiba legatura cu psihologia. Imi puteti recomanda?
Imi puteti spune cât mai multe nume de familii care să se termine în "escu"? Mulţumesc anticipat!
Salutare tuturor! Stiti, mie imi place sa scriu(sa compun) povesti, iar acum, am cam ramas in pana de idei. Poate imi puteti da voi o cateva idei de titluri.Multumesc anticipat!
Drame mai interesante ale lui Eugem Ionescu, nu plictositoare, stiti?
Pute-ti sa-mi recomandati cateva opere dramatice si cateva lirice? (cat mai interesante) Multumesc.
Carti interesante? Nu conteaza genul. :3
Va rog daca imi puteti spune melodii care au ca baza poezii de dragoste de Eminescu, Blaga si Stanescu.
Cate poezii a scris Lucian Blaga?
Stie cineva niste carti pe care le-as putea lectura cu placere, nu conteaza, de comedie, melodramatice, fantastice, actiune etc. Dau funda!))
Salutari! Ce carti imi recomandati? Am 24 de ani si imi place enorm istoria, religia, psihologia! Vreau sa cunosc cat mai multe despre ele, dar stiu ca este greu! Insa...o sa incerc. Vreau sa cunosc...? (mai mult)
Exista cumva o carte sau un dictionar care sa contina concepte explicate? Imi puteti da va rog frumos un link sau sa imi ziceti cum se numeste? Dau funda
Hey, hey! Cei care stiti, va rog, daca se poate, sa imi raspundeti repede, este o urgenta. Acum ceva timp m- am apucat de seria 'Sange Albastru" de Melissa de la Cruz. Mi- a placut foarte mult si am...? (mai mult)
Imi spune cineva care ar fi un top 8 carti de Mihail Sadoveanu?
Cine imi spune si mie niste emisiuni culturale? Nu stiu daca e categoria potrivita dar tema mea la romana este sa prezint o emisiune culturala si nu stiu niciuna. FUNDA!
Buna TPU vreau si eu niste titluri de oprere literare cu tema patriotismului!
Ce carti bune imi recomandati?
Buna TPU spuneti-mi si mie ceva carti interesante ce as putea citi; ceva romantic cu fraze care patrund direct in inima si nu se dau uitarii; Mersi, Dau fundita :)
Aţi citit careva "Tristan & Isolda"? :D Dacă da, ce părere aveţi, se merită, nu mă plictisesc dacă mă apuc de ea? :)))
Cum a murit tatal lui Lucian Blaga din,, Hronicul si cantecul varstelor" sau de une pot sa iau capitolol?
Ajutati-ma cum pot sa invat mai repede poeziile ca is clasa a7 si ne da sa invatam poezii de 7 strofe. Ms
Cine ma ajuta cu o poezie in franceza? Dau funda! Repedeee
Cand va lansa pe piata Irina Binder urmatoarea carte si de unde poate fi achizionata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti